تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 921 از 940 اولاول ... 421821871911917918919920921922923924925931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,201 به 9,210 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
    Last edited by night lord; 11-09-2009 at 17:20.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
    کپی کن اینجا:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کپی کن اینجا:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه

من windows 7 دارم فقط یه چنین فولدری هست که اونم توش هیچی نیست. من اینو کپی کردم توش
    ولی جای هیچ فایلی ریپلیس نشد چی کار کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره
    نه شما یه جای کارت اشکال داره یا پچ 1.40 رو نصب نمی کنی یا کرکت همونی که من گذاشتم نیست ببین کجاست اشکال کارت

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من این کرک و پچ و cv0f رو ریختم ولی اسمهای تیمها دوباره خراب میشه که مثلا تیمهای کلاسیک و ...
    اگه بخوام از اون سیوهای غیر رسمی استفاده کنم باید چیکار کنم چون در حالت عادی مینویسه با ورژن من سازگار نیست آیا اون هم پچی چیزی داره؟ ممنونم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.

چه کار باید کرد؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه xbox رو بازی میکنم، میخواستم بدونم میشه تیم های منتخب جهان و ... روهم آزاد کرد؟ یا فقط میشه تو مستر لیگ در آخر فصل باهاشون مسابقه داد؟!
    ممنون، شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

نقل قول:
    نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
    من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
    یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
    >> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!

میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
    من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
    بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
    میخوام online بازی کنم.
    Last edited by babak_tour; 12-09-2009 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما بايد netframwork رو نصب كنيد و از برنامه و فايل اورجينال استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .منماين مشكل رو داشتم كه با راهنمايي هاي دوستان و اساتيد حت شد .اينجا بايد از زحمات استاد عزيز krauser تقدير وتشكر كنم.
    شما اگه جستجو كنيد فايل اورجينال رو در همين تاپيك پيدا ميكنيد.

سلام

نقل قول:
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

مشکل چیه؟؟؟؟؟

ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!

میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
    من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
    بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
    میخوام online بازی کنم.
    البته شما اگه به صفحه 701 اگه اشتباه نكنم رجوع كني و به ترتيب تمام مراحلي كه گفته شده انجام بديد به نتيجه ميرسيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •