دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم گاو صندوق (strong box ) داخل یکی از ware house هات باشه.
چکشون کن.
وقتی روی یه ware house کلیک میکنی. اون پایین سمت چپ موادی رو که داخلش store کردی رو نشون میده. که چه قدر چیز میز دازی.
بعد سمت راست همین منو یه قسمت های دیگه هم داره. که مثلا همونجوری که خودت توضیح دادی در مورد مرطوب کردن زمین.
توی یکی از ware house هات. توی اون قسمت رو نگاه کن. فکر کنم اونجا باشه.
توی هر جزیره ای لازم نیست از اون منابع آب بسازی تا زمین رو مرطوب کنه. فقط توی جزیره های بیایونی.در ضمن من یه چیزی فهمیدم . اگه یه مزرعه ای رو بخوایم تو یه جزیره بسازیم و اون جزیره رطوبت لازم برای اون رو نداشته باشه یا به هرعلت دیگه ای تو اون جزیره رشد نکنه میشه از اسکله ی جزایر دیگه یه ماده ای رو خرید ( البته با honur میشه این مواد رو خرید نه با پول) که رطوبت لازم برای رشد اون ماده ی خاص رو به جزیره خودمون میده که برای این کار باید اون ماده رو به warehouse جزیره ای که میخوایم منتقل کنیم بعد تو جعبه ی دوم عکس اون ماده میاد و با چپ کلیک فعال و با راست کلیک غیرفعال میشه . البته من این مواد رو فقط تو warehouse ال زهیر تو چپتر 5 دیدم. من مشکل رشد نکردن ابریشم تو جزیرمو با این روش حل کردم.گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.
قسمت دوم حرفت هم کاملا درسته. میتونی seed اون ماده رو توی زمین بکاری تا زمینت بتونه اون ماده رو برات پرورش بده.
موفق باشی.

جواب بصورت نقل قول

.gif)