برای سطح شما آموزش گرامر توصیه میشه، در سایت زیر می توانید آموزش کامل گرامر را دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سطح شما آموزش گرامر توصیه میشه، در سایت زیر می توانید آموزش کامل گرامر را دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به این دلیل این تاپیک رو فارسی نوشتم که فقط منحصر به زبان انگلیسی نیست و تقریبا همه زبانها رو میتونید توش یاد بگیرید. به خاطر همین گفتم شاید اونایی که انگلیسی نمیدونند توش بمونند. (مدیر محترم ببخشند)
این وبسایت یک وبسایت بین المللی هست که شما توش میتونید هر زبانی رو که میخواهید یاد بگیرید.
روش کلی کار هم اینه که شما زبانی رو که میخواهید یاد بگیرید از اشخاصی که اون زبان رو میدونند یاد میگیرید و اونا کمکتون میکنند شما دوره های آموزشی رو طی میکنید و اونها ورقه شمارو اصلاح میکنند و اشکال هاتونو بهتون میگند
یعنی speaking شما رو نقد میکنند.
writting شما رو نقد میکنند و اشکالاتتون رو بهتون میگن.
و اون افراد در نقش معلمی هستند که اشکالاتتون رو بهتون میگن.
لیسینینگ شما تقویت خواهد شد.
بانک لغات شما افزایش خواهد یافت.
طرز کار طوری است که خیلی اشتباه نخواهید کرد.
خیلی مفید هست حتما امتحان کنید.
آدرس سایت:
من تو این عکسایی که گذاشتم فرض رو بر این گرفتم که شما میخواهید زبان انگلیسی یاد بگیرید و مبتدی هستید همین کارها رو با هر زبان دیگه ای میتونید انجام بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شرو کردم به آموزش فرانسه. و خیلی خوبه انصافا مثل بچه ای که یه زبون رو بدون گرامر و اینا یاد میگیره یاد میگیرید.
پیشنهاد میکنم که اگه خواستید کتاب گرامری برای زبان مورد نظر هم بگیرید.
این سایت خودش داره ولی آموزش گرامر و ... پولیه. این خدمات ابتدایی ولی به درد بخور مجانیه. میتونه شما رو تا یه جایی تو زبان ببره جلو
نحوه شروع فعالیت:
1-ثبت نام
قدم اول بعد از ورود به سایت:
قدم دوم:
مرحله 3:
مرحله 4:
حالا سربرگ learn رو بزنید:
مرحله 6:
و نهایتا:
خوب دوستان اگه سوالی بود من در خدمتم
میتوانید همزمان در چند دوره آموزشی شرکت کنید.
اگر به نظرتان مفید بود دکمه تشکر را فشار دهید.![]()
Last edited by minizoro; 29-09-2009 at 18:01.
alikhodayar,ardavan_2008,behii,black.assassin,brain,Carl,esyo,Farnia,godfather_mk,hamidbn,Iman_m123,M A R S H A L L,Mahdi/s,masoudtr,meisam317,metana,mf.designing,moderntalk,Mohammad,mohammadirani,mohrd,mohsen_rkh,mohsen_sir,mohsen3,mohsenmsi,morteza_bayan,mous3030,mska,msshamraz,new explorer,nimanz,omid-p30,OSEN,pashangi,redribbon,S!LENCE,scope82,SI-SA,t.63,techno_magical,undertaker_ss,vampyre,Y@var,تپل,محمد88
راستی یادم رفت بگم که میتونید چند تا زبان رو با هم یاد بگیرید و دوره های آموزششو طی کنید
من چندتا سایت میشناسم
فکر می کنم بهترین سایت در این زمینه سایت زیر باشه
چندتا دیگه هم سراغ دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hi
Thanks for this good forum
May you introduce me website about English grammar and technique of writing ?
I want to improve my writing :(:(
Thanks for any help or guidance
Salam
Over 50 Free Resources That Will Improve Your Writing Skills
motarjemonline.com/forum/showthread.php?p=680
Last edited by Dragoman; 27-09-2009 at 10:22.
Hi
Thanks for this good forum
May you introduce me website about English grammar and technique of writing ?
I want to improve my writing :(:(
Thanks for any help or guidance
have you checked [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic... lots of good sites there ..
سلام
سایت برای دریافت Reading میخواستم
با تشکر
Hi dear friends
Here are some websites useful to English learners, specially non-natives.
eslflow.com
englishlearner.com
insideout.net
one-stop-english.com
englishworld.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)