منم دقیقا عقیدم مثله شماس اصلا از نوکیا خوشم نمیومد اما این یکی واقعا عالیه.
سرعتشم اینطور که دوستان گفتن خوبه.
منم دقیقا عقیدم مثله شماس اصلا از نوکیا خوشم نمیومد اما این یکی واقعا عالیه.
سرعتشم اینطور که دوستان گفتن خوبه.
با اومدن این گوشی بر سر N97 چی میاد ؟
واقا این بحسیه که باید مطرح بشه.
general hamid
جدا" X2 با N900 قابل مقایسه هست ؟
N900 هم CPU قوی تری داره ... شتاب دهنده گرافیکی Open GL ... اینترفیس زیبا تر و جذاب تر ... مرورگر فوق العاده ی اینترنت ... و ...
پس ظاهرا بهترین گوشی فعلا n900 هستش
گوشیه دیگه ای که نیست؟:ی
n900 اولا تا بیاد یک 5 ماهی میگذره .. همین الانشم امنیا hd که تو بازاره از این گوشی بهتره چه برسه به گوشی هایی که بعدا معرفی بشن
سلام به همگی .
دوستان همچین میگن در مورد اینترفیس حرف میزنن که انگار X2 اینترفیس نداره .
X2 به نظر من بهتره .
اولا به دلیل اینکه نوکیا نیست ( حالا هر برند دیگه میخواد باشه ) ... دوما کیبوردش خیلی بهتر از N900 هستش . طراحی خود گوشی بازم خیلی بهتره . نوکیا حالا یه طراحی رو پیدا کرده تا 4 سال دیگه ولش نمیکنه.
پنلهای X2 رو فراموش کردید .
و اینکه دوربین + ویندوز جدید هم به امکاناتش اضافه کنین .
در کل X2 بهتر از N900 و Omnia Pro بهتر از هر دوتاش![]()
مخلصیم .
امیرجان، جان من اگه n900 رو یه شرکت دیگه مثلا......htc یا همین سامسونگ میزد بازم میگفتی x2 بهتره؟!سلام به همگی .
دوستان همچین میگن در مورد اینترفیس حرف میزنن که انگار X2 اینترفیس نداره .
X2 به نظر من بهتره .
اولا به دلیل اینکه نوکیا نیست ( حالا هر برند دیگه میخواد باشه ) ... دوما کیبوردش خیلی بهتر از N900 هستش . طراحی خود گوشی بازم خیلی بهتره . نوکیا حالا یه طراحی رو پیدا کرده تا 4 سال دیگه ولش نمیکنه.
پنلهای X2 رو فراموش کردید .
و اینکه دوربین + ویندوز جدید هم به امکاناتش اضافه کنین .
در کل X2 بهتر از N900 و Omnia Pro بهتر از هر دوتاش![]()
مخلصیم .قصد توهین به نظرت رو ندارم ولی همین قسمتی که قرمز کردم خیلی نامردیه! من خودم هر کی گوشی بزنه (هرکی!) درست حسابی باشه خوب حرف حقو میزنم. خود سخت افزار n900 خیلیه! حالا کیبورد من اطلاعی ندارم + بقیه حرفهات درست! درکل هم نمیشه گفت بهتره!! هر کدوم یه سری برتری دارن. البته اینم بگم نیومدم بگم x2 بده اتفاقا خیلی چیز خوبیه ولی خوب مقایسست دیگه! بازم ببخشید قصد بی احترامی ندارم ها!
پی نوشت: راستی به عنوان تاپیک دقت کردید: Nokia N900 یا Se Xpersia X2؟![]()
Last edited by Michael Ropy; 12-09-2009 at 20:33.
خوب maemo امتحان خودشو به عنوان یک سیستم عامل گوشی پس داده هنوز ؟ یا هنوز امتحانش نکردن ؟
Last edited by pulp_152; 12-09-2009 at 20:41.
N900 گوشی خوبی به نظر میاد
اما به من بگین کی حاضره ۱۸۱ گرم رو همه جا همراه خودش اینور و اونور ببره؟
هر کی حاضره دستشو ببره بالا
خوب بر پایه لینوکسه دیگه لینوکسم که امتحانشو پس داده الانم که سیستم عامل لیمو داره رشد میکنهخوب maemo امتحان خودشو به عنوان یک سیستم عامل گوشی پس داده هنوز ؟ یا هنوز امتحانش نکردن
یکی از بهترین سیستم عاملها میشه شک نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)