تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: حالت فقط خواندنی (read-only) غیر قابل تغییر

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

14 حالت فقط خواندنی (read-only) غیر قابل تغییر

با سلام
    متوجه شدم که اکثر پوشه های ذخیره شده تو هاردم صفت فقط خواندنی دارن و بعد از غیرفعال کردن از دوباره برمی گردند و احتمالا باید یه آیودگی ای احتمالا وجود داشته باشه
    ویندوز قبلیم خیلی درب و داغون شده بود و من تقریبا داشتم از جنازه ش استفاده می کردم ، و این مشکل اواخر عمر وینذوز قبلی هم وجود داشت ،وینوزم رو ذو روزه که غوض کردم و از آخرین نسخه ی کاسپر که دیشب هم به روزش کردم استفاده می کنم

در ضمن ویندوز قبلیم 64 بیتی و قدیمی بوده و این 32 بیتی ( هر چند فکر نکنم که ربطی داشته باشه )
    با تشکر از زحماتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود،
    مطمئن هستین که اونها پوشه هستن؟ شاید ویروسی با آیکون پوشه باشند!
    تو فولدر آپشن تیک گزینه :
    Hide Extensions For Known File Types
    رو بردارید تا بدونید چیزی که باهاش سر کار دارید فایل هست یا فولدر.
    اگر فایل نبود، سیستم ریستور ویندوز رو خاموش کنید و از دستور attrib برای خارج کردن فولدر ها از حالت سیستمی و فقط خواندنی استفاده کنید.

3. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اين Read Only ها بصورت تيك خورده هستن يا مربع توپر ؟ آيا واقعا ريد اونلي هستن يعني نميشه هيچ تغييري روي اونا اعمال كرد ؟
    شما تو محيط CMD اگه وارد هستين براي هر درايو دستور
    *.* \:attrib -r d
    رو بكار ببرين البته اين براي درايو d بود .براي بقيه درايوها هم اسم هر درايو رو تو فرمان عوض كنين .
    برنامه زيرو هم ميتونين دان كنين ، بعد نصب يه گزينه بنام attrib change به راست كليك اضاف ميشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

اين Read Only ها بصورت تيك خورده هستن يا مربع توپر ؟ آيا واقعا ريد اونلي هستن يعني نميشه هيچ تغييري روي اونا اعمال كرد ؟
    شما تو محيط CMD اگه وارد هستين براي هر درايو دستور رو بكار ببرين البته اين براي درايو d بود .براي بقيه درايوها هم اسم هر درايو رو تو فرمان عوض كنين .
    برنامه زيرو هم ميتونين دان كنين ، بعد نصب يه گزينه بنام attrib change به راست كليك اضاف ميشه .
    کد:
    ایول ، مشکل اینجاست که توپر هستند ، ولی واقعا سیستمی نیستند ، شبیه به حالتیه که ویروس new folder.exe اگه خاطرتون باشه ایجاد می کرد ، یعنی خودشونو به عنوان یه پوشه سیستمی به وینذوز نشون میدن(اگه اشتباه نکرده باشم ) بعد هم متوجه شدم که هر فلش یا رمی که به این سیستم وصل میشه یه فایل اتوران و یه فایل dll توی ریشه ش کپی میکنه (که البته با فعال بودن گزینه های نمایش فایل های مخفی و سیستمی ، نشون داده میشن . ااسمشون هست : certhgr.dll که همین الان امتحان کردم از این سیستم بردم رم رو به سیستم خواهرم ، و چک کردم دیدم هست ، ذوبلره برگردوندم رو سیستم هوذم که کایپر یقه شو گرفته ، بذارین ببینم دوباره سیستم رو اسکن کنم ، بعدش می تونم وضعیت پوشه ها رو عادی کنم ....

...البته الان که درایو c رو اسکن کردم می بینم که چیزی پیدا نکرده ولی تا رم رو به این سیستم وصل می کنم ، بعد می کنم می برم رو اون سیستم ، اونجا این فایل رو به همراه اتورانش می بینم و زمانی هم که دوباره برمیگردم رو همین سیستم که کاسپر داره ، این worm رو تشخیص میده و میگه باید پاکش کنه ...
    به هر جال فکر میکنم یه ایتباطی باشه ...
    حالا میرم این ئستورات cmd روانجام بدم ببینم چی میشه...
    Last edited by new explorer; 04-09-2009 at 05:30.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

آقا هم اون دستور cmd رو اجرا کردم و هم از اون attribute changer استفاده کردم که هیچ تاثیری نداشت :(
    در ضمن گفته بودین که آیا واقعا فقط خواندنی هستند یا نه ؟ باید بگم که نه ، در واقع هر کاری میشه باهاشون کرد ؛
    ولی بازم به هر حال با توضیحاتی که دادم ، چون تمام پوشه هام که مطمئنا غیر سیستمی هستند ، اینجوری شدند و بعد از تغییر دوباره به همون شکل در میان
    و
    اون کرم (certhgr.dll ) رو که توی هر removeable media (رم یا فلش ) همراه با اتوران کپی میشه و کاسپر اسکای هم با اسکن کامل متوجه ش نمیشه ، فقط وقتی ذوباره به usb وصل میشن تشخیصش میده رو هم در نظر داشاه باشین ، تازه وینذوز تو نمای ظاهریش هم گاهی تغییراتی ناخولسته اعمال می کنه
    کمک

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما اين برنامه رو امتحان كن :

کد:

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

تازه اون دستور attrib رو هم تو cmd انجام دادم . نتیجه :

not reseting hiden file - D:Thumbs.db

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تازه اون دستور attrib رو هم تو cmd انجام دادم . نتیجه :

not reseting hiden file - D:Thumbs.db
    اين فايل بايد مخفي بمونه هميشه ، و هيچ وقت نشون داده نميشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

خب بله ، این فایل برای بنده هم غریبه نیست ...
    منظورم اینه که متاسفانه پیشنهاداتتون موثر نبوده ، حتی این برنامه usb disk security رو هم رو رجیستری اعمل کردم ولی حتی پوشه ی خودش هم به محض اینکه extract ش کردم ، مثل باقی پوشه هام شده اگه راهی باز هم به ذهن ذوستان می رسه ، جانانه به گوشم ...
    اون کرمی که می گفتم هم رو سیستم من نبود ، اشتباه میکردم .... مشکل فقط همین read-only هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عزيز تمام پوشه هاي منم اين وضعيت رو دارن يعني بعضي ها توپر و بعضي ها تيك خورده هستن ولي هيچ مشكلي باهاشون ندارم . قبلا هم يكي از دوستان در اين مورد حساس بود كه آخرش فهميد قضيه اين شكليه . شما هم بيخيال .

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •