من تهران نیستم
بی زحمت این *#1234# بزن ببین ورژن گوشیت چنده؟
مرسی![]()
من تهران نیستم
بی زحمت این *#1234# بزن ببین ورژن گوشیت چنده؟
مرسی![]()
یک فیلم از این گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن هر کسی میخره لازم نیست براش محافظ رو صفحه نمایشگر هم بگیره .. چون این فیلم درسته و من تا حالا هیچ کاور و محافظی برای هیچ کجاش نزاشتم و بعد از 4 ماه با اینکه زمین هم خورده و رو میز و اینور اونور هم کشش دادم ! ...
تا حالا یکدونه خط هم نیفتاده هیچ جاش ! فقط یکم در باتری عقبش ممکنه خطهای ریز بیفته که باید دقت کنی تا ببینی
گوشی من یک ساعت و نیم میکشه تا فول شارژ بشه.اشکال از باطریمه یا شارژر؟
ورژن گوشی منم همون چیزیه که دوستمون پالپ 152 گفت.
احتمالا شارزر ت ضعیفتره .. بزار گوشی خالی بشه ! ... امتحان میکنم دقیق بهت میگم
آقا امروز تو بررسی i8000 omina II تو قسمت گالریش یه قسمت داشت که عکس ها رو سه بعدی نشون میداد چیزی تو مایه های سری ان نوکیا این اس 8300 هم هم چین قابلیتی رو داره؟ بهدشم الکی میگن که اینترفیس ای گوشی کنده چون از هر کی پرسیدم میگه خیلس هم سریع است با وجود پردازنده 500 ! نظره شما چیه؟
من تو قیمت سری n نوکیا چنین چیزی رو ندیدم !
اینترفیسشم سرعتش اصلا کنده خیلی هم خوبه![]()
این دیگه فکر کنم اخرین سوال و صولانی ترین سوال من باشه؟-بین این گوشی و پیکسون کدوم بهتره؟1-از لحاظ عکسبرداری 2-فیلمبرداری 3-بلندی صدا تو هدفون واسپیکر4-کیفیت صداشون تو هنزفری و اسپیکر4- کدومشون سریع تراست5- از لحاظ ساپورت برنامه 6- از لحاظ حساسیت تاج 7- سرعت وصل شدن به جی پی ای 8- کدومشون اینترفیس قشنگتری داره؟ دیگه چیزی یادم نمیاد !
1- عکس برداری اس8300 بهتره
2- فیلم برداری اس8300 بهتره
3-تو هدفون فک کنم مثل هم باشن ولی اسپیکر پیکسون قویتره
4-هر دو خوب هستن
5-رو اس8300 میتونی راحت برنامه نصب کنی ولی پیکسون فقط رو بعضی از فریموراش اینجوریه
6- تاچ اس8300 خازنیه و حساستره
7-نمیدونم
8-اس8300
در کل اس8300 بهتره
سرعت وصل شدن به gps هم 8300 تو هدفون هم 8300 ولی تو اسپیکر پیکسون .. کناره هم مقایسه کردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)