تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 99 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 985

نام تاپيک: تشکیل تیم Cod4 برای بازی با Adsl

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی ولی مهم نیست!
    یکی دو بار دقیقا کارهایی رو که نوشتم انجام بده حل میشه.
    میتونن دشمن باشن یا دوست دست خودته. با عوض کردن تیمت میتونی انتخاب بکنی.
    PES نه نمیشه. اگر هم بشه فایده ای نداره چون فلسفه این بازی مولتی پلیر به این صورت هست که تصویر بازیکنان با هم فرق داشته باشه. ولی توی بازی هایی مثل فوتبال تصویر فقط توپ رو نشون میده خوب خیلی به درد نمیخوره. خودت یه کمی روش فکر کن میفهمی چی میگم.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مثل اینکه مطلب رو خوب نخوندی ولی مهم نیست!
    یکی دو بار دقیقا کارهایی رو که نوشتم انجام بده حل میشه.
    میتونن دشمن باشن یا دوست دست خودته. با عوض کردن تیمت میتونی انتخاب بکنی.
    PES نه نمیشه. اگر هم بشه فایده ای نداره چون فلسفه این بازی مولتی پلیر به این صورت هست که تصویر بازیکنان با هم فرق داشته باشه. ولی توی بازی هایی مثل فوتبال تصویر فقط توپ رو نشون میده خوب خیلی به درد نمیخوره. خودت یه کمی روش فکر کن میفهمی چی میگم.
    من مو به مو اون كارها رو انجام دادم. (البته فقط مراحل 1-5 اون پست شما رو نه مراحل اون مقاله. آخه اون مقاله براي آنلاين بود) اون فايل رو دانلود كردم و ريختم تو مسيري كه گفتين. Dedicated LAN و PunkBuster NO گذاشتم يه سرور ساختم برادرم و خودم به اون سرور join كرديم يك گروه هم انتخاب كرديم يار هم شديم اينبار، ولي به خدا هيچ دشمني تو نقشه نيست. زير و رو كرديم با هم. حتي تعداد ربوت ها هم 20 گذاشتم ولي باز هيچ كس نبود.( راستي من فقط براي Singleplayer كرك ريختم ها. مولتي پلير كرك نميخواد؟) شما خودتون تست كردين؟
    Last edited by siamak_mu; 26-08-2009 at 12:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من مو به مو اون كارها رو انجام دادم. (البته فقط مراحل 1-5 اون پست شما رو نه مراحل اون مقاله. آخه اون مقاله براي آنلاين بود) اون فايل رو دانلود كردم و ريختم تو مسيري كه گفتين. Dedicated LAN و PunkBuster NO گذاشتم يه سرور ساختم برادرم و خودم به اون سرور join كرديم يك گروه هم انتخاب كرديم يار هم شديم اينبار، ولي به خدا هيچ دشمني تو نقشه نيست. زير و رو كرديم با هم. حتي تعداد ربوت ها هم 20 گذاشتم ولي باز هيچ كس نبود.( راستي من فقط براي Singleplayer كرك ريختم ها. مولتي پلير كرك نميخواد؟) شما خودتون تست كردين؟
    مد Pezbot رو لانچ ميكني؟
    من خودم تست كردم 100 درصد جواب ميده. البته همون دفعه اول نيومد يه كم بايد روش كار كني. مثل اينكه اومد نيومد داره. ولي به طور كلي با انجام مراحلي كه گفتم وقتي وارد بازي ميشي بايستي راند يك رو از دست داده باشي و در حال تماشاي بازي يه بوت بموني تا راند تموم بشه و از راند بعدي وارد بازي ميشي.
    ضمنا وقتي اون دستور را وارد ميكني كنسول عكس العمل بايد نشون بده.
    براي اينكه تعداد افراد با هم به طور اتوماتيك برابر بشن بايد وقتي سرور ميزني اوتو بالانس رو هم فعال كني.
    اون مقاله قسمت آخرش يعني راه اندازي سرور كلا مربوط به شبكه هست. و ميتوني استفاده كني.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مد Pezbot رو لانچ ميكني؟
    من خودم تست كردم 100 درصد جواب ميده. البته همون دفعه اول نيومد يه كم بايد روش كار كني. مثل اينكه اومد نيومد داره. ولي به طور كلي با انجام مراحلي كه گفتم وقتي وارد بازي ميشي بايستي راند يك رو از دست داده باشي و در حال تماشاي بازي يه بوت بموني تا راند تموم بشه و از راند بعدي وارد بازي ميشي.
    ضمنا وقتي اون دستور را وارد ميكني كنسول عكس العمل بايد نشون بده.
    براي اينكه تعداد افراد با هم به طور اتوماتيك برابر بشن بايد وقتي سرور ميزني اوتو بالانس رو هم فعال كني.
    اون مقاله قسمت آخرش يعني راه اندازي سرور كلا مربوط به شبكه هست. و ميتوني استفاده كني.
    آقا ممنونم حل شد

من فكر ميكردم يه بار روي Pezbot بذارم هميشه ميمونه روش بايد Mods توي في**_لتر هم yes ميكرديم تا بشه سروري كه ساختيم رو شناسايي كنيم. Pezbot خالي جواب نداد. اونقدرها هم كه فكر ميكني گيج نيستم فقط يه اشتباه كوچيك كرده بودم

از راهنمايي هاتون مرسي

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

این کارهایی که گفتی کردم اماهنوز میگه سریال درحال استفاده است
    از سرور کرک شده هم که میرم همینو میگه
    Last edited by abol_fa; 06-09-2009 at 00:31.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دوستان مراحل رو من مو به مو انجام دادم (به خاطرش رفتم دوباره بازی رو خریدم !)

وقتی جوین می شم به یه سرور می رم تو پانک باستر پرتم می کنه بیرون !

اینم اررورش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دعا تون می کنم لطفا راهنمایی کنید

ویندوزم 7 شصت و چهار بیتی بیلد 7600 هست آیا مشکل از اینه ؟

لطفا کمک........

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اینم اررورش

کد:

لطفا کمک........

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این کارهایی که گفتی کردم اماهنوز میگه سریال درحال استفاده است
    از سرور کرک شده هم که میرم همینو میگه
    ميخواهي آنلاين بازي كني؟ سعي كن چند تا سرور ديگه رو هم امتحان كني. امكانش هست كه اشكال از سرور باشه. اگه سرور رو با فايل كرك شده سرور ايجاد نشده باشه اين پيغام براي بقيه ظاهر ميشه.

در مورد امضات هم بگم من يه بار با يه كارشناس فني مخابرات توي قطار همسفر شده بودم، ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر كمه؟ ميدوني چي گفت؟ گفت كه نميكشه. گفت كه اومديم هزينه كرديم سرويس هاي جديد پرسرعتي رو راه اندازي كرديم ولي ديديم كه مرديم حمايت نكردن و هيچ كس استفاده نكرد،‌ در نتيجه ما هم اومديم جمشون كرديم. منظور اينه كه اگه استفاده كننده زياد بشه مطمئنا سرعت رو هم افزايش خواهند داد.
    به نظرم نمويد كه بخواد منو با اين حرف ها بپيچونه. شايد هم پيچونده!

اینم اررورش

کد:

لطفا کمک........

اين پيغامي كه داده منظور اينه كه بن شدي كه احتمالا چيت زدي يا شايد هم پانك باستر اشتباه كرده و غيره. چاره اي به غير از عوض كردن سريال نداري. البته بگم با اين كار همه لول هات ميرن و بايد از يك دوباره شروع كني.
    به نظر من بهتره كه از ويندوز سرويس پك 3 استفاده بكني.
    Last edited by Spaniuly; 06-09-2009 at 08:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

ميخواهي آنلاين بازي كني؟ سعي كن چند تا سرور ديگه رو هم امتحان كني. امكانش هست كه اشكال از سرور باشه. اگه سرور رو با فايل كرك شده سرور ايجاد نشده باشه اين پيغام براي بقيه ظاهر ميشه.

در مورد امضات هم بگم من يه بار با يه كارشناس فني مخابرات توي قطار همسفر شده بودم، ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر كمه؟ ميدوني چي گفت؟ گفت كه نميكشه. گفت كه اومديم هزينه كرديم سرويس هاي جديد پرسرعتي رو راه اندازي كرديم ولي ديديم كه مرديم حمايت نكردن و هيچ كس استفاده نكرد،‌ در نتيجه ما هم اومديم جمشون كرديم. منظور اينه كه اگه استفاده كننده زياد بشه مطمئنا سرعت رو هم افزايش خواهند داد.
    به نظرم نمويد كه بخواد منو با اين حرف ها بپيچونه. شايد هم پيچونده!
    شما میتونی اسم چنتا سرور کرک شده رو نام ببری؟
    درضمن مگه مردم خلن که استقبال نکنن قیمتش چی معلومه سرعتو همراه با قیمت میبرن بالا
    اینو نپرسیدی که چرا تو ایران شبکه وای مکس راه اندازی نمیشه؟
    من بت میگم چون دیگه مخابرات از هیچ راهی نمیتونه بین ispو مشترک وایسه و پول بگیره تمام اینها هم بخاطر یه چیز هست اونم انحصار ارتباطات اگه یه شرکت دیگه رقیب مخابرات بود مخابرات جرات این کار هارو داشت؟
    بابای دوستم تو مخابراته بش گفتم چرا pcmو فیبر نوری کردین که نشه روش adslداد؟
    گفت داریم یه سری دستگاه میخریم که این کارو بکنیم اما الان 3سال گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

پس از کلی تلاش موفق شدم منم صدا کنین بایم بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •