با سلام به همه ی دوستان
متم یک مشکل با ویستا دارم . البته سرویس پک2 هست و خوب هم کار میکنه . اما مشکلاتی که پیش اومده این هاست :
1- وقتی روی shortcut برنامه ها روی دسکتاپ کلیک راست میکنم و گزینه ی ru as administrator رو میزنم ، هیچ عکس العملی نشون نمیده و در واقع برنامه اجرا نمیشه ، اما وقتی میرم توی program file و اصل فایل همون برنامه را با راست کلیک و به نحو بالا انجام میدم ، جواب میده و برنامه تحت run as administrator اجرا میشه !! در واقع راست کلیک run as administrator روی shortcut برنامه ها که روی دسکتاپ هستند کار نمیکنه .
2- در بخش user accounts در قسمت چپ ( Tasks ) این گزینه ها برام کار نمیکنه یعنی وقتی موس رو میزنم هیچ کاری نمیکنن .
الف : confiure advansed user profile properties
ب : change my environment variabels
3- حتی وقتی روی شورتکاتها ی دسکتاپ کلیک راست میکنم و properties رو میزنم بخش های مربوط به تنظیمات admin غیرفعاله .
4- با آنتی ویروس های دیگه هم سیستمم رو چک کردم . ولی سالم نشون داده .
5- سرعت سیستمم هم عالیه یعنی از بابت سرعت هیچ مشکلی ندارم .
6- با registry mechanic و RegistryBooster 2 آخرین ورژن هم مرتب سیستم رو چک میکنم ...
... خلاصه اینا رو گفتم که راهنمایان محترم از قبل بدونن و براشون سوال ایجاد نشه .
توضیح مهم :
- ویندوز من اکتیو و آپ دیت شده هست .
- با اکانت ادمین کار میکنم و اکانتم هم فعاله .
- یک بار هم اکانتم رو روشن و خاموش کردم و هر بار ری استارت هم کردم بلکه مشکل حل بشه ولی نشد .
- اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی اورجینال 2010 دارم که اونم آپ دیت میشه . حتی اونم غیرفعال کردم چون گفتم شاید مشکل رو اون ایجاد کرده ولی دیدم بازم مشکل سر جاشه .
==== خواهش میکنم کمک کنید این یه مشکل رو بتونم حل کنم .... با تشکر فراوان

جواب بصورت نقل قول