واسه امنیا چی؟ آریا خداییش همه ی فارسی ساز ها رو نصب کردم هرکدوم یه ... میزنن به سیستم.. چند نفر بشیم یه مدت وقت بذاریم ببینیم راهی واسه فارسی کردن بدون مشکل هست یا نه؟ البته خودمم الان خیلی گرفتارم
واسه امنیا چی؟ آریا خداییش همه ی فارسی ساز ها رو نصب کردم هرکدوم یه ... میزنن به سیستم.. چند نفر بشیم یه مدت وقت بذاریم ببینیم راهی واسه فارسی کردن بدون مشکل هست یا نه؟ البته خودمم الان خیلی گرفتارم
من که روی امنیا فارسی ساز mobidiv رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره .مثل بنز کار می کنه![]()
راستی نرم افزار beta player می خوام . اگه دارین یه حالی به ما بدین
چاکریم
دستم به دامنت لینکشو بده !من که روی امنیا فارسی ساز mobidiv رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره .مثل بنز کار می کنه
فکر کردی زرنگی ؟!! beta player بده mobidiv میدم(شوخی)
extract کنین . به ترتیب 4 تا فایل رو نصب کنید بعد هم سافت ریست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالشو ببرید
سلام.
واسه امنیا که هست فارسی ساز بدون مشکل!!!
همین امنیا عربیک البته با نصب فیکسرش.همینطور MOBIDIVE 4,16 هر دو روی امنیا خیلی خوب و بی دردسر کار میکنن.
واسه تو رو که فارسی ساز با هم نصب کردیم!!!مگه ایرادی داره فارسیت؟
امنیا عربیک رو لینک بدی ممنون میشم... MOBIDIVE 4,16 که نصب کردم حتی اس ام اس هم نمیرفت.. سرچ لینگو رو هم از کار انداخت.. کاشکی یه چی بود که فقط زبان فارسی رو اضافه میکرد .. فقط
سلام.
این لینکش شما بعد از اکستراکت کردن باید 5 تا فایل CAB داشته باشی.اول عربیک 2 رو نصب کن بعد عربیک 1 بعد از ریست FIXER رو نصب کن(1 کیلو بایته)بعد دوباره ریست کن.اگر خواستی تقویم قمری و مواقع اذان رو هم میتونی نصب کنی.اینو خودم آپلود نکردم اگر دیدی غیر از اینه بگو خودم آپلود کنم واست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AryanLand; 31-08-2009 at 03:47.
ممنون.. برنامه ای میشناسی که فقط فونت ها رو وارد کنه و کاری کنه که حروف پیوسته نمایش داده بشه و دیگه واسه ی منو ها چیزی نصب نکنه.. عربایزر ها همچین سیستم رو به ... میدن. البته اینو نصب نکردم هنوز
سلام من تاچ پرو 2 دارم میخوام اگه میشه فارسی ساز یاس همراه با نصبشو واسم بزارین یا یه فارسی ساز به من معرفی کنید که بشه با کی بورد فیزیکیش کار کنم و بهترین دیکتیوناری که روش نصب میشه بزارین ممنون میشم
خواهش میکنم.3 تا فایل اول رو که گفتم نصب کن با منوهات هم هیچ کاری نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)