تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: کمک سریع برای خرید سیستم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه میشه این 5گرافیک را به ترتیب قدرت و کیفیت بنویسید(قیمتهاشونم بگین لطفا)
    radeon HD 4850
    radeon HD 4870
    GTX 260 core
    GTX 260 core
    GTX 250
    GTS250 1GB drdr3 gainword
    1.GTX Core 216
    2. 4870
    3.GTX Core 192
    4.GTS250 & 4850
    4870 و GTX216 C 216 تقریبا تو یک قدرت هستند
    GTS250 و 4850 تقریبا هم سطح اند
    GTX C 192 مابین قدرت این دوتاست
    قیمت هم بسته به برندشون فرق میکنه:
    GTX260 c216 بین 230-250
    GTX C 192 بین 190 -220
    GTS250 بین 170 -200
    4870 بین 230-270
    4850 از 140 تا 175
    samsung p23700 samsung sw2333
    از بین این دو مامیتور کدوم بهتره؟ایا الان تو بازار پیدا میشه؟قیمتاش چنده؟
    نمیدونم قیمت ندارم!
    میتونی رو اینم فکر کنی:
    Samsung P22500
    حدود 255 تومن
    Resolution: 1920 x 1080 Full HD
    Dynamic Contrast: 1:50000
    Response Time:2 ms

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان برای خرید مانیتور عجله دارم(تا شنبه وقت دارم) و به راهنماییهای شما احتیاج دارم.
    یه مانیتور فول اچ دی می خوام 21.5یا22یا23اینچ که دی وی ای هم حتما داشته باشه تا330هزار تومن اما ترجیح میدم بیشتر از 300نشه! چند مدل مد نظرمه اگه میشه بگین که می تونم اینا را از نمایندگیهای سامسونگ تو اصفهان راحت گیر بیارم یا نه قیمت حدودی هر کدوم چنده؟قبلا مد نظرم
    samsung t220pبود که گویا الان نیست و اگه هم باشه قیمتش خیلی بالاست پس بهتره از مدل های جدیدتر که در دسترس باشه استفاده کرد ایا این مانیتور ها کیفیتشون در حدsamsungt220pهست؟
    samsung sw2333 23" rezoletion 1920*1080 zamane pasokhgoyi:5ms contrast:50000/1 dvi:yes
    samsung p23700 23" rezoletion 1920*1080 zamane pasokhgoyi:2ms contrast:50000/1 dvi:yes
    از این دو مدل خوشم اومده نظر شما چیه؟اگه ماینتور بهتری سراغ دارین معرفی کنین با قیمت و مشخصات(ترجیحا سامسونگ)
    من مانیتور را واسه تماشای فیلمهای اچدی و استفاده از کارت دی وی بی(کارت ریسور)وتماشای شبکه های ماهواره ای و گیم می خوام ایا زمان پاسخگویی5میلی ثانیه نسبت به 2میلی ثانیه مشکلی ایجاد می کنه؟
    نظزتو راجب به این مدل چیه نسبت به اون دو ماینتوری که عرض کردم و قیمتش چنده؟
    samsung p2250مشخصاتش مثل همون دوتاست فقط نمودونم دی وی ای می خوره یانه وچند اینچه که اگه دوستان بگن ممنون میشم
    این
    samsung p23700که گفتم یه مدل دارهp22700که همونه فقط 21.5اینچ هست اگه می شه قیمت این مدلم بگین؟
    ایا این دو مانیتوری که نوشتم(یا مانیتورهای دیگه که ورودی دی وی ای دارن) جز ورودی دی وی ای اون ورودی معمولی که مانیتورهای معمولی دارن را هم داره؟
    ایا در حال حاضر مانیتورهای
    ledتو بازار هست(سامسونگ)؟نظرتون راجب لد چیه قیمتهاشون چه تفاوتی داره؟ایا از بین این دو مدلی که گفتم هیچکدوم لد نیست؟
    راستی از این دو ماینتوری که گفتم با گرافیکGTX260یاradeon hd4870یاGTX250میشه استفاده کرد البته زیاد گیمر حرفه ای نیستم!
    اینا را تو تاپیک مشاوره برای مانیتورو گرافیک زدم اما هیشکی جوابما نداد اینه که بازم دست به دامن شما شدم!
    اخه فقط تا فردا وقت دارم کمک کنین!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

P23700 خوبه
    P22500 هم خوبه
    هر دو هم ورودی DVI دارند
    متاسفانه قیمت مانیتورها رو ندارم
    زمان پاسخگویی هرچقدر کمتر باشه برای فیلم و بازی بهتر هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز حالا بین این دو کدوما انتخاب کنم؟ایا تفوتی دارن تو کیفیت یا از رو سلیقه انتخاب کنم؟نظر خودم رویsamsung p23700هست:
    samsung p23700
    samsung sw2333
    ایا این دو مانیتوری که گفتم هیچ کدوم ledنیستند؟
    من تا330.000می تونم هزینه کنم بعید می دونم بیشتر این قیمت باشن درسته؟فکر کنم زیر 300باشه نظر شما چیه؟
    تو نمایندگیهای اصفهان پیدا میشه؟
    با این هزینه ای که من میکنم ایا سامسونگ خوبه؟منظورم اینه که تو سونی یا ....چیز بهتری پیدا نمیشه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

samsung p23700
    خوبه
    ایا این دو مانیتوری که گفتم هیچ کدوم ledنیستند؟
    خیر
    من تا330.000می تونم هزینه کنم بعید می دونم بیشتر این قیمت باشن درسته؟فکر کنم زیر 300باشه نظر شما چیه؟
    موافقم باهاتون
    فکر کنم زیر 300 باشه
    تو نمایندگیهای اصفهان پیدا میشه؟
    نمی دونم
    با این هزینه ای که من میکنم ایا سامسونگ خوبه؟منظورم اینه که تو سونی یا ....چیز بهتری پیدا نمیشه؟
    فکر نکنم بتونی بهتر از اینا با این قیمت پیدا کنی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه سوال دارم ایا از مین دی دی ار2مثلgiga ep45 ud3rمیشه از سی پی یو4هسته ای و گرافیک دی دی ار3مثلGTX260استفاده کرد یا مین هم باید دی دی ار 3باشه؟
    به احتمال زیاد که میشه می خوام مطمئن شم و البته فکر کنم نمی شه از مین دی دی ار2واسه رم دی دی ار3استفاده کرد درسته؟
    ایا میشه گرافیک
    GTS250یاGTX260را کراس فایر کرد؟
    این مینی که انتخاب کردم به نظرم خوبه(giga ep45 ud3r) چون همون جوری که می خواستم3تا پی سی ای داره اما
    giga ep45 ud3pخوبیه که داره اینه که 2تا گرافیک ساپورت می کنه و بدیشم این که2تا پی سی ای داره.
    ایا مینی تو رنج قیمت
    giga ep45 ud3rحالا یه کم بالاتر مسئله ای نیست سراغ دارین که هم 3تا پی سی ای داشته باشه و هم 2گرافیک ساپورت باشه؟(با قیمت تقریبی البته از گیگا)
    یه سوال دیگه هم دارم من
    samsung p22700را با قیمت230حدودا
    دیدم اما دی وی ای نداره!
    اون
    sam p22500که شما گفتین چند اینچه و ایا دی وی ای داره؟
    از روی مدلش به نظر می یاد که
    p22700جدیدتر باشه تفاوت کیفیت محسوسی دارن؟
    این مانیتورهایی که روش بحث می کنیم ایا کیفیتشون به پای
    t220pمیرسه؟
    ایا الان مانیتورهای
    ledدر بازار هست؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه سوال دارم ایا از مین دی دی ار2مثلgiga ep45 ud3rمیشه از سی پی یو4هسته ای و گرافیک دی دی ار3مثلGTX260استفاده کرد یا مین هم باید دی دی ار 3باشه؟
    به احتمال زیاد که میشه می خوام مطمئن شم و البته فکر کنم نمی شه از مین دی دی ار2واسه رم دی دی ار3استفاده کرد درسته؟
    سلام مشکلی نیست
    نوع رم کارت گرافیک ربطی به مادربرد نداره
    ایا میشه گرافیکGTS250یاGTX260را کراس فایر کرد؟
    این کارتها SLI میشند نه Cross Fire
    البته با مادربرد انتخابی شما هیچکدوم نمیشه
    این مینی که انتخاب کردم به نظرم خوبه(giga ep45 ud3r) چون همون جوری که می خواستم3تا پی سی ای داره اماgiga ep45 ud3pخوبیه که داره اینه که 2تا گرافیک ساپورت می کنه و بدیشم این که2تا پی سی ای داره.
    ایا مینی تو رنج قیمت
    giga ep45 ud3rحالا یه کم بالاتر مسئله ای نیست سراغ دارین که هم 3تا پی سی ای داشته باشه و هم 2گرافیک ساپورت باشه؟(با قیمت تقریبی البته از گیگا)
    تو این رنج چیزی که به در شما بخوره نیست
    کلا به جای استفاده از 2 تا کارت گرافیک بهتره یدونه قوی بگیرید
    اونsam p22500که شما گفتین چند اینچه و ایا دی وی ای داره؟
    21.5 اینچ
    DVI داره
    از روی مدلش به نظر می یاد کهp22700جدیدتر باشه تفاوت کیفیت محسوسی دارن؟
    خیر مشخصاتشون یکی هست
    تفاوتشون تو ظاهرشون هست
    این مانیتورهایی که روش بحث می کنیم ایا کیفیتشون به پایt220pمیرسه؟
    اینا رزولوشون پایینتری دارند نسبت به T220P
    ایا الان مانیتورهای ledدر بازار هست؟
    LED خیر
    WLED هست که تفاوت چندانی با بقیه نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
    ممنون

راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم

cpu: i7 , phenom II x4 955

و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)

اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!

البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.

مادر بورد:

asus m4a79t deluxe
    asus pampage II extreme
    gigabyt ex58 extreme

راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.

با
    تشکر از دوستان.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
    ممنون

راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم

cpu: i7 , phenom II x4 955

و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)

اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!

البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.

مادر بورد:

asus m4a79t deluxe
    asus pampage II extreme
    gigabyt ex58 extreme

راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.

با
    تشکر از دوستان.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من تاپیک جدا بزنید تا دوستان راحتتر کمکتون کنند و شما هم بهتر به نتیجه برسید!

10. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من قطعات کامپیوترا سفارش دادم الان چند روزه که برام خریده مونده تو فروشگاش اما تو مانیتور و گرافیک به مشکل خوردم میگه خودت برو بگیر اینه که دوباره مزاحم شدم:
    مین را
    giga ep45 ud3rو سی پی یو راe7400گرفتم.
    یه گرافیک هم پیدا کردم
    GTS 250 1GB DDR3 Gainwordبه قیمت198.000
    می خوام ببینم اگه اینا بگیرم ایا سی پی یو و گرافیک به این مین می خورن؟(قیمتا خوب میگه؟)
    samsung p2370شدت روشناییش چنده؟samsung p2270که250هست!
    ایا سایتی یاجایی سراغ دارین که مشخصات این مانیتور یا مانیتورهای هم ردیفش از سامسونگا داشته باشه؟
    samsung sw2233هم دیدم که بدیش اینه دی وی ای نداره!
    ایا اگه ازهمون رابط معمولی استفاده کنم واسه تماشای فیلم اچ دی و گیم به کیفیت دی وی ای نمی رسه؟ایا تفاوت محسوسه؟
    اگه از کارتهای
    4870یا4850یاGTX 260 core 216یاcore192استفاده کنم می شه به مینم وصل کرد(مشکی نداره و مچ می شه؟)
    GTX 260و4870را با قیمتهای بالا میگن مثلا 290.000شما برندهای مختلفشونا میشه بگین با قیمت که مشکلی پیدا نکنم و گرون ندن بهم؟
    GTS 250 gainwordچند درصد پایین ترهGTX260 core 216 یاcore192هست؟
    ایا
    GTS 250 gain wordدی وی ای و خروجیه تی وی(s.video) داره؟
    یا اون 4تا کارت دیگه که گفتم؟(4850و4850و
    GTX260 core192وcore216)
    ایا تی وی ال سیدی 22اینچ از سامسونگ هست؟چنده؟ایا می شه ازش به جای مانیتور استفاده کرد؟
    من می بینم که یه ال سی دی 52اینچا زده1080*1920و نوشته فول اچ دی خوب مگه رزولیشن تعداد پیکسل ها نیست؟!اگه این طور باشه که واسه فول اچ دی بودن تو اون سایز باید خیلی بیشتر باشه رزولیشنشون!!
    شما مانیتور
    Wledکه خودتون گفتین سراغ ندارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •