با تشكر از مطالب بسيار ارزشمند شما
من تمامي لينك هاي مربوط به sony vaio را براي مدل VGN-AR850E جستجو كردم . ولي XP Downgrade Driver پيدا نكردم . امكان داره اصلا براي اين مدل وجود نداشته باشه . ميشه منو راهنمايي كنيد .
ممنون ميشم
با تشكر از مطالب بسيار ارزشمند شما
من تمامي لينك هاي مربوط به sony vaio را براي مدل VGN-AR850E جستجو كردم . ولي XP Downgrade Driver پيدا نكردم . امكان داره اصلا براي اين مدل وجود نداشته باشه . ميشه منو راهنمايي كنيد .
ممنون ميشم
سلام
اقا کسی درایورهای Toshiba M200 Satellite Unit رو اگه لینکی چیزی داره بزاره
خیلی گیرش هستم
سیستم عاملش هم ویستا هوم ادیشن هستش
با عرض سلام به دوستان جدیدم
من یه sony vaio fz 340n دارم ، xp روی vista نصب کردم ولی درایورهاشو ندارم . ممنون میشم کمکم کنید .
با عرض سلام.
من روی لب تاپ HP Pavilion dv6 1199 ee ویندوز XP نصب کردم ولی نتونستم کارت صوتیشو نصب کنم.
قبل از نصب کارت صوتی در پنجره Device Manager دو گزینه Audio Devie on High Definition Audio bus وجود داره که وقتی درایور ویستاشو تو XP نصب میکنم فقط یکی از اون گزینه ها نصب میشه و کیفیت صداش پایینه و هدفون و میکروفون و ... رو هم نمیشناسه.لطفا راهنمایی بفرمائید.
باتشکر
لینک صحیح اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه درایورامو تو نستم توش گیر بیارم به جز بلوتوث
با عرض سلام و ادب
من یه لپ تاپ دل مدل 1545 دارم و روی اون ویستا sp 2 نصب کردم. می خواهم درایورهاشو دانلود کنم و به سایت اصلی هم رفتم ولی درایورهایی مثل وایرلس،گرافیک و بلوتوث و وبکم و... رو نیافتم!
اگه در این زمینه راهنمایی بفرمایید تشکر می کنم
سلام
اما الان که من نگاه کردم درایورهایی که گفتید همشون بودن که!
تو لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که صفحه مربوط به درایورهای لپ تاپ شماست، تو قسمت Input Device Drivers، درایور وب کم، در قسمت Network، درایورهای بلوتوث و وایرلس و در بخش Video، میتونید درایور کارت گرافیک رو دانلود کنید.
(لینکی که بالا گذاشتم، درایورهای Vista 32bit رو نشون میده، اگه 64 بیتی مد نظرتون هست، می تونید از قسمت Operating System، سیستم عامل مورد نظرتون رو انتخاب کنید)
اگه باز هم مشکلی وجود داره، به تاپیک زیر هم سر بزنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستان من یک لپ تاپ سونی مدل cs290j دارم که بعد از نصب ویندوز فهمیدم که سی دی درایو ها و برنامه های وایو روندارم ولی در هنگام نصب درایو با نام ریکاوری دیدم ایا برنامه ها درون اون هستن یا نه اگر هستن از چه رای باید بیارمشون ممنون میشم اگر بگید
لپ تاپ dell بعد از نصب ويندوز شروع كردم به نصب درايور كه همش به خوبي نصب شد اما بلوتوث با اينكه درايورش كامل نصب ميشه ولي روشن نميشه و الن پيغام رو ميده
FL+F2 swich no/iff
اينجارو ببين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)