تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 435 از 1759 اولاول ... 3353854254314324334344354364374384394454855359351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

داریوش سلام این متنو داخل سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیدا کردم .

پيش‌نيازهاي استفاده از خدمات

براي استفاده از خدمات ADSL پيش از هرچيز بايد مطمئن شويد كه مركز تلفني كه خط تلفن شما در آن قرار دارد تحت پوشش خدمات شركت انتخابي شما است. براي اين كار مي‌توانيد به صفحه‌ي بررسي وضعيت دسترسي در سايت آن شركت مراجعه و فعال بودن پيش شماره خود را كنترل كنيد.
    دسترسي به فناوري DSL به كمك دو دستگاه ويژه كه در محل مشترك متقاضي و مركز خدمات‌رسان نصب مي‌شوند، امكان‌پذير مي‌گردد. دستگاهي كه در محل مشترك نصب مي‌شود، دستگاهي‌ست به نام CPE كه در اصطلاح عموم به آن مودم ADSL گفته مي‌شود. اين دستگاه نقطه‌ي برقراري ارتباط بين كامپيوتر كاربر به خط DSL است. CPE به روش‌هاي متفاوتي به دستگاه مشتركين وصل مي‌شود كه يكي از متداول‌ترين آن‌ها استفاده از اتصالات USB است. در مركز ارايه‌ي خدمات نيز از دستگاهي به نام DSL Access Multiplexer يا DSLAM استفاده مي‌شود كه موجب مي‌شود مشتريان توسط يك اتصال با ظرفيت بالا به اينترنت دسترسي پيدا كنند.
    با اين توضيحات، پيش نياز استفاده از خدمات +ADSL2 اين است كه تجهيزات يادشده در مركز مخابراتي شما نصب شده باشد. مودم ADSL را هم غالبا شركت ارايه كننده خدمات در اختيار شما قرار خواهد داد. افزون بر اين با توجه به اين كه فناوري ADSL بر روي سيم مسي امكان پذير است، مطمئن شويد كه خط تلفن شما فيبر نوري يا PCM نيست.

خوب اینجوری که اینجا نوشته در مرکز مخابرات از یه دستگاهی به اسم DSL Access Multiplexer يا DSLAM استفاده میشه ، خوب این دستگاه رو خود مخابرات نصب میکنه یا اینکه شرکت ارائه دهنده ADSL ، آیا این همون دستگاهیه که خط رو رانژه میکنه ؟ خط اول که نوشتی هر شرکتی برای خودش رانژه داره یعنی چی ؟ بعد نوشتی که توی تهران پول رانژه نمیگیرن خوب چرا توی تهران نمیگیرن ولی توی شهرستان میگیرن ؟

والا نمی دونم که این DSLAM همون رانژه به حساب میاد یا نه؛ ولی می دونم که خود مخابرات این دستگاه رو می گذاره.

این روالی هست که خود شرکت ها دارن! رانژه شون اختصاصیه؛ برای تهران هیچ پولی نمی گیرن ولی برای شهرستان هزینه می تراشن...! البته شاید دلیلش اینه که تهران پرجمعیته و تقاضا زیاده، ولی شهرستان کم جمعیته و تقاضا کمه... شاید!

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقایون جواب سوال قبلیه مارو که ندادین نا مردا
    اینو دیگه جواب بدین من رفتم مودمه ASUS AM 604G رو گرفتم حالا یه مشکلی هست من میخوام که هم رو مودم پسورد بزارم تا کسی سوء استفاده نکنه از ADSL من بی نوا هم اینکه میخام یه جوری باشه بدون اینکه من مودم رو به PC وصل کرده باشم و PC هم روشن باشه و کانکت باشه تو اینترنت مودم رو روشن کنم و فقط به خط تلفن وصل کنم و از اون طرف با گوشیم به مودم وصل شم و به صورت مستقل به وسیله گوشی از اینترنت استفاده کنم (قصد شیر کردن ندارم) فکر کنم دیگه متوجه منظورم شدین اما یه چیزی اونم اینکه من موندم چه جوری این اکانت (یوزر و پس ) سرویس ADSL م رو به مودم بدم که وقتی با گوشی مودم رو از طریق WLAN پیدا میکنم و وقتی پسورد خود مودم رو وارد میکنم به نت وصل شه آیا حتما باید مودم به pc وصل باشه و از طریق pc تو نت باشه تا من بتونم از طریق گوشی برم تو نت؟
    ترو خدا اینو دیگه جواب بدین!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من کامپیوترم از تلفن خونومن خیلی دوره چه طوری باید از اسپليتر استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

آقایون جواب سوال قبلیه مارو که ندادین نا مردا
    اینو دیگه جواب بدین من رفتم مودمه ASUS AM 604G رو گرفتم حالا یه مشکلی هست من میخوام که هم رو مودم پسورد بزارم تا کسی سوء استفاده نکنه از ADSL من بی نوا هم اینکه میخام یه جوری باشه بدون اینکه من مودم رو به PC وصل کرده باشم و PC هم روشن باشه و کانکت باشه تو اینترنت مودم رو روشن کنم و فقط به خط تلفن وصل کنم و از اون طرف با گوشیم به مودم وصل شم و به صورت مستقل به وسیله گوشی از اینترنت استفاده کنم (قصد شیر کردن ندارم) فکر کنم دیگه متوجه منظورم شدین اما یه چیزی اونم اینکه من موندم چه جوری این اکانت (یوزر و پس ) سرویس ADSL م رو به مودم بدم که وقتی با گوشی مودم رو از طریق WLAN پیدا میکنم و وقتی پسورد خود مودم رو وارد میکنم به نت وصل شه آیا حتما باید مودم به pc وصل باشه و از طریق pc تو نت باشه تا من بتونم از طریق گوشی برم تو نت؟
    ترو خدا اینو دیگه جواب بدین!

یک همچین چیزی امکان نداره! برای اتصال به اینترنت به کامپیوتر نیاز هست. چه بخوای، چه نخوای باس روشنش بگذاری

یه کابل بلند بکش تا دم کامپیوتر، سپس یه اسپلیتر بگذار و دو تا کابل دیگه، یکی به مودم و دیگریش رو هم اگه خواستی بده به یه دستگاه تلفن که توی اتاقت می خوای داشته باشی...!

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

قبل از تلفن یه اسپلیتر بذار , حله!
    قبل از مودم لازم نیست!

8. این کاربر از Sajad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسپلیتر رو وصل کن به پریز تلفن که تلفنتون هم همونجاست خود مودم نیاز به اسپلیتر نداره اگه یکی خریدی بهش وصل کردی که چه بهتر ولی زیاد فرقی نداره مال من مودمم بدون اسپلیتر وصله سرعتم هم 65 هست 128دارم پس میفهمیم که تاثیری نداره

10. این کاربر از alihacker2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

قبل از تلفن یه اسپلیتر بذار , حله!
    قبل از مودم لازم نیست!
    آخه می گه کامپیوترش دوره از تلفن. ماکزیمم متراژ پیشنهاد شده برای کابل اینترنت، 1 متر هست و نه بیشتر. چون نویز می اندازه. پیشنهاد اینه که اسپلیتر رو دم مودم بگذاره

اسپلیتر رو وصل کن به پریز تلفن که تلفنتون هم همونجاست خود مودم نیاز به اسپلیتر نداره اگه یکی خریدی بهش وصل کردی که چه بهتر ولی زیاد فرقی نداره مال من مودمم بدون اسپلیتر وصله سرعتم هم 65 هست 128دارم پس میفهمیم که تاثیری نداره
    احتمالا مودم شما اسپلیتر درون کار ( Built in Splitter ) هست. وگرنه غیر ممکنه که بشه بدون اسپلیتر به اینترنت وصل شد! من یه اسپلیتر دوم تلفن توی اتاق پذیراییمون سوخت، سرعت اینترنتم از 50 کیلوبایت بر ثانیه، رسید به 6 کیلوبایت بر ثانیه؛ احتمالا برای شما همین اسپلیتر درون کار هست که بدون اسپلیتر کار می کنه...

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک همچین چیزی امکان نداره! برای اتصال به اینترنت به کامپیوتر نیاز هست. چه بخوای، چه نخوای باس روشنش بگذاری

شما مطمئن هستید که اصلا نمیشه آخه من پسر خالم مودم wireless که داره وصل کرده به خط تلفن تو سالنشون که اصلا نه به PC وصله نه به هیچ چیزه دیگه ای فقط یه سیم تلفن بهش وصل هست و از اون ور هم PC و LOPTOP و گوشی بهش وصل میکنه البته از طریق WLAN فقط در هنگام اتصال ازش پسورد میخواد
    خوب حالا میشه روش پسورد گذاری رو مودم رو بگید ممنون میشم!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

آخه می گه کامپیوترش دوره از تلفن
    از گوشیمون دوره نه از تلفن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

شما مطمئن هستید که اصلا نمیشه آخه من پسر خالم مودم wireless که داره وصل کرده به خط تلفن تو سالنشون که اصلا نه به PC وصله نه به هیچ چیزه دیگه ای فقط یه سیم تلفن بهش وصل هست و از اون ور هم PC و LOPTOP و گوشی بهش وصل میکنه البته از طریق WLAN فقط در هنگام اتصال ازش پسورد میخواد
    خوب حالا میشه روش پسورد گذاری رو مودم رو بگید ممنون میشم!

نخستین باره که می شنوم...! چی بگم... دانش من درباره مودم های وایرلس دار در همین حده... اگه کم و ناقصه شرمنده!

من خودم بلد نیستم روش پسورد گذاری رو... اما توی همین چند صفحه پیش دیدم دربارش توضیحاتی داده شده بود...

16. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •