من مشکلی با خوردن یا نخوردن کلمه شبانه تو مدرک ندارم . این امکاناتی که میگین چیه؟
راستش من عشق تهران دارم![]()
من مشکلی با خوردن یا نخوردن کلمه شبانه تو مدرک ندارم . این امکاناتی که میگین چیه؟
راستش من عشق تهران دارم![]()
دوست عزيز من منظورم با شما نبوددوستان يه جوري شاكي شدن كه انگار موقع انتخاب رشته هاست كه گمراه بشن!
گفتم دیگه مثه بن کتاب و غذا و این چیزا! بعضی وقتها هم مثلا یه اردو میذارن میگن این فقط ماله روزانه هاس!
یا یه موقع یه دانشگاه ذکر میکنه که واسه دانشجویان شبانه خابگاه نداره
خیلی چیز خاصی از دست نمیدین
ترمی 200 الی 300 هم شهریه میدین، که این مبلغ با توجه به تعداد واحد انتخابی در هر ترم یه ذره بالا پایین میشه . در ضمن میتونید واسه شهریه وام بدون سود (قرض الحسنه) بگیرید ، اونوقت خود دانشگاه شهریه رو پرداخت میکنه و بعد از فارغ التحصیلی قسطهای وام شروع میشه. قسطش ماهی 20 اتومنه. البته اگه الان مبلغ قسطاش بیشتر نشده باشه
البته تا چند سال پیش کلمه شبانه درج میشد ولی الان دیگه نهمن مشکلی با خوردن یا نخوردن کلمه شبانه تو مدرک ندارم . این امکاناتی که میگین چیه؟
Last edited by 4MaRyAm; 08-09-2009 at 11:24.
این تاپیک شده نازکشی ..... الان 2 صفحه اس دارین ناز mehdiaga رو میکشین که بیاد شبانه .... خوب نمیخواد بیاد نیاد ......
mehdiaga عزیز لطف کن اگه نمخوای بری شبانه الکی اینجا پست نده ..... ممنون !
واقعا کسانی که تا حالا از پستهای من ناراحت شدند عذر میخوام .نمیدونم چه چوری از شما عذر خواهی کنم . اصلا قصد من ناز کشیدن نیست و سوتفاهمی شده که من از همتون عذر میخوام من راستش قبلا تصمیم خودمو گرفته بودم و جواب هایی که به پست ها میدادم برامده از تصمیم خودم بود . و در این تایپیک خواستم کمی اطلاعاتم اضافه بشه .
باز هم از همتون عزمیخوام . امیدوارم که عذرخواهی بنده رو بپذیرید .![]()
من شبانه ام به ما که بن هم میدن و کلا با روزانه ها هیچ فرقی نمیکنیم تازه شاید بهتر هم باشیم![]()
بهتر که نه
خب روزانه ها شهریه نمیدنولی شبانه باید پول بدی
سلام یکی از دوستام میخواست بدونه تا 22000 شبانه شهرای دیگه(درجه 2 یا 3)عمران یا شیمی ها قبوله؟
با وجود 80-20 بودن.
بهتر است این طوری بگی که بچه های شبانه اسپانسر بچه های روزانه میشن![]()
دقیقا همینطوره، معمولا دانشگاههایی که واسه بار اول یه رشته ای رو میگیرن، تعداد دانشجویان شبانه رو میبرن بالا تا خرج رشتهه در بیاد!!!!!!!!!111
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)