تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 394 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان، من میخوام یه voice recorder واسه ضبط صدای استاد سر کلاس بخرم، می خواستم ببینم حدود 60 یا 70 تومان که کیفیت صداشم خوب باشه چی پیشنهاد میکنین؟؟!!
    سری u سونی voice recorder در همین بودجه دارد

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان، من میخوام یه voice recorder واسه ضبط صدای استاد سر کلاس بخرم، می خواستم ببینم حدود 60 یا 70 تومان که کیفیت صداشم خوب باشه چی پیشنهاد میکنین؟؟!!
    مدلی که دوستمون معرفی کرد (سری ux سونی) خیلی خوبه .. اما باید تا 100 تومن افزایش بودجه بدی (یعنی آخرین قیمت من اینه که 1 گیگش 100 تومن در میاد) ...

اگه ارزونتر بخوای یه مدل دیگه سونی داره به نام PX720 که اون باید حدود 75 تومن باشه .. باید نمایندگی های سونی دنبالش بگردی ...

گزینه بعد اینا ، دیگه mp3 player هایی هستش که قابلیت ضبط با کیفیت قابل قبول داشته باشن که توی این حدود قیمت من کیفیت کارای iriver رو مناسب دیده ام ...

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال ...
    پلیر ها و پی ام پی ها معمولا برنامه ای هم برای خودشون دارن که به وسیله اون میشه لایریکس رو روی اهنگ قرار داد ...
    خوب یه پلیری که برنامه ای برای این کار نداره من میام با jet audio رو اهنگ مورد نظر لایریکس رو قرار میدم ... اونوقت چه جوری میتونم از اون لایریکس در پلیر مربوطه استفاده بکنم ؟ باید با jet audio sync کنم ؟خوب اگه نشد چه کنیم ؟...
    ممنون ..

اهن یه نکته ای کسی راجع به محصولات memorex چیزی شنیده ؟ ...
    Last edited by a.z.p.z; 06-09-2009 at 16:40.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یه سوال ...
    پلیر ها و پی ام پی ها معمولا برنامه ای هم برای خودشون دارن که به وسیله اون میشه لایریکس رو روی اهنگ قرار داد ...
    خوب یه پلیری که برنامه ای برای این کار نداره من میام با jet audio رو اهنگ مورد نظر لایریکس رو قرار میدم ... اونوقت چه جوری میتونم از اون لایریکس در پلیر مربوطه استفاده بکنم ؟ باید با jet audio sync کنم ؟خوب اگه نشد چه کنیم ؟...
    ممنون ..

اهن یه نکته ای کسی راجع به محصولات memorex چیزی شنیده ؟ ...
    حتی خود پلیرهای COWON هم نمیتونن لیریک ها رو همینجوری نشون بدن. باید سینک بشن. وقتی لیریک سینک شده روی آهنگ باشه اتوماتیک موقع پخش آهنگ نشون داده میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا من بدجوری بینه x-fi و s9 گیر گردم یه کلام بگید کدومش صداش بهتره از همه نظر یعنی کیفیت و بلندی و باس و تریبل و high , low از این چیزا دیگه میخوام زود بخرم عجله دارم
    البته رفیقم xfi گرفته ولی هنوز ندیدمش که بخوام تست کنمش

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اقا من بدجوری بینه x-fi و s9 گیر گردم یه کلام بگید کدومش صداش بهتره از همه نظر یعنی کیفیت و بلندی و باس و تریبل و high , low از این چیزا دیگه میخوام زود بخرم عجله دارم
    البته رفیقم xfi گرفته ولی هنوز ندیدمش که بخوام تست کنمش
    صدای S9 سرتره. X-Fi یه ذره صداش خشنه و رو بعضی آهنگا اذیت میکنه. خودت برو مغازه صداشونو تست کن (البته با یه هدفون)

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان متخصص . یه راهنمایی میخوام برای خرید mp3 player . خودم در این زمینه تجربه ای ندارم . قیمتش هم تا 200 تومن باشه . من دنبال چیزی هستم که صدای خوب با کیفیت خوب . باس درست و حسابی و ...... باشه . ممنون میشم اگه کمک کنین .

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

صدا را با كريتيو تجربه كنيد

Creative Zen X-Fi

فكر كنم بتوني 4 گيگ را بخري قيمت حدود 190 است

مشخصات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Creative سري Zen X-FI پخش کننده‌ي ديگري است که در اين جا به معرفي آن مي‌پردازيم. اين پخش کننده طراحي بسيار زيبايي دارد و در عين حال، مشخصه‌هاي متعددي را نيز ارايه کرده است. Zen X-FI کيفيت پخش فوق‌العاده خوبي دارد و صدا را در نهايت وضوح پخش مي‌کند.

از مشخصه‌هاي اصلي Zen X-FI مي‌توان به پشتيباني از Wi-Fi براي ارسال و دريافت فايل‌هاي موسيقي، تکنولوژي X-Fi Crystalizer براي بازگرداندن کيفيت فايل‌هاي موسيقي، صفحه نمايش 2.5 اينچي، راديو FM،‌ قابليت ضبط صدا، بلندگوي داخلي، پشتيباني از کارت‌هاي SD/SDHC ،‌ پشتيباني از فرمت‌هاي متداول صوتي و تصويري، پشتيباني از Microsoft Outlook، پيام‌هاي IM و پشتيباني از Windows Live! Messenger اشاره کرد.

Zen X-FI با ابعاد و اندازه‌هاي مناسبي طراحي شده است. کوچک است و قابليت حمل بسيار خوبي هم دارد. وزن سبکي هم حدودا کم‌تر از 71 گرم دارد و از نگه داشتن آن خسته نخواهيد شد.

همان طور که اشاره کرديم صفحه نمايش به کار رفته در اين پخش کننده يک نمايش‌گر 2.5 اينچي است. اين نمايش‌گر مي‌تواند حداکثر تا 16.7 ميليون رنگ را نمايش دهد و کيفيت نمايشي بسيار خوبي هم دارد. تماشاي عکس و فيلم با اين پخش کننده بسيار رضايت بخش است.

پخش کننده‌ي Creative سري Zen X-FI در سه نسخه‌ي 8، 16 و 32 گيگابايتي طراحي شده است. نکته‌ي ديگري که در مورد Creative سري Zen X-FI مي‌توان به آن اشاره کرد حافظه‌ي قابل ارتقاي اين پخش کننده است. شما به راحتي مي‌توانيد با استفاده از کارت‌هاي حافظه‌ي SD/SDHC، اين مقدار حافظه را ارتقا داده، از موسيقي، فيلم و عکس‌هاي بيش‌تري بهره ببريد.

در اين پخش کننده از فرمت‌هاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3؛ و فرمت محافظت نشده‌ي .m4a from iTunes® Plus پشتيباني مي‌شود. کيفيت صداي اين دستگاه در حدي است که ديگر به بلندگوي خارجي نيازي نخواهيد داشت. امکان تماشاي تصاوير دل‌خواه هنگام گوش دادن به موسيقي از ديگر مشخصه‌هايي است که در اين پخش کننده ارايه شده است.

يکي ديگر از قابليت‌هاي Zen X-FI را مي‌توان تجهيز آن به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده دانست. براي گوش دادن به موسيقي يا شنيدن اخبار فقط کافي است حالت پخش را به حالت راديو تغيير دهيد.

ZENcast قابليت ديگري است که در اين پخش کننده مي‌بينيم. به کمک اين قابليت مي‌توانيد از مجموعه‌ي کامل فيلم‌ها و فايل‌هاي موسيقي قابل دانلود لذت ببريد. براي دانلود اين فايل‌ها بايد به سايت اينترنتي ZENcast رجوع کنيد. ZENcast Organizer نيز قابليت ديگري است که به شما امکان مي‌دهد تمام عضويت‌هاي خود در اينترنت را تحت کنترل داشته باشيد.

يکي ديگر از مشخصه‌هايي که در Zen X-FI ارايه شده قابليت ضبط صدا است. به اين ترتيب، امکان ضبط صدا تا صدها ساعت فراهم مي‌شود. هم‌چنين، به شما امکان داده شده تا صداي زنگ پخش کننده را طوري تنظيم کنيد که در ساعت معيني صدا کند. امکان تنظيم زنگ براي هر يک روزهاي هفته نيز وجود دارد. تجهيز Zen X-FI به هشت حالت اکولايزر، باتري شارژي کارآمد با عمر بسيار خوبي برابر با 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم، قابليت برنامه‌ريزي و ثبت روي‌دادهاي مهم از ديگر امکاناتي هستند که در پخش کننده‌‌هاي Creative سري Zen X-FI مي‌توان به آن اشاره کرد.

با تکنولوژي X-Fi اين پخش کننده صدا با بهترين کيفيت صوتي ممکن پخش مي‌شود. گوشي‌هاي همراه Zen X-FI نيز از نوع مرغوبي هستند و کاربري راحتي دارند. از کار با آن راضي خواهيد بود.

مشخصه‌هاي اصلي پخش کننده‌ي Creative سري Zen X-FI:

• طراحي خوب و کارآمد
    • صفحه نمايش 2.5 اينچي 16.7 ميليون رنگي
    • پشتيباني از فرمت‌هاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3
    • مجهز به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده
    • ZENcast براي دانلود انواع فايل‌ها
    • باتري شارژي کارآمد با عمر 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم در هر بار شارژ
    • ارايه شده در سه نسخه‌ي 8، 16 و 32 گيگابايتي
    • مجهز به گوشي‌هاي توان‌مندEP-830
    • پشتيباني از Wi-Fi
    • پشتيباني از حالت‌هاي مختلف اکولايزر
    • پشتيباني از کارت‌هاي SD/SDHC
    • پشتيباني از Microsoft Outlook
    • پشتيباني از Windows Live! Messenger

9. این کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان متخصص . یه راهنمایی میخوام برای خرید mp3 player . خودم در این زمینه تجربه ای ندارم . قیمتش هم تا 200 تومن باشه . من دنبال چیزی هستم که صدای خوب با کیفیت خوب . باس درست و حسابی و ...... باشه . ممنون میشم اگه کمک کنین .
    کووان D2 ظرفیت 8GB میتونی بگیری.

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ... الان Voice Recorder خفن ! که player خوبی هم باشه ! ( یعنی اولویتم با کیفیت ضبط بالا ... بعد پخش خوبه ) ... با بودجه حدود 150 چی توی بازار هست ؟
    محصولات Creativeاز لحاظ کیفیت ضبط صدا خوب باشن .. چیا هستن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •