اين چه ربطي به پينگ بازي داره ؟ping battlefieldheroes.com -t
بزن تو cmd ببین پینگت چقدره ؟
اون پينيگي كه مي گيري مربوط به سايت بازي ميشه نه پينگ سرور هايي كه توش بازي مي كني . پينگ هر سرور فرق داره و بايد آي پي هر سرور رو داشته باشي تاچك كني .
اين چه ربطي به پينگ بازي داره ؟ping battlefieldheroes.com -t
بزن تو cmd ببین پینگت چقدره ؟
اون پينيگي كه مي گيري مربوط به سايت بازي ميشه نه پينگ سرور هايي كه توش بازي مي كني . پينگ هر سرور فرق داره و بايد آي پي هر سرور رو داشته باشي تاچك كني .
دوستان مشکلم حل شد.
فقط یه چیزی :
هر وقت که ویندوز عوض میکنی باید دوباره کل بازی رو دانلود کنی؟
نه ، فقط كافيه پوشه اصلي بازي رو يه جاي امن كپي كني و هر وقت ويمدوز عوض كردي اونو دوباره بريزي به آدرس زير :هر وقت که ویندوز عوض میکنی باید دوباره کل بازی رو دانلود کنی؟
C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes
مي توني تو هر درايوي كه خواستي بريزي . بعد بايد يه فايل متني ( txt ) بسازي و توش متن زير رو وارد كني :
البته اونجايي كه قرمز نوشتم اسم درايويه كه بازي رو توش ريختي .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اين فايل متني رو با پسوند reg. ذخيره كن و يه بار اجراش كن تا ريجستري ويندوزت بازي رو بشناسه .
اين طوري بدون اين كه بخواي بازي رو دوباره دانلود كني راحت مي توني وارد بازي بشي .
![]()
یک سوال
حسین این یارو ابیلیتی که تو امضات هست کارش چیه ؟
فقط کار اون دو بخش ، از سمت چپ رو می دونم... که با یکیش نا پدید میشی و با یکیش بمب میذاری.
کار بقیشون چیه ؟
خوب دوست عزیز پینگش نزدیکتر هست به جز بعضی سرور ها بیشتر سرور ها همونجاست !!!
ممنون
پینگ ایران لامصب خیلی خراب شده دیروز پینگ من به گوگل 500 شده بود
اگه میتونی اینم پینگ کن : 4.2.2.4
منم رفتم از اینا ساختم ، چه باحاله
![]()
بچه ها کسی لینکهای دانلود پست اول رو تست کرده ؟ درسته ؟ راستی چرا اینقدر حجمش کمه ؟
راستی با ADSL 128 نامحدود ،میشه بازی کرد ؟
من تست نکردم ،بچه ها کسی لینکهای دانلود پست اول رو تست کرده ؟ درسته ؟ راستی چرا اینقدر حجمش کمه ؟
راستی با ADSL 128 نامحدود ،میشه بازی کرد ؟
چیزی نداره که حجمش زیاد باشه
بله فکر کنم میشه ... فکر کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)