تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: اعتبار مدارک صادره از دانشگاه های غیرانتفاعی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من مدرک این دو تا زمانی با هم فرق میکنه که دنبال کار دولتی باشی.یعنی تو یه شرکت دولتی کار کنی.آخه شرکت دولتی بیشتر به مدرک سراسری بها میده.ولی برای شرکتهای خصوصی مهم اینه که کار بلد باشی.اصلا توجهی به مدرک نمیکنن.حتی بدون مدرک هم میتونی کار یک مهندس رو انجام بدی البته اگه بلد باشی. در کل زیاد با هم فرقی نمیکنن.برای رسیدن به شغل دولتی هم که باید از هفت خوان عبور کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام بچه ها چند تا نکته بهتون میگم
    الان به اینکه از کجا مدرکتو گرفتی زیاد بها نمیدن اگه پارتی داشته باشی اگه از دانشگاه یالقوز اباد علیا با مدرک ابیاری گیاهان دریایی هم فارغ التحصیل شده باشی بهترین کار گیرت میاد اما اگه پارتی و شانس نداشته باشی از بهترین دانشگاه هم فارغ التحصیل شی کار گیرت نمیاد همین دوست من فارغ التحصیل رشته تحقیق در عملیات در کارشناسی ارشد شده اونم با معدل بالا از یکی از دانشگاهای خوب تهران اما الان بیکاره نتونسته کاری پیدا کنه اما در مقابل پسر عمه ام داری مدرک کارشناسی تاریخ از دانشگاه ازاد شبستر چون پارتی داشت همینکه مدرکشو گرفت و سربازیش تموم شد در یک اداره دولتی در کاری که هیچ سنخیتی با مدرکش نداره شروع به کار کرده

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

در مورد دو دانشگاه در یک شهر و با شرایط یکسان از نظر رشته دانشگاه آزاد مدرکش از مدرک دانشگاههای غیرانتفاعی سراسری بالاتر نیست ( به هیچ وجه)
    در مورد جمله ی بالا حتاما اینو هم ذکر کنید که :

در مورد دو دانشگاه در یک شهر و با شرایط یکسان از نظر رشته دانشگاه غیر انتفاعی سراسری مدرکش از مدرک دانشگاههای آزاد بالاتر نیست ( به هیچ وجه)

از توضیحات هم ممنون !

در ضمن به هیچ عنوان از سهامداران دانشگاه ازاد نیستم ! و تنها حق را گفتم !

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

و به طرز تدریس استاد،منبعی که تدریس میشه،خود استاد،جو دانشگاه/اگه این طور بود که شما فرمودید دانشجوهای برق شیخ بهایی اصفهان(غیرانتفاعی) هم سطح بچه های برق شریف میتونستن بشن.چرا نیستن؟
    با تشکر
    قدیمها اعتقاد عامه این بود که ورزش بسکتبال تاثیر زیادی در افزایش قد داره !! چون بازیکنان بسکتبال بسیار قد بلند تر از رشته های دیگر هستند. بعد ها این گزینه به طرز فکر مردم اضافه شد که افرادی به سمت ورزش بسکتبال می روند اکثرا خودشون قد بلند هستند.
    دقیقا این قضیه در مورد دانشگاهای بزرگ هم صدق میکنه . بچه های که در دانشگاه شریف قبول میشوند اصولا خیلی از سطح هوشی و سواد بالاتری نسبت به بچه های که در یک دانشگاه غیر اتنفاعی گزینش میشن هستند . و سطح علمی هر دانشگاهی بخاطر تلا ش دانشجوهای همون دانشگاه و سطح توقع اونها بالا میره. والا در هیچ جای کشور هیچ دانشگاهی گلی به سر دانشجو های خودش نمیزنه!

در ضمن به هیچ عنوان از سهامداران دانشگاه ازاد نیستم ! و تنها حق را گفتم !
    اصولا حق هیچ نمایندگی معتبری در ایران نداره!!!

5. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

1-پست های 22و23و24 تایید میشن.
    2-پاسخ پست 25: پس دانشگاه شریف=دانشگاه شیخ بهایی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3-با تشکر

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اصولا حق هیچ نمایندگی معتبری در ایران نداره!!!

منظور ؟!؟! یعنی میخواهید بگید که با غرض و قصد خاصی گفتم !؟

ولی یادتان باشه در اصولیات هم استثنا وارده !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

14 اقا می گن غیر انتفایی مهندسی نمی ده درسته

من تو کاردانی به کار شناسی مهندسی تکنولوجی ساختمان قبول شده ام .غیر انتفایی است .می گن غیر انتفای مهندسی نمی ده . برم یا نه...........اون کسی مه واقعا می دونه جواب بده........سر دوراهی هستم

در آغاز فعالیت cage_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

من یه موسسه غیر انتفاعی بهت نشون میدم بیشتر شبیه پارکینگ یه خونست. حالا شما فکر کن چه جوری میشه تو اون فضا درس

خوند.طرفم پیش خودش میگه خوب رفتیم دانشگاه دیگه !!!حتی سر در دانشگاه رو نمیتومی پیدا کنی
    من هنوز وارد موسسه غیر انتفاعی نشدم ولی اینجایی که من رفتم تو زنجان بود که مثلا wireless داشت که الان بعضی از دانشگاه های بزرگ آزاد ندارن هنوز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تو کاردانی به کار شناسی مهندسی تکنولوجی ساختمان قبول شده ام .غیر انتفایی است .می گن غیر انتفای مهندسی نمی ده . برم یا نه...........اون کسی مه واقعا می دونه جواب بده........سر دوراهی هستم
    غیرانتفایی هم مدرک مهندسی میده ...منتهی به جای فرضا مهندسی نرم افزار میشه مهندسی تکنولوژی نرم افزار ( برای کارشناسی ناپیوسته البته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

10

دوستان اینطور که معلومه این بحث به سمت نا کجا آباد در حرکته پس اجازه بدید من نوعی یکم روشنتون کنم.اول از همه در مورد اعتبار مدرک دانشگاههای ایران(چه آزاد و چه دولتی)در خارج از کشور باید بگم که اونها(اون ور آبیها)ما و هیچ چیز ما رو قبول ندارند،چه برسه به مدرک دانشگاههای ما.(برای اثبات حرفم توصیه میکنم یه سر به فهرست 100 دانشگاه برتر دنیا بزنید)در مورد استخدام دولتی هم قبول دارم که به مدرک سراسری بیشتر توجه میشه اما شما دوستان عزیز مهمترین و جالبترین بحث یعنی بند پ یا همون پارتی رو فراموش کردید.حالا ما فرض میکنیم شما با هزار زحمت و کلک سر هم کردن رفتی سر کار دولتی.فکر میکنید چقدر بهتون حقوق بدن؟؟؟خیلی که هواتو داشته باشنو بهتون لطف کنند یه حقوق اداره کاری بهتون بدن.(اگر دروغ میگم بزنید تو گوش من و بندازینم از فروم بیرون)کار آزادم که دیگه مدرک و دانشگاه و وزارت علوم و این چیزا سرش نمیشه.راحتید.اما اونم یه مشکل بزرگ داره و اون هم سرمایس.که اکثر فارغ التحصیل های محترم از داشتنش محرومند.در کل تو این دوره زمونه اگه میخوای حال کنی یا باید یه بابای مایه دار داشته باشی یا اینکه یه گنجی چیزی پیدا کنی یا یه کلابرداری،قاچاقچی چیزی بشی.(بهتون بر نخوره،فوری نقل قول بزنید،هستند آدم هایی که هیچ کدوم از اینا نیستند اما وضشون توپه.اما با این وضع مملکت ما نمیتونیم مثله اونها بشیم)در پایان اضافه کنم تو کشور ناز و تپل ما اگر پول داشتی،هم دکتر میشی،هم مهندس،هم مورد احترام مردم.با چهارتا آدم هم سرو کله زدی روابط عمومیتم میره بالا.من تو همین بازار فرش فروشا حاجی بازاری میشناسم که صد تا دکتر مهندس و میشوره میزاره کنار.ببخشید اگر سرتون رو درد اوردم.

12. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •