درسته!! 9500 می تونه این کار رو بکنه ، ولی کارت گرافیک آنبرد روی کاراییش آنچنان تأثیری نداره!! یعنی بودن و نبودنش برای 9500 چندان تفاوت نمی کنه ، البته در کل فمر نکنم که 9500 با گرافیک آنبرد sli بشه!
درسته!! 9500 می تونه این کار رو بکنه ، ولی کارت گرافیک آنبرد روی کاراییش آنچنان تأثیری نداره!! یعنی بودن و نبودنش برای 9500 چندان تفاوت نمی کنه ، البته در کل فمر نکنم که 9500 با گرافیک آنبرد sli بشه!
حدود 80 و ATI Stream4670 پائینترین فیمتش چنده و cuda (شبیه این) و physx ساپورت میکنه؟؟
کسی نظری نداشت؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اینترنت خرید کنیم یا نه؟؟
سلام. بستگی داره از کدوم سایت بخرین ، لیون خوبه ، بچه ها که گرفتن ، از قیمت و کیفیت راضی بودن! البته اگه شخصأ بخرین مطمئن تره ، ولی وقتی امکانات نیست!![]()
اینا رو هم بهش اضافه کنید
ASROCK A780GM-LE
Biostar GF8100 M2+
ASRock A780LM
کلا قید biostar را بزنید که مفتش گرونه
نمیدونم این انفرماتیک گستر این آشغالها رو از کدوم سطل زباله در آورده آورده ایران
بنده در رنج vga onboard این برند رو تست کردم.از تو 4 تاش یکی شانسی سالم در اومد.
به خاطر چند تومن ارزونتر اشتباه من رو نکنید.به خاطر 10 تومن ارزانتر این برند رو انتخاب کردم. حالا ببینید نسبت به برند دیگه ای که قبلا گرفتم و نام نمیبرم تا فکر نکنند تبلیغ میکنم ، میارزه یا نه ؟
صرفنظر از خرابی 4 موردی اون که 2 روز کاری واعصاب خوردی و اتلاف وقت برام داشت این موارد رو هم در نظر بگیرید :
پورت پارالل قدیمی شده ولی بودنش بهتر از نبودنشه بالاخره گاهی نیاز میشه
vga onboard اون فقط d-sub داره اون یکی هم دیجیتال و هم hdmi میداد
با vga onboard به خاطر کمبود رم رزولوشن 1280x1024 رو بیشتر از 60hz نمیده وصل کنید به یه CRT ببینید چه افتضاحی میشه.
خود برد و قطعات رو ببینید کاملا معلومه از نوع چینی بسیار کیفیت پایینه.
در جعبه و cd و کابلها کلا گدا بازی کاملا مشخصه.یه دفترچه درستو حسابی نداره.همه به خاطر چند تومن ارزونتر شدن.
بابا فقط ساپورت فلان cpu نیست که.به همه چیز فکر کنید.اگه میخواهید قیمت پایین بگیرید ببینید این چند تومن به این مسایل میارزه.
حالا با دید بازتری انتخاب میکنم.
Last edited by smartee; 23-09-2009 at 11:35. دليل: توضیح تکمیلی دوستم در مورد عدم تاثیر refresh rate در LCD
حالا که میگین بایواستار بده برندهای دیگه چطورن؟ نظرتون درباره ازراک و الایت؟؟
Biostar GF8100 M2+
و MSI
اينها در AMD عالي هستند
موفق باشيد
ممنون
بایواستار که اون دوستم.ن گفت آشغالهmsi چه مدلی
و بفیه مدلها چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)