فکر کنم داره میشه مثل صبانت ...........فقط نمیدونم چرا هر یک ساعت یکبار سند و ریسیو صفر میشه
فکر کنم داره میشه مثل صبانت ...........فقط نمیدونم چرا هر یک ساعت یکبار سند و ریسیو صفر میشه
من پارسال 512 یک ساله با 40گیگ حجم گرفتم 144 تومن الان همونو با 24 گیگ حجم زده 170 تومن![]()
سرعت دیشب مشکل چندانی نداشت شما هی زنگ بزن شرکت فشار بیار
شما از چه سایتی دانلود میکنی؟سلام
اقا من دیشب تست کردم سرعت عادی نشده بود!!
مهدی تو مشکل صفر شدن سند و ریسیو نداری؟سرعت دیشب مشکل چندانی نداشت شما هی زنگ بزن شرکت فشار بیار
آره کانکشن وصل بود یه هو چیزی نگرفت یه بار استوپ بعد رژیوم زدم درست شد
جالبه منم این مشکل صفر شدن رسیو رو داشتم با PC اما با کنسول امتحان کردم خیلی راحت DL میکرد(عجیبه اساسی)
رو pc یه 15 دقیقه ای این مشکل بود بعد درست شد دوباره
سلام
یعنی واسه همه درسته؟!
من مشکل صفر شدن سند و ریسیو نداشتم!
از راپیدشیر هم دانلود میکنم(اکنتش رو دارم)
دیشب از ساعت های 4-5 ظاهرا کمی مشکل بهتر شد. سرعت 110 نشد اما تا حدی خوب شد. امیدوارم مشکل کلا حل بشه.
سلام دوستان...
من هم از حسابگر استفاده می کنم؛ این مشکل سرعت کم رو که دوستمون میگه رو من چند هفته پیش داشتم ولی الان اصلا اینجوری نیست؛
البته به خیلی چیزا ربط داره سرعت؛ باید ببینی مثلا از چه سروری داری دانلود می کنی؛ یا مثلا چقدر روی خط شما نویز هست یا چقدر افت پهنای باند داری تا مرکز مخابرات. آیا سیم کشی تلفن تون استاندارد هست؟
من خودم همین دیشب با حسابگر داشتم 115 کیلو بایت دانلود می کردم. هیچ تنظیم خاصی هم برای دانلود منیجرم ندارم...
همه چیزها پیش فرضه...
خیلی به سروری که ازش دانلود می کنی بستگی داره...
مشکل من از این چیزا نیست چون من تا همین یک ماه پیش با سرعت حداقل 100 دانلود میکردم. الان هم تقریبا تا ساعت های 1:30 سرعت خوبه و یدفه فرت! سرعت میاد پایین 10 کیلو بایت... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)