چرا بعضی وقت ها میزنم رو کشتی سازی که کشتی بسازه نمیسازه؟/؟
چرا بعضی وقت ها میزنم رو کشتی سازی که کشتی بسازه نمیسازه؟/؟
به خاطر اینکه مواد لازم برای ساختش رو ندارین.
به محض این که مواد جور شد خودش شروع به ساخت میکنه.
وقتی که موس رو روی عکس کشتیه که میخواین بسازین نگه دارین مینویسه چه موادی میخواد.
شما باید ماموریت هایی که بهتون داده میشه رو انجام بدید تا از اون طومارها بگیرید.بار دومه اینو میگم چون کسی جواب مارو نمیده مجبور شدم دوباره درخواست کنم
تو این مرحله یه جاییش الزهیر میگه روی رودخانه کاغذ سازی بساز بعد indigo و کتاب بساز ولی من روابط دیپلماتیکم کمه و اجازه نمیده indigo بسازم( یعنی مزرعه ی اون سیاه است و نوشته نیاز به دیپلمایس داری تا باز شه ) ولی کارخانه کتاب سازی میسازم و به indigo احتیاج داره
هیچ طوماریم نیست که باهاش روابط دیپلماتیکمو افزایش بدم چی کار کنم اون طرف هم اون یکی میگه نیاز به محصول کتاب داره چی کار کنم
اگه زیاد به مشکل خوردید بگید تا سیو خودمو بذارم من آخرای چپتر 5 هستم
Last edited by frontlines; 12-09-2009 at 15:14.
نه آخه آخرش که نامه رو به زنه میدید اون با شما متحد میشه و میگه باید تمام کشتیهای Guy Forcas رو از بین ببرید فکر کنم شما از اونجاش عقب تر هستیزنه خودش حمله میکنه.
فکر کنم شما با مرحله دیگه ای اشتباه گرفتی.
Last edited by frontlines; 12-09-2009 at 15:14.
متاسفانه مشکل بای اینه که نمیشه از سیو های کس دیگه ای استفاده کرد و سیو ها رو بازی نمیشناسه.اگه زیاد به مشکل خوردید بگید تا سیو خودمو بذارم من آخرای چپتر 5 هستم
چون هرکس برای خودش با 1 اسم اکانت میسازه.
حتی اگه با 1 اسم هم اکانت بسازیم باز هم مشکل داره و نمیشناسه.
مواظب باشین که ویندوز عوض نکنین که سیو ها میپره و مثل من ضد حال میخورین.
من اصولا از بازی های انیمیشن ای بدم میاد دیگه داون آو دیسکاوری که جای خود دارد !!!!!!!!!!![]()
اینم ترینر بازی برای کسایی که مشکل پول دارن من خودم تو چپتر 5 و 6 بدجور پول کم اوردم گفتم شاید لازمتون شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by frontlines; 14-09-2009 at 11:49.
هقه سیو هخر مرحله 5 یا اول 6 رو بزارید من در مرحله 5 گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)