تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: ساخت بازي در سبك scrolling shoter با game maker (سطح متوسط)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام - خیلی خوب و عالی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

5 منم اومدم

سلام
    من دارم يك Engine كاملا ايراني براي سبك Platform Scroller مي نويسم كه تا يك ماه
    ديگه آماده ميشه . فقط Map Collision Detection اون مونده كه بايد تكميلش كنم . احتمالا
    3 ماه ديگه يك بازي كاملا ايراني تو اين سبك مي سازم . البته همش رو با C نوشتم و از هيچ
    برنامه اي استفاده نكردم.

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون راجع به بازي سه بعديه كه ساختم و عکسش رو تو صفحه قبل گذاشتم چيه ؟ فكر كنم اين ميشه سومين بازي سه بعدي ايراني!!
    بازي اكشن ترسناك تو سبك first person shooter هستش و از کاراکتر های دوم در اون استفاده شده.
    در ضمن آموزشها هنوز تمام نشده و 2 جلسه دیگه فکر کنم نیاز داشته باشه . جلسه بعدی رو به زودی می گذارم.

با تشکر

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

شاهزاده جان اين آموزش سه بعدي و بزار دلمون ضعف رفت !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاهزاده جان اين آموزش سه بعدي و بزار دلمون ضعف رفت !!!!
    چشم ولی تا حالا کسی پیدا نشده بگه من این بازی رو که آموزشش دادم ساخته و تکمیلش کرده یا هنوز کسی بازی با game maker در سطح متوسط نساخته و این نشون می ده هنوز باید تو سطح متوسط کار کرد . بازی سه بعدی خیلی پیشرفته است و نیاز به محاسبات ریاضی و دانستن مثلثات داره فعلا بزار بر وبچ از پس دوبعدی بر بیاند به سه بعدی هم می رسیم.

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
    چشم ولی تا حالا کسی پیدا نشده بگه من این بازی رو که آموزشش دادم ساخته و تکمیلش کرده یا هنوز کسی بازی با game maker در سطح متوسط نساخته و این نشون می ده هنوز باید تو سطح متوسط کار کرد . بازی سه بعدی خیلی پیشرفته است و نیاز به محاسبات ریاضی و دانستن مثلثات داره فعلا بزار بر وبچ از پس دوبعدی بر بیاند به سه بعدی هم می رسیم.
    مي خواي برات نمونه كار بزارم ببيني چجوريه .... ولي يه بدي داره كه حجمش بالا است(در حدود 2 mb) و وقتي مي خوام آپلودش كنم تا 500 kb را ميره و ديگه اينترنت نه چيزي دريافت مي كنه نه چيزي send مي كنه . . . مي خوام ببينم چجوري اينو بايد آپلودش كنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشيد يه چند وقتي نتونستم بيام نت. محسن جان شما مي توني از همون سايتي كه من براي بازي مهاجمان يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی . من هم موقع آپلود رو هاست های دیگه همین مشکلو داشتم ولی رو این یکی جواب داد. اگه نتونستی برای من میل کن من آپلود می کنم . بازیهای ایرانی باید حتما بیشتر تو نت پخش شوند تا همه بدونند برای ساخت یک بازی ایرانی لازم نیست 2 میلیارد تومن الکی هدر بره آخرش هم به جای بازی عکس و نقشه تهران رو تحویل آدم بدند.
    بقیه آموزش ها رو تا یه هفته دیگه می ذارم .

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام خدمت دوست عزیز Prince_ of _Persia لطفا اگر ممکن است مقالاتت را به صورت فایل های پی دی اف PDF درست کن تا
    ما راحتتر از آموزش های کاملتان بهره مند شویم .
    در ضمن اگر ممکن است مقالات را مثل پست های اول ساخت بازیت به صورت کامل و یک جا قرار بده ...
    البته شرمنده از این همه درخواست .
    دوستاران شما مرتضی اس اَ اس

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سلام دوست عزيز ما داريم از نوشتهاي شما استفاده ميكنيم اگه ميشه بيشتر و زودتر بنويسيد ممنونم

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
    سلام
    ببخشيد يه چند وقتي نتونستم بيام نت. محسن جان شما مي توني از همون سايتي كه من براي بازي مهاجمان يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی . من هم موقع آپلود رو هاست های دیگه همین مشکلو داشتم ولی رو این یکی جواب داد. اگه نتونستی برای من میل کن من آپلود می کنم . بازیهای ایرانی باید حتما بیشتر تو نت پخش شوند تا همه بدونند برای ساخت یک بازی ایرانی لازم نیست 2 میلیارد تومن الکی هدر بره آخرش هم به جای بازی عکس و نقشه تهران رو تحویل آدم بدند.
    بقیه آموزش ها رو تا یه هفته دیگه می ذارم .
    بعضي ها هستن كه بازي هاي خيلي جالبي ساختن لااقل يه قسمتي از بازي رو بذاريد تا حال كنيد

لطفا ميگيد در كدام قسمت گيم مكر ميشه سه بعدي ساخت...ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •