تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 259 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

در آغاز فعالیت atreyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض خوش آمدم

سلام دوستان
    خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
    به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شوخی کردم نزنید بابا
    چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
    اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
    من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره.

اما چند تا سوال داشتم
    اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟

دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید

سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم

چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم

اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
    خیلی ممنون
    یا علی

2. 2 کاربر از atreyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رفقا
    این gps الکی روشه؟آخه نه میشه برنامه ریخت روش نه میشه نقشه ریخت!چه به درد میخوره؟
    فعلا پرکاربرد ترین استفادش "پیاده رویه" که به خوبی از gps استفاده میکنه
    به نظرم اگه ایرانسل به جای این همه تعرفه و طرح های رنگارنگ یه روز در هفته اینترنت رایگان
    میداد خیلی بهتر بود اونوقت به راحتی از google map استفاده میکردیم خیلی هم عالی بود

4. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!بقیه تاپیک چی هستن خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

6. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان
    خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
    به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شوخی کردم نزنید بابا
    چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
    اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
    من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره.

اما چند تا سوال داشتم
    اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟

دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید

سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم

چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم

اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
    خیلی ممنون
    یا علی
    سلام
    ورودت رو به تالارهای گفتگوی P30World و تالار رنوار تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم!

1. در خلال فاروم چند تن از دوستان به شیوه ای دست یافتن تا بتونن از دست پرسش های پیاپی سامانه امنیتی گوشی برای برنامه های جاوا خلاص بشن ( خواهشا اگه کسی برای نوکیا رو هم می دونه بهم بگه؛ کچل شدم بس که سر اجرای برنامه های جاوا سؤال پیچم می کنه! )

2. برای ال جی ویوتی رو که دیدم، وقتی برنامه جاوا رو اجرا می کنی، یه سری دگمه های کنترلی پایین صفحه میان. یه دگمه هست که وقتی می زنیش شماره های 1 تا 9 رو میاره و بعد هم یه دگمه دیگه بود که می زدی، یه صفحه کلید کامل QWerty ظاهر می شد. فکر نکنم در این زمینه رنوار با ویوتی فرقی داشته باشه... باز باید کله گنده های تالار نظر بدن...

3. خودت به پاسخ پرسشت رسیدی!!!

4. آفرین... خوب درس های این تالار رو یاد بگیری می تونی یه GPS باحال داشته باشی...

5. خواهش می کنم!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!بقیه تاپیک چی هستن خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    چیزی نیستن جز سلامتی شما و دیگر بر و بچ این تاپیک... شما کافیه از اول بشینی و بخونیش تا بفهمی که چه خبره...

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از آقا سجاد منم یه چیزایی اضافه کنم :
    اولا مبارک باشه
    دوما واسه دیکشنری : من دیکشنری فارسی و انگلیسی رو روش ریختم هردوش لمسی هستن یعنی مثل sms
    نوشتن عادی میمونه و خیلی راحته بقیه برنامه ها و بازی ها هم که لمسی نیستن یه کیبرد مجازی
    بهت ارائه میده
    =======================
    آقا سجاد کدوم خلال ؟ کدوم روش ؟ میشه بگی چجوری میشه از دست این پرسشا راحت شد ؟؟؟ اگه بشه
    که نرم افزار gps رو میتونیم استفاده کنیم !! بزرگترین مشکلش همین بود که هر یه ثانیه
    200 تا سوال میکرد !!!

10. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با تشکر از آقا سجاد منم یه چیزایی اضافه کنم :
    اولا مبارک باشه
    دوما واسه دیکشنری : من دیکشنری فارسی و انگلیسی رو روش ریختم هردوش لمسی هستن یعنی مثل sms
    نوشتن عادی میمونه و خیلی راحته بقیه برنامه ها و بازی ها هم که لمسی نیستن یه کیبرد مجازی
    بهت ارائه میده
    =======================
    آقا سجاد کدوم خلال ؟ کدوم روش ؟ میشه بگی چجوری میشه از دست این پرسشا راحت شد ؟؟؟ اگه بشه
    که نرم افزار gps رو میتونیم استفاده کنیم !! بزرگترین مشکلش همین بود که هر یه ثانیه
    200 تا سوال میکرد !!!
    اینو خوب یادمه که جناب پاییز تونسته بودن راهشو کشف کنن... این مال همون موقع بود که تازه برنامه GPS برای این گوشی معرفی شده بود... بگردی فکر کنم پیدا کنی

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه paeez1961's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من شرمنده همتونم که اینقدر دیر به دیر میام.راستیتش تایپ فارسیم بده حالو حوصله تایپ فارسی ندارم ولی چه کنیم دیگه.فارسی را پاس بداریم
    فکر کنم اینجوری از شر این سوالاتی که اول هر برنامه میپرسه راحت بشین.برین توی game & aplications بعد مثلا وارد یا گیم یا اپلیکیشن بشین.
    حالا از منو گزینه set permissions رو انتخاب کنیدحالا اون برنامه که هی سوال میپرسه رو انتخاب کنید و حالا گزینه های read user data access و write user data access رو never allow کنید.اون دوتای آخریم بکنید فکر نکنم اتفاقی رخ بده.اینجوری فکر میکنم دیگه هی اون پیغام مسخررو نده.اگه برنامتون نیازی به اینترنت نداره اون قسمت های اینترنتشم never allow کنین.اینجوری اون پیغامها هی نمیاد.
    امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم
    النم دارم رو یه navigation برا gps کار میکنم تو این سایت برنامه و نقشه ایران هست که میتونین دانلودش کنین
    اینم سایتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با translate.google.com میتونین ترجمش کنین.من دقیقا تو این قسمت که برنامه سوال میپرسه و من اوکی میکنم گیر کردم.در ضمن این برنامه راهنمایی صوتی هم داره.کلا یه navigation وحشتناکه.امیدوارم با کمک شما بتونم به کارش بندازم.شما هم روش کار کنین ببینیم چی میشه.
    دم همگیتون گرم.

14. 2 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب پاييز بنده كه راضيم شما جواب پيغامهاي خصوصي بنده را فينگليش بدي ....
    بنده هنوز نتونستم مشگل عدم بالا اومدن نقشه در نرم افزار trekbuddy رو حل كنم و هر نقشه اي ميريزم با هر ورژني از نرم افزار اروري كه به شما گفتم مي ياد و پيغام عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه را ميده و در انتها صفحه سفيد با علامت جهت يابي قرمز در وسط !!!!!

16. این کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سپاس از جناب Paeez1961 که در پست708 راهنمایی فرمودند من در تنظیمات پیام پخش سلولی را غیر فعال کردم و زنگ اس ام اس درست شد حالا سوالی که پیش میاد اینه چرا این گوشی چنین نقصی را دارد؟

18. این کاربر از keyhan365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزيز جديدترين ورژن KC910-V10F هست كه شما توي همون آدرس برو و نرم افزار LG USB modem را بريز سپس توي صفحات بعد نرم افزار B2CAppSetup MFC را بريز حالا گوشي را به رايانه نصب كن پس از شناخت گوشي نرم افزار دوم را اجرا كن حالا نرم افزار به سايت متصل شده ورژن گوشي شما را با ورژن آخر بررسي ميكنه و اجاه آپگريد ميگيره سپس با سرعت بنده 30 دقيقه طول كشيد فايل رو به طور كامل ابتدا از اينترنت گرفته و سپس 10 دقيقه طول كشيد روي گوشي ريخت ...
    حالا غذا آمادست لذت ببريد .
    آپديت به اين طريق مطمئن تر است تا جايي بريم و نرم افزار رو از اونجا برداريم چون اگه اتصال قطع بشه يا فايل كامل نشه در حالت گفته شده آپگريد انجام نميشه .
    با سپاس فراوان از راهنمایی های جناب Djmerikhi دو پرسش برام پیش آمده که اگه لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون می شوم
    1 اگر در هنگام آپگرید برق یا اینترنت قطع شود آیا گوشی صدمه نمی بیند؟
    2 آیا با آپگرید گوشی منو و اس ام اس فارسی آن از بین نمی رود؟

20. این کاربر از keyhan365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •