میلاد جان ممنونت میشم لینک دانلودش رو بزاری ...
میلاد جان ممنونت میشم لینک دانلودش رو بزاری ...
از پست اول این تاپیک ... ضمیمه ی اول :
اونی که نوشته N-Gage 1.20 1511 Repack رو دانلود کن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از ریست بعد از هک یعنی چی؟
مستر ریست باید بکنم یا ... ؟!؟!
Last edited by miladddd; 27-08-2009 at 10:29.
سلام ... من جدیدا یک نوکیا 6220 کلاسیک خریداری کردم ... چند تا راهنمایی میخوام
اول این که محافظ لنز دوربین این گوشی هنگام باز و بسته شدن مشکل داره ... یعنی وقتی می خوای باز کنی کامل باز نمیشه و یه مقدار خیلی کمی ازش باقی می موه که باید یه فشار دیگه بدی که کامل باز بشه و همچنین موقع بسته شدن بعضی مواقع کامل بسته نمیشه که دقت می خواد ...
من به فروشنده زنگ زدم گفت تمام گوشی های 6220 این جورین و این مشکل رو دارند ... درسته؟
2. ورژن این گوشی چیه ؟ مثلا نوکیا سری 60 ورژن چنده؟
3. آیا gps این گوشی فایده ای داره؟ من ایرانسل دارم و fprs فعاله ... چی جوری میشه از gps استفاده کنم؟
ممنونم
سلام
1-من این گوشی رو حدودا شش ماه پیش خریدم و هیچ وقت با این مشکل برخورد نکردم . فکر نمیکنم این اشکال مربوط به همه گوشی ها باشه .
2- این گوشی سري 60 ورژن 3 با رابطه كاربري سيمبين 9.3 هست و آخرین ورژن برای این گوشی 5.15 هست .
3- gps اون خیلی خوب کار میکنه . باید توی محیط آزاد ازش استفاده کنی و چند دقیقه طول میکشه که با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه. برای استفاده از نقشه های ایران میتونی از نرم افزار smartcom gps استفاده کنی .
برای اتصال به gps نیازی به gprs نداری ولی مثل اینکه اگر gprs فعال باشه سرعت اتصال بیشتر میشه.(خودم تست نکردم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در یه جای دیگه که پرسیدم گفتند آره اکثرا این مشکل رو دارند ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه کارهایی میشه با GPS کرد؟
مثلا اگه من بخوام برم یه جایی منو راهنمایی میکنه؟ آدرس اون مکان رو چی جوری باید بدم؟
شاید یه خورده سفت باشه ولی گیر نمیکنه .
دوستان این گوشی با توجه به سیمبیان بودنش آیا با نصب نرم افزار ها مشکلی نداره و مثل سری n خوب جواب میده و میشه از نرم افزارهای سری n براش استفاده کرد؟
برای خریدش باید به چه نکته هایی توجه کنم؟ گارانتی چی بگیریم و باطریش چه جوری باشه؟
Last edited by mojtaba57; 27-08-2009 at 15:05.
بله دوست من , تمام نرم افزارهای سری n بهش میخوره .. نگران نباش
.
الان دیگه گارانتی معنی نداره ... بهتره بدون گارانتی بگیری و بقیه پولتو بزاری برای خرید یه رم 8 گیگ ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)