قیمت دسته باسیم چنده الان؟؟؟
قیمت دسته باسیم چنده الان؟؟؟
حدوداً 30 هزار تومان.
نه عزیزم, اشتباه به عرضتون رسوندن. 300$ میشه 300 هزار تومن. هزینه گمرکی و حق وحساب فروشنده و وارد کننده رو که در نظر بگیرید حدودا بالای 350 هزار تومن.
البته افت قیمت خودش رو تو ایران دیر نشون میده, به طور مثال PS3 سه هفته قبل افت قیمت پیدا کرد ولی با اینکه بازار ایران خالی از PS3 بود و جدیدا چند روزی است دوباره وارد بازار شده افت محسوسی نکرده.
این در صورتی است که پیش بینی می شد که با کاهش 100$ و همچنین خالی بودن بازار موجبات خوشحالی ما و دوستان PS3باز فراهم شود....
Hi
من یه جایی تو تبریز میشناسم(البته خودم تو تهرانم)بازی اورجینال(اصل اصل)رو میده 7 تومان!!!!!
به نظر شما بهش اطمینان کنم یا نه؟
وقتی خود سایت AMAZON یا هر جای دیگه ای به صورت رسمی بازی های روز رو 59$ و بازی های قدیمی رو 39$ عرضه میکنه شما چطور
میتونید به این آدم اعتماد کنید !!؟؟
البته ممکن هست طرف منظورش اینه که بازی ها رو با کیفیت Orginal میزنه و داره تو پاچه ی مردم میکنه.
Last edited by SamGun; 07-09-2009 at 18:36.
سلام دوستان
قیمت مموری کارت ایکس باکس چقدره و از کجا میتونم تهیه کنم؟
چون میخوام پروفایلم رو (تمام سیو ها و گیم اسکور ها) از یه ایکس باکس به یه ایکس باکس دیگه منتقل کنم و اساتید این جا فرمودند فقط باید از مموری کارت برای این کار استفاده کنم D:
شما راهی برای این کار سراغ ندارید؟
قیمت با سیم و بی سیمش فقط 20 تومن اختلاف داره؟؟؟
من خودم بهش شک دارم ولی هر جایی تو تبریز اسم این طرف رو بهشون میگم از اون طرفداری میکنن و
میگن که درستکار ترین ادم همونه!!!!!!!!!!!!!!!!
و مطمئن هستم که بازی هاش اصله چون یه بار از بازی هاش رو خریدم اوردم به nextgen
نشون دادم گفت اصله اصله![]()
بچه های تهرونی هرکی حالشو داره بره پاساژ لباف دومی یا سومین مغازه سمت راست پی اس 3 اسلیم داره.
یه قیمت بگیره.بچه ها طالب قیمتن.قربون معرفتتون
اگه واقعی باشه یارو خیلی خیلی خیلی شووووته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)