تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1041 از 1404 اولاول ... 415419419911031103710381039104010411042104310441045105110911141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,401 به 10,410 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه mori2985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

ببخشید , شبیه ساز کنسول های دیگه مانند snes و amiga و ........ را برای psp رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    هرچی گشتم پیدا نکردم.

داره خودمونی میشه 975319's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام...منم سعید هستم و 21 سالمه...بچه ها مطلب زیر رو بخونین....ببینین سونی چه سوتی باحالی داده

سوتی، محصول جدید سونی !

روند ارائه یک محصول جدید و تبلیغ آن معمولا خیلی ساده است. خیلی خیلی ساده!
    شما یک محصول می‌سازید و سپس برای آن یک سایت طراحی می‌کنید که آن را معرفی کند. بعد به معرفی آن محصول می‌پردازید و کاربران‌تان را برای اطلاعات بیشتر به آن سایت راهنمایی می‌کنید.

این روند آنچنان ساده است که غیر ممکن است کسی در آن اشتباه کند. مثلا شما غیر ممکن است یک محصول را نساخته باشید و شروع کنید به محصولی که وجود ندارد تبلیغ کنید. یا امکان ندارد برای محصولی که نیست سایت بسازید.
    به همین صورت هم امکان ندارد شما کاربران را به سمت سایتی راهنمایی کنید که وجود ندارد. مگر این که شما مدیر بخش تبلیغات سونی باشید!

وقتی سونی PSP Go را عرضه کرد تمام طرفداران PSP چشم به راه اطلاعات بیشتری از این دستگاه جذاب بودند. سونی با ارائه PSP برخلاف حدس‌های اولیه، گام بزرگی در راه سیطره بر دنیای کنسول‌های دستی بازی برداشت.
    اما سونی در راه تبلیغ PSP Go اشتباهی خیره‌کننده و نابخشودنی برداشت. جریان از آنجا شروع شد که اگر شما در انگلستان یا کلا آن منطقه از اروپا بودید حتما با تبلیغات پی‌ اس پی گو روبرو شده‌اید که شما را به سایت این محصول راهنمایی می‌کرد.
    آدرس سایت در همه تبلیغات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عنوان شده بود. تا اینجا مشکلی نبود. مشکل از جایی شروع شد که [code]www.pspgo.co.uk آدرسی نبود که در هیچ کجا ثبت شده باشد!

هنوز معلوم نیست چه کسی؟ ولی وقتی برای چنین محصولی تبلیغ می‌کنید باید انتظار داشته باشید سریعا طرفداران به سایت هجوم ببرند برای اطلاعات بیشتر و یکی از همان‌ها هم این دامنه را ثبت کرد. شیرینی داستان آنجا بود که در این آدرس تبلیغاتی مربوط به بزرگترین رقیب PSP Go یعنی Nintendo DSi به نمایش در آمد!
    هیچ شخصی این امر را به گردن نگرفت. PSP Go هم در ردیف تثبیت نام تجاری بود و کاری نمی‌شد کرد. اگر هم می‌شد وقت می‌برد و این یعنی شکست پروژه تبلیغاتی!
    هم‌اکنون همان دامنه هم واگذار شده است و به پروژه GNOME کمک می‌کند. البته محتوای خاصی دیگر در آن انتشار نمی‌یابد ولی PSPGO را به Program Service for Project GNOME Organization نسبت می‌دهند تا انتخابش را از سوی پروژه گنوم توضیح دهد! هر چند بدیهی است این دامنه به پروژه گنوم وابسته نیست.

حالا دیگر اثر تبلیغاتی آن پروژه کاملا به ضرر سونی شد و اگرچه به خاطر کمک به گنوم ممکن است خیلی‌ها این دامنه را دوست داشته باشند ولی نفرتی که مسئولان سونی از این دامنه پیدا کردند قابل کتمان نیست.
    آنها درس سختی از این دامنه گرفتند. تبلیغ می‌کنی بکن. ولی برای چیزی که وجود دارد!
    Last edited by 975319; 17-09-2009 at 12:42.

3. 4 کاربر از 975319 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ign به بازی gran torismu امتیاز 6.8 را داد .
    هنوز دو هفته ایی تا عرضه بازی مونده بر چه اساس دو هفته زودتر امتیاز بازی را مشخص کرد نمیدونم .

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

به نظر من که احتمال داره دوباره الکس برگرده یه کاری بکنه
    اون موقع هم که OE رو می داد بیرون یه دفعه گم و گور شد و بعدا با M33 اومد که کسی اوایل نمی شناختش
    نمی دونم در هر صورت امیدوارم ... این بازی هایی که داره میاد خیلی ارزشمندن
    همین GT PSP فوق العاده است !

جالب این جاست اگه بر نگرده باید برای انجام 3 عدد بازی خوب در ماه به اندازه یک PSP اسلیم پول پرداخت کنیم .

در ضمن دوستان یک گروه ایرانی IRPSP نیست گفته که توانسته روی فرم ویر 5.3 هک دایم رو اجرا کنه . خیلی هم راحت این کار رو کرده ولی اگه بگم تمام هکر ها از این روش استفاده می کنن . ( این هکر ها از دوستان من هستند و کارشون هم عالیه ) . الان دارن ویدیو رو ضبط می کنن تا در اختیار مردم قرار بدن .

در مورد PS3 هم گفتن که اصلا نمی تونم کاریش بکنن ولی در فرم ویر 3 یه باگ پیدا کردن .
    روی فرم ویر 6 هم دارن کار می کنن ولی امیدی به اجرا بر روی PSP 3000 نیست .

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در ضمن دوستان یک گروه ایرانی IRPSP نیست گفته که توانسته روی فرم ویر 5.3 هک دایم رو اجرا کنه . خیلی هم راحت این کار رو کرده ولی اگه بگم تمام هکر ها از این روش استفاده می کنن . ( این هکر ها از دوستان من هستند و کارشون هم عالیه ) . الان دارن ویدیو رو ضبط می کنن تا در اختیار مردم قرار بدن .

در مورد PS3 هم گفتن که اصلا نمی تونم کاریش بکنن ولی در فرم ویر 3 یه باگ پیدا کردن .
    روی فرم ویر 6 هم دارن کار می کنن ولی امیدی به اجرا بر روی PSP 3000 نیست .
    این دوستان شما کی این کار رو کی تموم کردن؟
    مگه یه فیلم گرفتم چقدر طول میکشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده؟
    شبیه ساز کنسول های دیگه مانند snes و amiga و ........ را برای psp رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    هرچی گشتم پیدا نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده؟
    شبیه ساز کنسول های دیگه مانند snes و amiga و ........ را برای psp رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    هرچی گشتم پیدا نکردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

این تاپیکی که آدرس دادی که شبیه ساز هاش برای pc هست. من شبیه ساز برای PSP می خوام که تو اون بتونم اونارو بازی کنم.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به نظر من باید بی خیال دارک الکس شد چون سونی می تونه با یه پول حسابی اون رو بخره که به نظر می رسه که همین طور شده.
    هیچ وقت سونی همچین کاری نمیکنه ، چونکه هکر پول رو میگیره باز میره شروع میکنه به هک کردن ، مثل این میمونه که بگید عقرب رو با پول میشه کردش مارمولک بعدش باز سونی باید پول بده . بهترین راه شکایت قانونیه که در مورد هکر ها جواب نمیده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

نه دیگه نشد اگه هکر به پول راضی بشه که نمیره دوباره هک کنه فرض کنیم دارکی پول گرفته اگه بره هک کنه که خیلی ضایع میشه سونی حالش و میگیره! اگه میتونه الانم بگیره دیگه! راستی علت کنار کشیدن دارکی چی بود؟
    این دوستان شما کی این کار رو کی تموم کردن؟
    مگه یه فیلم گرفتم چقدر طول میکشه؟ __________________
    احتمالاً mac دوستان ایشون بودن وگرنه تا الان باید یه فیلمی میدادن بیرون اگه این هک کنه استوخونای دارکی تو گور میلرزه!!البته نمرده ولی غیرتی میشه میاد باز هک میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •