ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
Last edited by *M!L4D*; 05-09-2009 at 22:30.
دوست من این فایل فشرده شده و در حالت زیپ هست .. از حالت زیپ خارجش کنی حجمش بیشتر میشه ..
.
منم گوشیمو با همین لینک آپدیت کردم ... این فایل رو توی یه سایت ایرانی دیدم ..
.
میدونی این فایل رو باید کجای سیستمت بریزی ..؟
.
نه میلاد جان Jaf نیست ...!!! آپدیت آفلاین هست ...از طریق Nsu ... خودت که بهتر میدونی ...!!
سلام خدمت دوستان دو روزه این کوچولوی بزرگ رو گرفتمواقعا عالیه از همه نظر(مثلا دوربین یا این سنسور نوری که لامپ صفحه کلید رو روزا خاموش می کنه ویا....)اما دوتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما حل شه1 با نگه داشتن# حالت سای لنت فعال نمیشه2 من هنوز نتوستم هکش کنم فک کنم فریمورش 4.13 باشهنرم افزار هیلوکس2 هم که ......(دو تا فایل رو ندارم آموزش سایت زیادی قدیمیه انگاری)نرم افزار HelloCarbide روش نصب میشه اما گزینه منو1 نرم افزار رو می بنده(کار نمیکنه)نرم افزارsecMAN اجرا نمیشه(نصب میشه)خواهشن در مورد هک یه راهنمایی کنید
دوست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
خیلی ممنون من الان فایل ها رو گرفتم میرم تست کنموست من اولاً بهت تبریک میگم ایشالا چرخش برات 1000000 سال بچرخه ...
.
دوست من لازمه هر کاری اول از همه دریافت فایلهای Cer و Key گوشیتون هست که با اون بتونید گوشیتون رو هک کنید ...
تا وقتی اون فایلهای رو نداشته باشید که نمیتونید گوشیتون رو هک کنید ...
راستی از سایت
گرفتمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی مشکل محل فلاش چی بوددددددددددددددددددددددد
من که مشکلی نمیبینم
من معتقدم تا زمانی که نور فلاش مستقیما وارد لنز نشه مشکلی پیش نمیاد
ممکنه بعضیا دستشون رو زیادی به فلاش نزدیک می کنن ممکنه باعث انعکاس شدید نور تو لنز شه
در ضمن اکثر دوربینا تو شب خوب فکوس نمیکنن
در تکمیل حرف سامان جان بگم که :
فایل cert رو اینجا درخواست بده ...:
و بعد گوشیتو طبق این آموزش هک کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خوبی آقا .
من این فایل مربوط به آپدیت فارسی کردن 6220 رو دانلود کردم .
چطور باید روی گوشی نصبش کنم ؟
nsu رو هم دارم .
دوستان اگه اینو یه پاسخ کوچولو بدید ممنون میشم!دوستان این که موقعی که زنگ ساعت گوشی زنگ میزنه، lcd خاموش روشن میشه، بهش آسیبی نمیرسه؟
نه واسه چی اسیب برسه؟؟؟؟
این گوشیها اونقدر خوب هستن و دووم دارن که با یه خاموش و روشن شدن خراب نشن...
مطمئن باش نوکیا فکر اینجاهاشو کرده دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)