تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چرا pv-80 بهتر از سری های جدید پلاسماست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض چرا pv-80 بهتر از سری های جدید پلاسماست؟

سلام دوستان
    من دیروز برای خرید یک پلاسمای 42 پاناسونیک به جمهوری رفتم و با سری های جدید g-s-x-c روبرو شدم پس از مدتی و با توجه به بودجه سری s رو انتخاب کردم ولی اکثر فروشندگان اسرار داشتن که pv-80 رو انتخاب کنم !! میگفتند هم از نظر صدا و هم شفافیت بهتره البته کمی هم حق داشتن از c که بهتر بود ولی از s اگه بهتر نبود بدتر هم نبود !خلاصه ما هم گیج بی خیال شدیم . گفتم شاید شما بتونید من رو از سردر گمی نجات بدید تورنجه 1/300 چه پلاسمایی بهتره؟ و آیا s مدل خوبی هست یا نه؟
    با تشکر

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز برای خرید یک پلاسمای 42 پاناسونیک به جمهوری رفتم و با سری های جدید g-s-x-c روبرو شدم پس از مدتی و با توجه به بودجه سری s رو انتخاب کردم ولی اکثر فروشندگان اسرار داشتن که pv-80 رو انتخاب کنم !! میگفتند هم از نظر صدا و هم شفافیت بهتره البته کمی هم حق داشتن از c که بهتر بود ولی از s اگه بهتر نبود بدتر هم نبود !خلاصه ما هم گیج بی خیال شدیم . گفتم شاید شما بتونید من رو از سردر گمی نجات بدید تورنجه 1/300 چه پلاسمایی بهتره؟ و آیا s مدل خوبی هست یا نه؟
    با تشکر
    سلام

شما نباید به حرف فروشنده ها استناد کنید .اونا اولین هدفی که دارند این هست اجناس قدیمی و از دور خارجشون مدل های قدیمی رو به فروش برسونند, و سود دهی بیشتری داشته باشند .

x c رزلوشن اچ دی هستن .
    s و g فول اچ دی هستن .

یه ترتیب کیفیت

g
    s
    c
    x

خرید مدل از دور خارج py80 با اومدن سری های S در حال حاظر صلاح نیست . شما از چه نظر دیدین کیفیت py80 بالاتره ؟ . py80 در هیچ زمینه ای حتی سرتر سری x هم نیست دیگه چه برسه s . احتمالا فروشنده کنتراست رو آورده پایین تا py80 که بغل این مدل هست بیشتر به چشم بیاد برای خریدار . شما باید کنترل رو می گرفتی کنتراست هر دو رو 100 قرار میدادی انوقت متوجه سرتر بودن سری های جدید نسبت به قدیم می شدید .

با بودجه 1.300سری s پیشنهاد میکنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متشکرم
    خود من هم به این قضیه که احتمالا میخوان جنسای قدیمی رو رد کنن شک کردم و لی این مقایسه که شما فرمودین رو انجام ندادم
    من تاپیک مقایسه بین s و g رو خوندم ولی میخواستم بدونم برای دیدن ماهواره - dvd - tv آیا تفاوت چم گیری دارند یا نه ؟ و درضمن اگر قوانینن سایت اجازه میدهد لطفا آدرس چند نمایندگی واقعی پاناسونیک رو بفرمایید که منصف باشند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

متشکرم
    خود من هم به این قضیه که احتمالا میخوان جنسای قدیمی رو رد کنن شک کردم و لی این مقایسه که شما فرمودین رو انجام ندادم
    من تاپیک مقایسه بین s و g رو خوندم ولی میخواستم بدونم برای دیدن ماهواره - dvd - tv آیا تفاوت چم گیری دارند یا نه ؟ و درضمن اگر قوانینن سایت اجازه میدهد لطفا آدرس چند نمایندگی واقعی پاناسونیک رو بفرمایید که منصف باشند
    هر چه شما تصویر با کیفیت تر ورزلوشن بالاتر ببینی این تفاوت چشم گیر تر میشه ,( تصاویر full hd hd) تا اختلاف 30 35 درصد کیفیت بالاتر تصویر g. و برای تصاویر sd یا همون معمولی بین کیفیت تصویر این دو پنل , 15 درصدی میشه کیفیت بالای پنل g رو دید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز به نمایندگی مرکزی تقاطع خیابان شریعتی و طالقانی رفتم در ابتدا قیمت s-10 رو 1/390 گفت بعد از کلی اصرار من به اینکه دارید گرون میدید وقیمت حوالی 1/260 هست به چند جازنگ زد و گفت شرکت ارزون کرده این مدل رو به خاطره اینکه با تیونر tv مشکل داره ؟!! میخواستم بپرسم کسی با این مدل tv از طریق آنتن گرفته یا نه . مشکلی داشته؟ یا اینکه یه توجیح مسخره دیگست از نمایندگی ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز به نمایندگی مرکزی تقاطع خیابان شریعتی و طالقانی رفتم در ابتدا قیمت s-10 رو 1/390 گفت بعد از کلی اصرار من به اینکه دارید گرون میدید وقیمت حوالی 1/260 هست به چند جازنگ زد و گفت شرکت ارزون کرده این مدل رو به خاطره اینکه با تیونر tv مشکل داره ؟!! میخواستم بپرسم کسی با این مدل tv از طریق آنتن گرفته یا نه . مشکلی داشته؟ یا اینکه یه توجیح مسخره دیگست از نمایندگی ؟؟
    اون نمایندگی پاناسونیک که سه را طالقانیه واقعا دزده.
    من چند روز پیش رفته بودم نمایندگی سامسونگ که tv ببینم خدا شاهده یارو یه چیزی بهم گفت کف کردم ازش پرسیدم سری 750 چنده میگفت سامسونگ سری 750 تلویزیوناشو جم کرده چون همشون خراب بودن.
    به جاش سری 570 داده که همون 750 هستش خیلی خودمو کنترل کردم یه چیزی بهش نگفتم جالبش اینه که یکی دیگشون میگفت A650 بهتر از B650 هستش چون قطعه هاش ژاپنیه ولی B650 کره ایه.
    توجه کنید طرف نمیدونست که سامسونگ کره ایه اگر قرار باشه اصل باشه باید کره ای باشه

7. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست من من یکی از دوستامم پاناسونیک داره پلاسما البته مدلشو نگفت ولی گفت بعضی اوقات تصویر لرزش داره که بهش گفتند از تیونره شاید همین مدل یاشه البته دوستان دیگه میگویند همچین مشکلی نیست منتظر جوابم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •