تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 108

نام تاپيک: Anno 1404 / Dawn of Discovery

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

توی همون chapter5 ال زهیر میگه باید یه کلید و یه Strongbox رو بهش تحویل بدم من کلید رو پیدا کردم اما Strongbox هرجا گشتم نبوده از کجا باید گیرش بیارم؟

در ضمن من یه چیزی فهمیدم . اگه یه مزرعه ای رو بخوایم تو یه جزیره بسازیم و اون جزیره رطوبت لازم برای اون رو نداشته باشه یا به هرعلت دیگه ای تو اون جزیره رشد نکنه میشه از اسکله ی جزایر دیگه یه ماده ای رو خرید ( البته با honur میشه این مواد رو خرید نه با پول) که رطوبت لازم برای رشد اون ماده ی خاص رو به جزیره خودمون میده که برای این کار باید اون ماده رو به warehouse جزیره ای که میخوایم منتقل کنیم بعد تو جعبه ی دوم عکس اون ماده میاد و با چپ کلیک فعال و با راست کلیک غیرفعال میشه . البته من این مواد رو فقط تو warehouse ال زهیر تو چپتر 5 دیدم. من مشکل رشد نکردن ابریشم تو جزیرمو با این روش حل کردم.گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.
    دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم گاو صندوق (strong box ) داخل یکی از ware house هات باشه.
    چکشون کن.
    وقتی روی یه ware house کلیک میکنی. اون پایین سمت چپ موادی رو که داخلش store کردی رو نشون میده. که چه قدر چیز میز دازی.
    بعد سمت راست همین منو یه قسمت های دیگه هم داره. که مثلا همونجوری که خودت توضیح دادی در مورد مرطوب کردن زمین.
    توی یکی از ware house هات. توی اون قسمت رو نگاه کن. فکر کنم اونجا باشه.
    در ضمن من یه چیزی فهمیدم . اگه یه مزرعه ای رو بخوایم تو یه جزیره بسازیم و اون جزیره رطوبت لازم برای اون رو نداشته باشه یا به هرعلت دیگه ای تو اون جزیره رشد نکنه میشه از اسکله ی جزایر دیگه یه ماده ای رو خرید ( البته با honur میشه این مواد رو خرید نه با پول) که رطوبت لازم برای رشد اون ماده ی خاص رو به جزیره خودمون میده که برای این کار باید اون ماده رو به warehouse جزیره ای که میخوایم منتقل کنیم بعد تو جعبه ی دوم عکس اون ماده میاد و با چپ کلیک فعال و با راست کلیک غیرفعال میشه . البته من این مواد رو فقط تو warehouse ال زهیر تو چپتر 5 دیدم. من مشکل رشد نکردن ابریشم تو جزیرمو با این روش حل کردم.گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.
    توی هر جزیره ای لازم نیست از اون منابع آب بسازی تا زمین رو مرطوب کنه. فقط توی جزیره های بیایونی.
    قسمت دوم حرفت هم کاملا درسته. میتونی seed اون ماده رو توی زمین بکاری تا زمینت بتونه اون ماده رو برات پرورش بده.
    موفق باشی.

2. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام.تو مرحله 5 آخرش باید از اون یارو در مقابل اون دختره محافظت کنیم ولی من 3 تا کشتی رو اونجا گذاشتم بازم تموم نمیشه.اونم حمله نمیکنه.
    اینجا باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.تو مرحله 5 آخرش باید از اون یارو در مقابل اون دختره محافظت کنیم ولی من 3 تا کشتی رو اونجا گذاشتم بازم تموم نمیشه.اونم حمله نمیکنه.
    اینجا باید چکار کنم؟
    شاید کشتی باربری گذاشتی.
    مطمئنی کشتی جنگی هست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لطفا بگید چه جوری میشه چیزایی که بقیه جزیره ها هم دارن ما هم داشته باشیم.مثلا بعضی جزیره ها یه مزرعه هایی دارن که من ندارم. من اصلا از قسمت campaign خوشم نمیاد اصلا فکر نمیکنم تو این بازی قسمت اصلیش باشه.
    یه چیز دیگه هیچ کدوم از بنا ها کمرنگ نیست یعنی همه ی بنا هایی که تو این بازی میشه ساخت رو من دارم؟این که خیلی ابتداییه!!بابا تو رو خدا درست راهنمایی کنید. ا یه خورده کامل توضیح بدین.

راستی این مرحله ها و این چیزا که میگید چیه مگه مرحله اییه

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

شاید کشتی باربری گذاشتی.
    مطمئنی کشتی جنگی هست؟؟؟؟
    مطمئنم.تازه وقتی کشتی ها رو دور میکنم میگه اونا رو نبرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنم.تازه وقتی کشتی ها رو دور میکنم میگه اونا رو نبرم.
    بعد از اینکه نامه رو به زنه میدی ومیگه ازش در مقابله اونا دفاع کنی خودش چهارده پونزده تا کشتی جنگی میده واسه من که اینطوری بود و خیلی راحت ردش کردم

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قبل از اینکه اجرا بشه سریال نامبر میخواد واسه من تو سی دی خودش نداره یکی لطفا سریال نامبرشو بذاره!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قبل از اینکه اجرا بشه سریال نامبر میخواد واسه من تو سی دی خودش نداره یکی لطفا سریال نامبرشو بذاره!
    از این لینک استفاده کنین و کرک razor رو بگیرین. دیگه سریال نمیخواد.
    لینک رو الان چک کردم. درست شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

2 کمک مرحله 5

بار دومه اینو میگم چون کسی جواب مارو نمیده مجبور شدم دوباره درخواست کنم
    تو این مرحله یه جاییش الزهیر میگه روی رودخانه کاغذ سازی بساز بعد indigo و کتاب بساز ولی من روابط دیپلماتیکم کمه و اجازه نمیده indigo بسازم( یعنی مزرعه ی اون سیاه است و نوشته نیاز به دیپلمایس داری تا باز شه ) ولی کارخانه کتاب سازی میسازم و به indigo احتیاج داره
    هیچ طوماریم نیست که باهاش روابط دیپلماتیکمو افزایش بدم چی کار کنم اون طرف هم اون یکی میگه نیاز به محصول کتاب داره چی کار کنم

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

بعد از اینکه نامه رو به زنه میدی ومیگه ازش در مقابله اونا دفاع کنی خودش چهارده پونزده تا کشتی جنگی میده واسه من که اینطوری بود و خیلی راحت ردش کردم
    زنه خودش حمله میکنه.
    فکر کنم شما با مرحله دیگه ای اشتباه گرفتی.

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •