PS3 Slim رو یگانه میده 500 تومن .
البته فکر میکنم چون تازه اومده کمی قیمت بیشتره واسه همین باید کمی صبر کرد تا بیاد پایین .
PS3 Slim رو یگانه میده 500 تومن .
البته فکر میکنم چون تازه اومده کمی قیمت بیشتره واسه همین باید کمی صبر کرد تا بیاد پایین .
دوستامن یه سایت هست که هر کالایی تو سایت های خارجی مثل آمازون و ebay یا هر سایت دیگه باشه سفارش می دی برات تهیه می کنه در خونه تحویل می ده و برای کالا های زیر 500 دلار فقط 100 هزار تومان کارمزد می گیره+ 15000 تومان به ازای هر کیلو گرم.
چطوره؟
مثلا کنسول ایکس باکس همش ساخت آمریکاس یا مثلا اینا که میاد ایران ساخت جای دیگه ایه؟
مفت نمی ارزه !!
آدم هرچیشو همین جا بگیره خیلی بهتره و به صرفه تره !! هم خودش بالاسره جنش هست هم اینکه اگه فرداش یه طوری بشه کسی هست که جواب بده.
کاملا با نظر این دوستمون موافقم. اگه گرونتر هم میخرید حداقل یکی جوابگو هست![]()
واااااااااااااااااااااااا ای اجب قیمتی کف کردم جونه داداش این قیمت کجا هستبگو
![]()
سلام 30 روز پیش XBOX360 من موقع بازی افتاد رو زمین و لنزش به CD برخورد کرد از اون موقع کنسول صدا میده موقع بازی.
فکر کنم داره خراب میشه گفتم شاید اگه هارد بگیرم دیگه از لنزش استفاده نمیشه و خراب نمیشه
نو شو از کجا میتونم بخرم؟؟ قیمت (20GB و 60GB) چنده کسی دسته دو نمیفروشه؟؟![]()
سلام 30 روز پیش XBOX360 من موقع بازی افتاد رو زمین و لنزش به CD برخورد کرد از اون موقع کنسول صدا میده موقع بازی.
فکر کنم داره خراب میشه گفتم شاید اگه هارد بگیرم دیگه از لنزش استفاده نمیشه و خراب نمیشه
نو شو از کجا میتونم بخرم؟؟ قیمت (20GB و 60GB) چنده کسی دسته دو نمیفروشه؟؟![]()
این قیمت ها هنوز جا نیوفتاده , شما 2 هفته دیگه صبر کن کم کم همه جا همینطور میشه.
و به احتمال خیلی زیاد حتی کمتر از اینها !!
به علت اومدن Elte سفید و Elite با هارد 250 .
قیمت های x360 به روز در nextgen:
arcade jasper:310
elite falcon:423
elite jasper:450
مدل premium دیگر تولید نمیشود---------------------
موفق باشید![]()
گرونه همونطور که دوستان گفتن تا 280-290 هم میشه الان ارکید خرید. یکی از دوستان تو PT برای فروش 290 گذاشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)