من خودم دو تا 1319 دارم و انصافا خوب هم كار ميكنه، روزي 30 - 40 برگ پرينت و فكس ميكنه و مشكلي هم نداره. كارتريجش رو هم به راحتي و با كيفيت فابريك شارژ ميكنم. كيفيت اسكنرش هم خوبه، براي اسكن كردن و جعل مدرك بدرد نميخوره، ولي كيفيتش به نظر من كاملا قابل قبوله.
با اين صحبت اقا موشه اصلا موافق نيستم، هيچ وقت فكس كامپيوتر نميتونه جاي دستگاه فكس رو بگيره؛ شايد اگه براي خونه بخواي و خودت بالا سر كامپيوتر باشي، بشه يه چند صباحي باهاش طي كرد، ولي در دراز مدت براي يه جايي كه چند نفر ميخوان با فكس كار كنن، فكس كامپيوتر انتخاب خوبي نيست.
Scaner اين دستگاه ADF است، يه حسن داره، يه مشكل. حسنش اينه كه اگه كار شما اسكن كردن مداوم و يه جورايي بايگاني باشه، اين دستگاه خيلي به كار شما مياد، ميتوني 10 - 20 برگ رو بزاري توي دستگاه و پشت سر هم خودش Scan يا كپي ميكنه؛ كاري كه اسكنر اي معمولي نميتونن انجام بدن و بايد به طور دستي هي صفحات رو تعويض كني. ارزون ترين اسكنر HP كه ADF داره، 360 تومنه.
مشكلش رو آقا موشه درست گفته، شناسنامه يا دفترچه نميتوني كپي يا اسكن كن؛ البته مدل HP 1522 است كه هم اسكنر شيشه اي داره و هم ADF؛ ولي خوب گوشي تلفن براي Telefax نداره و خريدش براي شما چندان منطقي نيست.
به نظر من هم الان بهترين انتخاب، 2055 است، با سرعت 33 برگ در دقيقه و كارتريج 3200 برگي؛ كارتريج چند كاره كه صحبتش رو كردم، 2000 برگي است. ميتوني يه اسكنر 50 - 60 تومني هم بخري و در كنارش فتوكپي هم بگيري؛ يا با كامپيوتر فكس كني. در هر حال ديگه دستگاه فكس نداري.
خريدن 2014 اشتباه محض است، چون اين پرينتر 190 تومني، چون كم شده و پورت LPT داره، شده 410 - 420 تومن! 2015 هم چون كم شده، شده 390
معلومه آقا موشه دستش زياد تو قيمت نيست
.gif)