دوستان لطفا این لینک رو ببینند و نظر بدهند.(قیمت های فوق العاده پایین؟؟؟؟!!!!!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا این لینک رو ببینند و نظر بدهند.(قیمت های فوق العاده پایین؟؟؟؟!!!!!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز زنگ زدم نکست جن....گفتم ایکس باکس الیت میخوام جاسپر کپی خور شده...گفت 520.....در حالیکه یه مغازه ی دیگه تو تهران به نام کنج که نزدیکه مجتمع پایتخت هستش گفتن 460....از نکست جن تعریف می کنن اما چرا اینقدر اختلاف قیمت....؟من رشتم....از کجا بگیرم....و بهترین ایکس باکس چیه واسه منی که مصرف عادی دارم و خوره نیستم.....
بله.نکست جن گرون میده ولی در عوض مطمئنهانتخاب با خود شماست می تونید از فتحی هم خرید کنیدمدل های مختلف XBOX 360 از لحاظ لوازم جانبی با هم تفاوت دارن پس بهترین مدل XBOX 360 ممکنه برایی هر کسی یه چیزی باشه و بهترین مدل XBOX 360 رو نیازهای شما معلوم می کنه.برای یکی آرکید بهترینه.برای یکی پرمیوم و برای یکی هم الیتاطلاعات تکمیلی در باره ی XBOX 360 رو در تاپیک XBOX 360 پیگیری کنید.در صورتی که اطلاعاتتون کامل نیست پست اول رو هم مطالعه کنید
این قیمتش خیلی خوبه.
بچه ها سر كاريه
چند بار به هر دو شمارش زنگ زدم
و چند بار هم اس ام اس دادم
خط ايرانسلش كه خاموشه
اون يكي خطش هم جواب نميده!!!
من واقعا نمیدونم nextgen چرا اینجوری میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت هایی رو زدم دیدید وقتی پرسیدم امدم بیرون پنج دقیقه بعد بهش زنگ زدم
درست مثل همین قیمت ها رو گفت!!!
شاید اون ها هم واسه خودشون یه سیاستی دارن!!!!!!!!!
کسی چه میدونه؟
Elite سفید چنده؟فالکونه یا جاسپر؟![]()
عضویت شما تبریک میگم
فعلا باید صبر کرد تا این دو کنسول به بازار عرضه بشن بعد قیمت ها معلوم میشه
در ضمن elite سفید فقط تو رنگ با همین elite معمولی فرق داره و فکر نکنم قیمتش با همین elite
معمولی فرقی بکنه حتی شاید ارزونتر هم باشه!!!!!
به احتمال خیلی زیاد جاسپر هستش
موفق باشید
Last edited by XBOX LIVE; 11-09-2009 at 16:27.
واقعا ما همیشه از دنیا عقبیم
البته این قیمت ها کذاف با قیمت جهانی خیلی فرق داره یک کنسول که الان 360 حدود صد دلارهم پایین اومده در سطح جهانی توی ایران اندازه دو برابر تقریبی یک کنسول از ملت پول میگیرند
البته یک دلیل دیگه هم هست اصلا کنسول به هیچ وج واسه ایران تولید نمیشه و هر چی هم می آید داخل صدقه سری قاچاقچیان محترم هستش (اگر اینا هم نبودن که اصلا کنسولی توی ایران نبود) که وارد میکنند وگرنه اگر نماینده مجازی داشت در ایران هیچ وقتی این افراد سود جو این قدر گرون نمیکردن ...!!!
البته یک پیشنهاد هم به دوستان میکنم اگر میخواهید کنسول بخرید یک یک ماهی صبر کنید قیمت ها کمتر میشه حتی تویاین مدت اکثر بازهای جدید و خوب هم یک ماه تا دو ماه دیگه ریلز میشوند الان به خاطر تابستون گرون هم کردن و یک دلیل دیگه هم تازه اومدن مادر برد جاسپر که مشاهده شده این هم سه چراغ شده در ایران !
زیاد ناراحت نباشید
ان شاالله 360 دیگه اخرین کنسولی خواهد بود که تو مملکت ما این جوری خز میشه
چون ps3 که کپی خور نشد و مطمنا sony تو کنسول بعدی خودش هم یک process قوی تر برای اون کنسول در نظر میگیره که مثل ps3 احتمال کپی خور شدن رو به حتی زیر صفر میرسونه
و ms هم مطمنا از این روش رو کنسول بعدی خودش استفاده میکنه و دیگه هیچ کس نگران این بازار اشفته کپی خور بودن نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)