من دیگه برای انتی ویروسم هر هفته دنبال کی نیستم به جاش از نرم افزار kaspersky reset trial استفاده میکنم![]()
من دیگه برای انتی ویروسم هر هفته دنبال کی نیستم به جاش از نرم افزار kaspersky reset trial استفاده میکنم![]()
نیشه لینک نرم افزار رو قرار بدید.
ممنون
لینک دانلود kaspersky trial reset 2009 با حجم حدود 500 kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]]
طرز استفاده:
مراحل بازگردانی Kaspersky 2009
ابتدا برنامه Kaspersky Trial Reset رو از انتهای همین مطلب دانلود کنید و سپس مراحل زیر را انجام دهید :
1. خصوصیت "Self-Defense" ضد ویروس Kaspersky را غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن روی آیکون Tray ضد ویروس Kaspersky راست کلیک کنید و <Settings> را انتخاب کنید. انتخاب <Options> (در سمت راست زیر "Self-Defense") و علامت کنار <Enable Self-Defense> را بردارید <Apply> و سپس <OK>.
2. Exit Kaspersky. با راست کلیک روی آیکون برنامه.
3. کرک رو اجرا کنید و صبر کنید تا Kaspersky برای فعال سازی پیغام دهد. ( Kaspersky باید به طور خودکار اجرا شود ) . اگر Kaspersky خودکار اجرا نشد به طور دستی آن را اجرا کنید یا فقط کامپیوتر را ریست کنید. (اگر مراحل 1 و 2 را اجرا نکرده باشید کرک به طور خودکار بسته خواهد شد.)
4. برای uninstall فقط فایل را پاک کنید.
نکته: اگر شما پیغامی مانند "activation server is unavailable" (یا no internet) بعد از استفاده از کرک دریافت کردید.کارت شبکه خود را یک بار غیرفعال/فعال کنید. (این مشکل مربوط به برنامه است نه کرک). همچنین هنگامی که برنامه درحال Update است کرک را اجرا نکنید.
همچنین در ویندوز ویستا برنامه را از حالت run as adminstrator اجرا کنید
Last edited by javad2015; 24-08-2009 at 10:35.
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.684 Beta
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.684 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها key جدید واسه kis میخواستم ممنون میشم اگه سایتشو بزارید
باسلام
]چگونه ازشر ویروس svchost.exe خلاص شوم باتشکر
Kaspersky Antivirus , Internet Security keys (26-08-2009)سلام بچه ها key جدید واسه kis میخواستم ممنون میشم اگه سایتشو بزارید
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.691 Beta
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.691 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Activation Keys For All Versions|5MB
سلام دوستان
من kis2010 نصب كردم ولي نميدونم چرا فايروال روشن نميشه و ارور ميده فايروال ويندوز هم خاموش كردم و تست كردم بازم نشد.آنتي ويروس ديگه اي رو سيستم نصب نيست.
چرا؟ چيكار بايد بكنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)