lotfan mishe esm in barnameha ro begid
{be englishi}
mamnon misham
![]()
lotfan mishe esm in barnameha ro begid
{be englishi}
mamnon misham
![]()
خیر دوست عزیز، البته ایران موجود نیست که شاخصا تجربه کنیم، ولی همونطور که قرار بوده گویا این function براش ایجاد نشده.
گرچه از نظر سخت افزاری این امکان کاملا براش وجود داره (پین ها و پرت های لازم رو داره) ، منتها به دلایل تجاری خروجی TV فعال نشده![]()
گرچه با توجه به ساپورت سخت افزاری، احتمال اینکه بروبچه های توسعه دهنده این مشکل رو حل کنند زیادهحتی امکان usb host هم دور از ذهن نیست.
خوب مشخصه ، هرکدوم که به درد شما بخوره بهتره
پرو بیشتر یک محصول برای business هست و امنیا 2 برای مالتی مدیا و استفاده ی عمومی.
امنیا 2 با اون باریکی به راحتی توی جیب قرار میگیره و برآمدگی خاصی رو هم ایجاد نمیکنه ، درصورتیکه امنیا پرو رو نمیشه جیبی محسوب کردولی خوب اگر روزانه بیش از 60-70 sms تایپ میکنید احتمالا داشتن کیبورد خیلی به نفعتون خواهد بود
ولی تو gsmarena نوشته tv-out داره ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من از دانلود منیجر استفاده می کنم و اوربیت هم استفاده کردم همین خاصیتو داشت
اینم لینک دانلود فایل دانلود منیجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man internet download manager ro rikhtan vali downloadesh nayomad![]()
Last edited by offlineinternet; 03-09-2009 at 12:38.
من نمیدونم چرا نمیاد ولی میتونم ادرس سیوه هر کدوم که میخوای رو برات بزارم فقط ادرس صفحه ی ویدیو رو بزار
شما که می خواهید از یوتوب دانلود کنید اول آدرس بزنید pwn و بعد میره تو صفحه دیگه و یک کیفیت رو می زنی تا دانلود شه
مثلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dast dostan ba gheyrat dard nakone
man aval kalameye {{pwnyoutube}} ro to google search kardam va sait zir ro peyda kardam
bad raftam be sait {{youtube}} va omnia ll ro serch kardam bad ro yeki az filma kilik kardam bad adress saytao to ghesmat downlod video sait bala past kardam bad ham danwnlod kardamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bebakhshed ke englishe neveshtam akhe windowzam farsi nadara![]()
سلام دوستان امروز داشتم با پسر عموم که تو آلمانه حرف می زدم می گفت این گوشی مشکلات نرم افزاری داره و می گه اینو خیلیا گفتن .
آیا این موضوع صحت داره ؟ شما تو سایتی چیزی خوندید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)