دو تا سيستم ميخواهم كه يكي در حدود700تا750باشه ويكي ديگه هم در حدود 1ميليون تومان در بياد چي ببندم بهتره البته يكي با گرافيك 4870x2وهارد هر دو سيستم يك ترا باشد بغير از مانيتور ودرايور.
دو تا سيستم ميخواهم كه يكي در حدود700تا750باشه ويكي ديگه هم در حدود 1ميليون تومان در بياد چي ببندم بهتره البته يكي با گرافيك 4870x2وهارد هر دو سيستم يك ترا باشد بغير از مانيتور ودرايور.
آدم جالبی هستی!
اولا مقایسه ماشین و موتور هیچ ربطی به این موضوع ندارن این مقایسه شما مصداق این موضوع هست که بنده کارتریج رو با پرینتر مقایسه کنم.
این دو تا پرینتر هر دو وظیفه اصلی شون پرینت هست امکانات دیگر وظیفه فرعی است.
این رو خوب گفتید که هر کس بر ساس نیازش اتخاب می کنه خوب ممکنه نیاز شما پرینت کردن باشه هر از گاهی هم اسکن آیا به خاطر یه چند تا اسکن در ماه باید یه پرینتر ی رو انخاب کنیم که کار اصلی ما که همون پرینت گرفتن هست رو تحت الشاع قرار بده!
هنرمند عزیز خوبه الان یه چیز ناجور بهت بگم بعد بگم که این موضوع از نظر من هنر است.
تشخیص اینکه این کار هنر است یا فهش در صلاحیت شما و بنده نیست. این کار در عرف جامعه ما کار بدی محسوب می شود. پس باید نظر جامعه را در نظر بگیریم نه نظر خودمان را.
اولا بنده صاحب نظر نیستم و سایت ایران اچ پی فعلا تو صدر سایت های معتبر برای فروش پرینتر هست!
درثانی شما زیاد حرص گلاویز شدن با فروشنده رو نخور اعضای این سایت این قدر فهم و شعور دارن که به خاطر نواسانات قیمت با کسی گلاویز نشن!
بله درست هست کسی با پرینتر لیزری سیاه و سفید عکس پرینت نمی کنه ولی پس شرکت اچ پی حتماً مخش ایراد داشته که پرینتر های حرفه ای تر مثل 3005d رو عرضه کرده؟
درثانی کی گفته کیفیت فقط تو چاپ هست؟ منظور کیفیت خود پرینتر است از لحاظ طول عمر تعداد صفحات قابل چاپ در طول عمر مفید اون قابل تعمیر بودن پرینتر. که آیا اگه پرینتر یه قطعه اش خراب شد بعدا قطعاتش پیدا می شن یا اصلا قابل تعمیر هست یا باید پرینتر رو یک راست حواله کنیم به سطل زباله.
رزولوشن 5000*4000 رو نخواستیم شما اگه می تونی همون رزولوشن 1800*2200 رو با این پرینتر که خیلی هواش رو داری بزنی باید بگم شق القمر کردی! زیاد به نوشته های روی پرینتر اعتماد نکن یه بار خودت امتحان بکن بعد! این رو که گفتم بنده امتحان کردم با یه پرینتر سه کاره 5283 بیش تر از 1200 رو نمی تونه اسکن کنه.
در ضمن من خودم روی پرینتر خاصی تعصب ندارم که بگم این حتماً ایراد داره و اون یکی حتما بهترین هست! هر پرینتر معایب و محاسنی داره که بهتره تو انخاب دقت کنیم تا معایب از محاسنش بیشتر نباشه.
در آخر هم این رو بگم اگه علاقه شما به این پرینتر زیاده و تعصب خاصی روش دارید خوب من همین جا اعلام می کنم که آقا این پیرنتر بهتیرن هست اصلاً لنگه نداره حتی از All-in-Ones CM1312nfiهم بهتره!
و ام در مورد عکس آواتار هم بگم این عکس از نظر من ایرادی نداره حتی خطاب کردن من به (آقا موشه) توسط شما هم ایرادی نداره!
فقط طریقه صحبت کردن هرکس نشان از شخصیت اوست.
یه ضرب المثل هست که میگه: تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
پاسخت جاي فني و قابل بحثي نداشت كه بخوام پاسخي بهش بدم، بيشتر شبيه سفسطه بود تا پاسخ.
آیا واسه پرینتر حتما باید نرم افزار مربوطه رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
قیمت کارتریج مشکی پرینتر EPSON Stylus C79 چنده ؟
جای فنی زیاد داشت!
و نکات آداب و معاشرتی!
در ثانی این مطلب رو جهت آگاهی نوشتم نیازی به پاسخ نیست.
شما بگو سفسطه یا هرچیز دیگه این حرف حق هست که جواب نداره دوست عزیز!
Last edited by amirgozali; 10-09-2009 at 18:43.
راستی این 2055d که من گرفتم از نظر کارایی و کیفیت چطوریاس ؟؟ من هنوز اونقدر باهاش کار نکردم ولی سرعتش فوق العاده هست
چون میخوام واسه یه جایی حدود 20 تا بگیرم نمیخوام بعدا پشیمون شم
مرسی از کمکتون
حدود دو ماهی میشه دارم ازش استفاده میکنم. مشکلی نداشته. به قول شما سرعتش بالاست.دورو اتوماتیک میزنه.
در کل پرینتر خوبیه![]()
هر كسي خودش رو حق ميدونه و ديگران رو نا حق، حتي شمر هم خودش رو حق ميدونست و امام حسين رو نا حق! البته اين كلي بود، قصد تشبيه نداشتم.
بی خیال داداش قضیه رو جنجالی نکن!
اصلا شما حق!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)