ولي نظر من را بخواي 6600جيتي هم كارت را راه مي ندازه امين جون چون من با 6500 هيچ مشكلي ندارم و همه بازي ها را روان اجرا مي كنم . نمي دونم مگه مي خواي چي كار بكني كه 7600 مي خواي .
قربانت شهريار
ولي نظر من را بخواي 6600جيتي هم كارت را راه مي ندازه امين جون چون من با 6500 هيچ مشكلي ندارم و همه بازي ها را روان اجرا مي كنم . نمي دونم مگه مي خواي چي كار بكني كه 7600 مي خواي .
قربانت شهريار
مرسی از راهنمایی همگی ولی سیستم مورد علاقم رو انتخاب کردم و از فردا پس فردا دارم میرم دنبال قطعه شهریار جون هم اگر شک دارن بعدا شکشونو بر طرف میکنم![]()
مشخصات:
Asus P5W DH Deluxe mainboard
CPU Intel Pentum D 960
2 x Asus EAX X1900 CrossFire
2 x 250 Western Digital 7200 16 MB buffer S-ATA 2
ولی میخوام با کیس VIPER ببندم !!!مثل اینکه پیدا نمیشه تا این وقت شب دنبالش بودم!!
![]()
به امین جان هم بگم که شما 7600 بردار تا دوباره مجبور نشی در آینده نزدیک هی دنبال کارت گرافیک بگردی و هزینه پشت سر هزینه کنی!!! (منم واسه همین یک همچین سیستمی میگیرم که لا اقل تا 5 6 سال مثل سگ کار کنه)
تکنولوژی hyper thieding چیست
سلام
تكنولوژي Hyper Threading در واقع توانايي پردازش دو رشته بصورت هم زمان رو به پردازنده مي ده .
بعبارتي ميشه گفت يك پردازنده با يك هسته داريم اما اين پردازنده بصورت پردازنده دو هسته اي عمل مي كنه و توانايي پردازش دو رشته دسترالعمل را بصورت هم زمان داره - لذا Performance اينگونه پردازنده ها نسبت به پردازنده هاي تك هسته اي بدون اين تكنولوژي بطور قابل ملاحظه اي بالاتر هستش .
نكته آخر اينكه اين تكنولوژي متعلق به پردازنده هاي شركت اينتل هستش .
موفق باشي .
وامپير جان من به احتمال زياد همون 7600 Gt می گیرم.چون هم قدرتش بیشتره و هم ویستا از اون پشتیبانی می کنه.![]()
دوستان یک سوال فنی:مشخصات رم کینگ ستون اصل چیه(مشخصات ظاهری)؟ که رفتم بخرم سرم کلاه نره.
امين جان تو سايتش كه بري تفاوت اصل و غير اصل رو با عكس توضيح داده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)