در مورد نظر خواهی
با توجه به اینکه این دو گوشی یعنی i900 و i8910 دارای سیستم عامل های متفاوت هستند ، مقایسه کردنوشون با هم درست نیست و بهتر بود i8910 , i8510 در این رابطه با هم مقایسه می شدند
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف

در مورد نظر خواهی
با توجه به اینکه این دو گوشی یعنی i900 و i8910 دارای سیستم عامل های متفاوت هستند ، مقایسه کردنوشون با هم درست نیست و بهتر بود i8910 , i8510 در این رابطه با هم مقایسه می شدند

با گارانتی مایکروتل قیمت کردم 620 تومن . 8 گیگ . پاساژ ایرانیان میدون ولیعصر .کمتر هم پیدا شد . تا 600 تومن با مایکروتل هم هست .

دوستان حالا که بحثش شد ، من 5 شنبه احتمالا بخوام بخرم ، از کجا بخرم ؟ این دوستمون(پست بالا) که قیمت 600 میده ، تو علاءالدین هم همین قیمت پیدا میشه

این گوشی که مثل 8510 مشکل باطری نداره؟

نه دوست عزیز مشکل باطری نداره..gif)

اقا من قیمت دبی دارم 585 .................................احتمالا بگیرم تو این ماه..............

hاگه دوستان لطف کنن و مسیر آپدیت گوشی از طریق وایرلس رو بهم بگن ممنون میشم.

درخواست کمک
 درخواست کمک
				با سلام.منم چند وقتی هست که jتو نخ این گوشی میباشم
کسی از بچه ها زیرنویس فیلمهای Divx رو که فرمت Srt دارند با زبان فارسی باز کرده؟
آخه میگن که فارسیش کار نمیکنه
کسی با کرک یا آپدیت و یا با نصب فونت خاصی به نتیجه ای نرسیده؟ اگر به نتیجه ای رسیدید، بگید.
پخش دایویکس با زیرنویس فارسی واسم حیاتیه
در ضمن از دوستان رشتیکسی قیمت داره؟با گارانتی پارس مایکروتل؟

چون بیشتر گوشی هایی که به ایران وارد می شه از راه غیر قانونی و از راه قاچاق وارد می شه و البته ماه مبارک رمضان رو قاچاقچی ها هم اثر گذاشته که با قیمت منصفانه تری گوشی وارد کنند.gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)