سلام elfin جان جالب بود.
جناب mostafa :
باید از scatter در قسمت comopound objects استفاده کنی . البته از درخت آماده استفاده کنی بهتره.
سلام elfin جان جالب بود.
جناب mostafa :
باید از scatter در قسمت comopound objects استفاده کنی . البته از درخت آماده استفاده کنی بهتره.
خواهش می کنم .
علي آقا
دوتا مشكل است :
اول اين كه برگها به هر حالتي روي تنه درخت قرار مي گيرند يعني يك عده از برگ ها از شاخه به درخت وصل مي شوند و عده ي ديگر از نوك و ........
دوم برگها ممكن است هرجاي درخت قرار بگيرند و حتي بعضي از برگها بر روي بدنه ي انتهايي كه بايد به زمين وصل شود هم قرار مي گيرند
باز هم از شما متشكرم
مشکل شما در تنظیمات هست . من الان کلاس دارم . وقتی برگشتم . بهت می گم چه کار کنی .
اول از همه این که تو باید شاخه ی درختتو اتخاب کنی نه کل درخت یعنی مثلا به حالت edit mesh بری و روی حالت Face بری و قسمت شاخه ی درخت رو انتخاب کنی. بعد در تنظیمات Scatter باید در زیر منوی Distribution object parameter گزینه ی Use selected faces only رو تیک بزنی ./ برای این هم که می گی یک بار دم برگ رو شاخه هست یک بار سر برگ ! ==> باید در همان زیر منو , گزینه ی Perpendicular را تیک بزنی .
امیدوارم مفید باشه و کارت راه بیفته .
باز هم خواهش مي كنم .
من اموزش طراحی انسان کامل (زن و مرد) را با برنامه 3d Max را می خواستم برایم بزارید.
ممنون می شوم.
با تشکر
[quote]كسي هست با من --- كنه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)