سلام دوستان
من دیروز برای خرید یک پلاسمای 42 پاناسونیک به جمهوری رفتم و با سری های جدید g-s-x-c روبرو شدم پس از مدتی و با توجه به بودجه سری s رو انتخاب کردم ولی اکثر فروشندگان اسرار داشتن که pv-80 رو انتخاب کنم !! میگفتند هم از نظر صدا و هم شفافیت بهتره البته کمی هم حق داشتن از c که بهتر بود ولی از s اگه بهتر نبود بدتر هم نبود !خلاصه ما هم گیج بی خیال شدیم . گفتم شاید شما بتونید من رو از سردر گمی نجات بدید تورنجه 1/300 چه پلاسمایی بهتره؟ و آیا s مدل خوبی هست یا نه؟
با تشکر

چرا pv-80 بهتر از سری های جدید پلاسماست؟
 چرا pv-80 بهتر از سری های جدید پلاسماست؟

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

نوشته شده توسط sanagou
 نوشته شده توسط sanagou

.gif) بعد از کلی اصرار من به اینکه دارید گرون میدید وقیمت حوالی 1/260 هست به چند جازنگ زد و گفت شرکت ارزون کرده این مدل رو به خاطره اینکه با تیونر tv مشکل داره ؟!! میخواستم بپرسم کسی با این مدل tv  از طریق آنتن گرفته یا نه . مشکلی داشته؟ یا اینکه یه توجیح مسخره دیگست از نمایندگی ؟؟
 بعد از کلی اصرار من به اینکه دارید گرون میدید وقیمت حوالی 1/260 هست به چند جازنگ زد و گفت شرکت ارزون کرده این مدل رو به خاطره اینکه با تیونر tv مشکل داره ؟!! میخواستم بپرسم کسی با این مدل tv  از طریق آنتن گرفته یا نه . مشکلی داشته؟ یا اینکه یه توجیح مسخره دیگست از نمایندگی ؟؟

.gif)