تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 755 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مدتي است پرينترم ( اچ پي جوهر افشان 2460 ) اخطار كارتريج ميده . البته من طبق معمول داشتم پرينت مي گرفتم كه با اين مشكل روبرو شدم. قبلاً اون رو شارژ كردم ولي هواگيري نكردم .به يك مركز تعمير پرينتر مراجعه كردم . علتش رو سوختن كارتريج اعلام كرده . كسي مي تونه اطلاعاتي در زمينه سوختن كارتريج بده ؟ و اينكه چه تمهيداتي براي جلوگيري از اين امر مي شه انجام داد ؟ظاهراً كارتريج مشكلي نداره و حتي جوهر هم به صورت معمولي از آن خارج مي شه ولي وقتي داخل پرينتر مي ذارم مرتب چشمك مي زنه و اخطار مي ده ، واقعاًديگه به درد نمي خوره و بايد اونو دور انداخت ؟ ممكنه با هواگيري دوباره فعال بشه ؟ لطفاً راهنمايي كنيد .
    اگه پرینتر کار می کنه و پرینت میگیره ، این اخطار کاملا طبیعی هست
    کاری نداشته باش و به کارتریج هم اصلا دست نزن.
    به هواگیری این چیز ها هم ربط نداره اگه تو هواگیری مشکل داشته باشه درست و حسابی پیرینت نمی گیره و هیچ اخطاری هم از این بابت نمیده.
    این اخطار به خاطر این هست که چون جوهر شما تمام شده و پرینتر که نمی دونه شما اون رو شارژ کردید ( چون اساس بر تعویض کارتریج است نه بر شارژ اونها) به خاطر همین هی اخطار می ده تا شما کارتریج رو عوض کنید.
    به اخطار توجه نکنید و کارتون رو بکنید.

اگه اخطار جلوی پرینت گرفتن رو میگیره کارتریج رو دربیار چسب روی اون که از اونجا کارتریج رو شارز می کنی رو دربایر یه کم هواگیری کن و یه کم از جوهر رو بکش بیرون اگه جوهر نیاز شد باز به مارتریج تزریق کن بعد توجه کن چسب رو روی کارتریج نچسبون و همونجوری بزار توی پرینتر و بعد امتحان کن. فکر کنم درست بشه.
    Last edited by amirgozali; 08-09-2009 at 18:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه پرینتر i455 canon جوهر افشان دارم که مدتی حدود 5 6 ماه ازش استفاده نکردم...رنگای روی هد خشک شده و پرینت خوب نمیگیره...از چه ماده ای میشه واسه تمیز کردنش استفاده کرد...الکل سفید چطوره؟
    احتمال برگشت کارتریج در حدود 1 درصد هست ولی خوب سعیت رو بکن چون نازل ها منفذ های خیلی کوچکی دارن که اگه اونها پر بشن دیگه نمی شه کاری کرد.

می تونی توی آب جوش یه 5 الی 10 دقیقه بزاری. شاید برشگت.

3. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

احتمال برگشت کارتریج در حدود 1 درصد هست ولی خوب سعیت رو بکن چون نازل ها منفذ های خیلی کوچکی دارن که اگه اونها پر بشن دیگه نمی شه کاری کرد.

می تونی توی آب جوش یه 5 الی 10 دقیقه بزاری. شاید برشگت.
    مال یکی از دوستام اینجوری شده بود هدو کرد تو یه لیوان پر الکل سفید 2 روز موند و بعد مثل روز اول کار کرد...اما من میترسم همچین کاری کنم....
    راستی میگن یه موادی هست مشابه الکل واسه همین کار...درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم دو تا 1319 دارم و انصافا خوب هم كار ميكنه، روزي 30 - 40 برگ پرينت و فكس ميكنه و مشكلي هم نداره. كارتريجش رو هم به راحتي و با كيفيت فابريك شارژ ميكنم. كيفيت اسكنرش هم خوبه، براي اسكن كردن و جعل مدرك بدرد نميخوره، ولي كيفيتش به نظر من كاملا قابل قبوله.
    با اين صحبت اقا موشه اصلا موافق نيستم، هيچ وقت فكس كامپيوتر نميتونه جاي دستگاه فكس رو بگيره؛ شايد اگه براي خونه بخواي و خودت بالا سر كامپيوتر باشي، بشه يه چند صباحي باهاش طي كرد، ولي در دراز مدت براي يه جايي كه چند نفر ميخوان با فكس كار كنن، فكس كامپيوتر انتخاب خوبي نيست.
    Scaner اين دستگاه ADF است، يه حسن داره، يه مشكل. حسنش اينه كه اگه كار شما اسكن كردن مداوم و يه جورايي بايگاني باشه، اين دستگاه خيلي به كار شما مياد، ميتوني 10 - 20 برگ رو بزاري توي دستگاه و پشت سر هم خودش Scan يا كپي ميكنه؛ كاري كه اسكنر اي معمولي نميتونن انجام بدن و بايد به طور دستي هي صفحات رو تعويض كني. ارزون ترين اسكنر HP كه ADF داره، 360 تومنه.
    مشكلش رو آقا موشه درست گفته، شناسنامه يا دفترچه نميتوني كپي يا اسكن كن؛ البته مدل HP 1522 است كه هم اسكنر شيشه اي داره و هم ADF؛ ولي خوب گوشي تلفن براي Telefax نداره و خريدش براي شما چندان منطقي نيست.
    به نظر من هم الان بهترين انتخاب، 2055 است، با سرعت 33 برگ در دقيقه و كارتريج 3200 برگي؛ كارتريج چند كاره كه صحبتش رو كردم، 2000 برگي است. ميتوني يه اسكنر 50 - 60 تومني هم بخري و در كنارش فتوكپي هم بگيري؛ يا با كامپيوتر فكس كني. در هر حال ديگه دستگاه فكس نداري.
    خريدن 2014 اشتباه محض است، چون اين پرينتر 190 تومني، چون كم شده و پورت LPT داره، شده 410 - 420 تومن! 2015 هم چون كم شده، شده 390
    معلومه آقا موشه دستش زياد تو قيمت نيست

6. 2 کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدتي است پرينترم ( اچ پي جوهر افشان 2460 ) اخطار كارتريج ميده . البته من طبق معمول داشتم پرينت مي گرفتم كه با اين مشكل روبرو شدم. قبلاً اون رو شارژ كردم ولي هواگيري نكردم .به يك مركز تعمير پرينتر مراجعه كردم . علتش رو سوختن كارتريج اعلام كرده . كسي مي تونه اطلاعاتي در زمينه سوختن كارتريج بده ؟ و اينكه چه تمهيداتي براي جلوگيري از اين امر مي شه انجام داد ؟ظاهراً كارتريج مشكلي نداره و حتي جوهر هم به صورت معمولي از آن خارج مي شه ولي وقتي داخل پرينتر مي ذارم مرتب چشمك مي زنه و اخطار مي ده ، واقعاًديگه به درد نمي خوره و بايد اونو دور انداخت ؟ ممكنه با هواگيري دوباره فعال بشه ؟ لطفاً راهنمايي كنيد .
    خوب اين خيلي طبيعيه كه پرينتر Stop كنه و ديگه پرينت نكنه، چيك كارتريج 0 شده و سوخته، يا بايد چيپ رو Reset كني، يا بايد يه چيپ نو بخري بندازي روش كه دوباره 100% بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

سلام...
    میخوام با ip 4600 کنن رو سی دی چاپ بزنم...
    در جلوش کامل باز نمیشه....!
    چیکار کنم...
    کسی کار کرده..؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مال یکی از دوستام اینجوری شده بود هدو کرد تو یه لیوان پر الکل سفید 2 روز موند و بعد مثل روز اول کار کرد...اما من میترسم همچین کاری کنم....
    راستی میگن یه موادی هست مشابه الکل واسه همین کار...درسته؟
    الکل رو نمی دونم می تونی امتحان کنی به هر حال چیزی واسه از دست دادن نداری چون در حال حاضر هم کارتریجت کار نمی کنه!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خودم دو تا 1319 دارم و انصافا خوب هم كار ميكنه، روزي 30 - 40 برگ پرينت و فكس ميكنه و مشكلي هم نداره. كارتريجش رو هم به راحتي و با كيفيت فابريك شارژ ميكنم. كيفيت اسكنرش هم خوبه، براي اسكن كردن و جعل مدرك بدرد نميخوره، ولي كيفيتش به نظر من كاملا قابل قبوله.
    با اين صحبت اقا موشه اصلا موافق نيستم، هيچ وقت فكس كامپيوتر نميتونه جاي دستگاه فكس رو بگيره؛ شايد اگه براي خونه بخواي و خودت بالا سر كامپيوتر باشي، بشه يه چند صباحي باهاش طي كرد، ولي در دراز مدت براي يه جايي كه چند نفر ميخوان با فكس كار كنن، فكس كامپيوتر انتخاب خوبي نيست.
    Scaner اين دستگاه ADF است، يه حسن داره، يه مشكل. حسنش اينه كه اگه كار شما اسكن كردن مداوم و يه جورايي بايگاني باشه، اين دستگاه خيلي به كار شما مياد، ميتوني 10 - 20 برگ رو بزاري توي دستگاه و پشت سر هم خودش Scan يا كپي ميكنه؛ كاري كه اسكنر اي معمولي نميتونن انجام بدن و بايد به طور دستي هي صفحات رو تعويض كني. ارزون ترين اسكنر HP كه ADF داره، 360 تومنه.
    مشكلش رو آقا موشه درست گفته، شناسنامه يا دفترچه نميتوني كپي يا اسكن كن؛ البته مدل HP 1522 است كه هم اسكنر شيشه اي داره و هم ADF؛ ولي خوب گوشي تلفن براي Telefax نداره و خريدش براي شما چندان منطقي نيست.
    به نظر من هم الان بهترين انتخاب، 2055 است، با سرعت 33 برگ در دقيقه و كارتريج 3200 برگي؛ كارتريج چند كاره كه صحبتش رو كردم، 2000 برگي است. ميتوني يه اسكنر 50 - 60 تومني هم بخري و در كنارش فتوكپي هم بگيري؛ يا با كامپيوتر فكس كني. در هر حال ديگه دستگاه فكس نداري.
    خريدن 2014 اشتباه محض است، چون اين پرينتر 190 تومني، چون كم شده و پورت LPT داره، شده 410 - 420 تومن! 2015 هم چون كم شده، شده 390
    معلومه آقا موشه دستش زياد تو قيمت نيست
    تا تعریف شما از کیفیت خوب وب بد چی باشه؟
    شما هیچوقت نمی تونه منکر این بشی که کیفیت پرینتر 2014 بهتر از 1319 است. در ضمن من هم گفتم که اگه کارت با فکس زیاد نیست می تونی از کامپیوتر استفاده کنی!
    بعد شما خودت پیشنهاد 2055 رو دادی اگه پرینتر 1319 بهتر از 2055 بود هیچوقت این پیشنهاد رو نمی دادید.
    این که من از قیمت ها خبر ندارم بنده مغازه فروش پرینتر ندارم بنده هم از اینترنت قیمت ها رو سرچ کردم و نوشتم این هم لینک هاش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چیزی رو هم در پایان بگم آدم وقتی با یکی حرف می زنه رعایت ادب و احترام رو میکنه!
    مگه هرکسی خواست با کیفیت خوب اسکن کنه کارش جعل هست شما با این حرفتون به من تهمت جعل رو میزنید. شما اگه بخوی یه عکس رو که خیلی دوست داری اسکن کنی هرچه قدر کیفیتش بیشتر باشه بهتر نیست؟
    در ضمن اگه یه کم خوب نگاه کنید اسم بنده رو همون نام کاربری هست تو پستهایی که می دم می تونید ببنید. پس بکار بردن کلمه آقا موش فکر نکنم چندان مودبانه باشه!

11. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقايسه 2055 با 1319 زياد منطقي نيست، انگار كه بگي ماشين بهتره يا موتور؟ 1319 چند كاره است، ولي 2055 يه پرينتر قوي. پس هر كسي بر اساس نيازش، دستگاه مورد نظرش رو انتخاب ميكنه. برسي مشخصات اين دو تا دستگاه دليل نميشه كه من نظر خودم رو رد كنم!
    قيمتت رو از چند تا سايت معتبر نگاه كن كه وقتي به عنوان يه صاحب نظر قيمت ميدي اينجا و دوستان با پيش ضمينه فرمايش شما ميرن دم مغازه و انتظار پرينتر 250 تومني رو دارن و فروشنده ميگه 400 تومن، با فروشنده گلاويز نشن.
    جعل كار بسيار جالب و در واقع يه هنر است، بنده خودم كمي به اين كار تسلط دارم و فهش نميدونمش؛ بنده همين جا اقرار ميكنم شما هيچي از جعل نميدوني كه به شما تهمتي نزده باشم.
    هيچ كس با پرينتر ليزر مشكي عكس نميخواد پرينت كنه كه شما خيلي در قيد و بند كيفيتش هستي، همه ميخوان متن بزنن و نهايتا 4 تا لوگو كه وقتي با زره بين بيفتي به جون لوگو ها، كمي تفاوت كيفيت رو احساس ميكني؛ اختلاف كيفيت اينا اينقدر نيست كه 1319 لوگو ها رو كنگره كنگره بزنه، ولي 2055 كاملا يكنواخت.
    نه، هرچه قدر كيفيت عكسي كه دوست داري بيشتر باشه، بهتر نيست، شما فكر ميكني عكسي با Resolution حدود 4000 * 5000 پيكسل، با يه عكس با Resolution حدود 1800* 2200 ، توي مانيتور فرقي ميكنن؟ فرقشون اينه كه اولي حجمش 20 - 30 مگ است و بايد براي ديدن عكس 6 بار Scroll كني. Resolution خيلي بالا فقط به درد چاپ روي اندازه هاي بزرگ ميخوره.
    اسمت رو هم ديدم، اگه از عكست خوشت نمياد؛ چرا انتخابش كردي؟!

13. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دو تا سيستم ميخواهم كه يكي در حدود700تا750باشه ويكي ديگه هم در حدود 1ميليون تومان در بياد چي ببندم بهتره البته يكي با گرافيك 4870x2وهارد هر دو سيستم يك ترا باشد بغير از مانيتور ودرايور.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •