والا سرعت اینترنت ما که به تریلر نمیکشه(البته یه تریلر ازش توی pmc دیدم که اونم همچین تحفه به نظر نمی اومد..)
اما عکسهایی که ازش توی اینترنت دیدم حتی در مدلهای مقایسه ای 1و2 همچین گرافیک خفنی نداره که چنین ادعایی کردند!!!
والا سرعت اینترنت ما که به تریلر نمیکشه(البته یه تریلر ازش توی pmc دیدم که اونم همچین تحفه به نظر نمی اومد..)
اما عکسهایی که ازش توی اینترنت دیدم حتی در مدلهای مقایسه ای 1و2 همچین گرافیک خفنی نداره که چنین ادعایی کردند!!!
naughty dog واقعا کارش درسته کاملا هم قبولش دارم اگر گفته اینطوریه حتما همین طوریه .. همون قدیما هم کراش بندیکوتش یکی از بهترین گرافیک ها رو تو PS داشت !
مگه میشه الان بازی بدن که از نزدیک به 100%قدرت دستگاه استفاده کنهدوست عزیز این کارارو آخرایه عمر کنسول انجام میدن نه الان که تازه به وسط هایه عمرشم نرسیده
از نظر من چنین چیزی غیر ممکنه حالا میبینیم ولی من خیلی ازش خوشم اومده ولی هنوز یکشو بازی نکردم تو این هفته یکشو میخوام بگیرم خیلی دوست دارم ببینم چه طوریه راستی نسخه یکش کلا تو چند ساعت تموم میشه؟
دوست من من این حرف رو از خودم که در نیاوردم
یک سرچ تو سایت های معتبر خارجی بدی میتونی detail این خبر رو بخونی
شما هم مبارکت باشه نسخه اولش
همين حرف شما قدرت Naughty Dog و عظمت Uncharted 2 رو به خوبي نشون ميده . اگر بعد از حرف هاي دوستان هنوز هم باور نداريد ميتونيد ويديوي مصاحبه اي كه در جريانش اين حرفها زده شده رو خودتون ببينيد :مگه میشه الان بازی بدن که از نزدیک به 100%قدرت دستگاه استفاده کنهدوست عزیز این کارارو آخرایه عمر کنسول انجام میدن نه الان که تازه به وسط هایه عمرشم نرسیده
از نظر من چنین چیزی غیر ممکنه حالا میبینیم ولی من خیلی ازش خوشم اومده ولی هنوز یکشو بازی نکردم تو این هفته یکشو میخوام بگیرم خیلی دوست دارم ببینم چه طوریه راستی نسخه یکش کلا تو چند ساعت تموم میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولين امتياز اين بازي رو Playstation: The Official Magazine داد و همون طوري كه انتظار ميرفت امتياز كامل يعني 5 از 5 بهش داد !
اين بازي همونطوري كه ميدونيد در October 13 برابر با 28 مهر فقط براي PS3 عرضه خواهد شد ...
IGN هم بهش امتیاز 9.5 رو داد از نظر گرافیک 10 گرفته و گرافیکش رو بهترین بهترین ها در این روزها معرفی کرده و گفته فکتون آویزون میشه از گرافیکش.
کاش منم یه PS3 اسلیم داشتم واقعا بازیهای اختصاصی PS3 شاهکارن از MGS تا God of War اصلا با بازیهای اختصاصی Xbox قابل مقایسه نیستن.
![]()
3 امتیاز کامل دیگه هم به بازی اضافه شد
GamesRadar 10
GameBlog.fr 5
OPM US 10
حیف نمی تونیم بازی کنیم
از همون ابتدا كه بازي معرفي شد معلوم بود زير 9.5 نميگيره ! : دي
تریلر های جدید بازی
WMV (15.7MB)
Quicktime (15.3MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quicktime (15.8MB)
WMV (16.3MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quicktime (24.7MB)
WMV (25.5MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quicktime (17.1MB)
WMV (17.6MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)