کارتریج لیزری یا جوهرافشان؟
راه خاصی نیست.
وقتی که کارتریج دیگه پرینت نگرفت و تمام اقدامات احیا ناموفق بودخودبخود به این نتیجه میرسیم که باید کارتریج را عوض کنیم.
![]()
کارتریج لیزری یا جوهرافشان؟
راه خاصی نیست.
وقتی که کارتریج دیگه پرینت نگرفت و تمام اقدامات احیا ناموفق بودخودبخود به این نتیجه میرسیم که باید کارتریج را عوض کنیم.
![]()
می خوام یه پرینتر چند کاره hp مدل 1319 بخرم نظرتون چیه ؟
مشکلی نداری این مدل ؟
کارم هم بیشتر متن هست اونم به مقدار کم مثلا هفته ای 10 صفحه .
مدتي است پرينترم ( اچ پي جوهر افشان 2460 ) اخطار كارتريج ميده . البته من طبق معمول داشتم پرينت مي گرفتم كه با اين مشكل روبرو شدم. قبلاً اون رو شارژ كردم ولي هواگيري نكردم .به يك مركز تعمير پرينتر مراجعه كردم . علتش رو سوختن كارتريج اعلام كرده . كسي مي تونه اطلاعاتي در زمينه سوختن كارتريج بده ؟ و اينكه چه تمهيداتي براي جلوگيري از اين امر مي شه انجام داد ؟ظاهراً كارتريج مشكلي نداره و حتي جوهر هم به صورت معمولي از آن خارج مي شه ولي وقتي داخل پرينتر مي ذارم مرتب چشمك مي زنه و اخطار مي ده ، واقعاًديگه به درد نمي خوره و بايد اونو دور انداخت ؟ ممكنه با هواگيري دوباره فعال بشه ؟ لطفاً راهنمايي كنيد .
من یه پرینتر cx5900 اپسون دارم
الان هم میخوام روش یه تانک رنگ نصب کنم و هیچ اطلاعی هم از طریقه نصب اون ندارم
از کسایی که در موردش اطلاعی دارن خواهش میکنم که جواب منو بدن
ممنون
سلام و پوزش بابت غیبت طولانی
کلا سعی کن خودت شارژ کنی ولی اگر مجبور شدی بدی بیرون یه جایی به که دارای سابقه باشه نزنه کارتریج داغون کنه فکر کنم 8 الی 10 تومان بیرون شارژ کنن.
ولی خودت شارژ کنی 2 تومن برات در میاد.
چه کارتریجی جوهر افشان یا لیزری؟
نوع کارتریج رو قید کنید. و مدل
دوستان یه پرینتر i455 canon جوهر افشان دارم که مدتی حدود 5 6 ماه ازش استفاده نکردم...رنگای روی هد خشک شده و پرینت خوب نمیگیره...از چه ماده ای میشه واسه تمیز کردنش استفاده کرد...الکل سفید چطوره؟
در مورد سوال اولی یه پرینت بگیر و اون رو اسکن کن و تو سایت قرار بده.
در مورد سوال دومی از قسمت properties وقتی که می خواهی پرینت بگیری وضعیت کاغذ رو انخاب کن مثلا A4 و یا چاپ در طول و یا چاپ در عرض
این هم طریقه آموزش شارژ 12A
برو حالش رو ببر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه من به شما این هست که چند کاره نخرید.
از قدمی گقتن همه کار هیچ کاره هست!
شما 260 تومن می دید واسه این 1319 کیفیت چاپ و سرعت اون به اندازه پرینتر تک کاره 1006 هست که قیمت اون 108 تومن هست. خلاصه کنم از لحاظ کیفیت پرینت مثل اینکه داری با 1006 پرینت میگیری در صورتی که 1.5 برابر اون پول پرینتر رو دادی
قول این ظاهرش رو نخورید اگه فکس می خواهید خوب از طرقی کامپیوتر و با مودم معمولی می تونید این کار رو انجام بدید. واین رو بگم فکس روی پرینتر به خوبی یک دستگاه فکس که شما می خرید نیست.
اسکنرش هم والا چه عرض کنم کاغذ معمولی اون هم تو ابعاد مشخص می شه اسکن کرد مثلا یه دفترجه رو نمی تونی شما اسکن کنی.
در ضمن اسکنرش هم همچین چنگی به دل نمی زنه (کیفیتش رو می گم) و الا تیپ خیلی خوب و با کلاسی هم داره!
و اما توصیه بنده به شما:
فکس رو که کلا رو پرینتر بی خیال شو.
اگه فتوکپی زیاد نداری هم من یه مدل تک کاره خفن تو مایه های 260 تومن بهت می گم برو استفاده کن و حالش رو ببر هم از لحاظر کیفیت و هم از لحاظ شارژ و هم اینکه به صورت اتوماتیک پشت و رو چاپ می کنه
P2055d اچ پی که 290 تومن یا اگه هم نخواستی پشت رو بزنه 2014 که 220 تومن هست رو بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)