تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 38 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 372

نام تاپيک: پست اختصاصی FW46GJ/B

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اینجا مثل مهد کودک میمونه ... انگار داری کل کل میکنی که بگی لپ تاپ من بهتره ... حیف این همه اطلاعات که توی این سایت و به پای این کاربرای صفر بریزه ... حیف

برید پی تعریف و تمجیدتان نه نقد !!!

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

کجاشو دیدی!!!من همون اول گفته بودم که این مدل رو گرون میکنن گوش نکردین هی ایراد بیخود میگرفتین شک کرده بودین و....
    چینی و امریکایی فرقی نمیکنه عزیز
    درضمن سه سال گارانتی ناب ایران رهجو یادت نره
    آره یکم شک کردم که اینطوری قحطی شد اما 1800 ارزش نداره البته تا ببینیم چی میشه بازار!

در مورد گارانتی هم که گارانتی تو ایران همچین تضمینی نداره (البته ابن نظره منه!)

در مورد چینی و آمریکایی بودن

من تمام پست ها رو راجب این مسئله خوندم اما اگه هزارتا تاپیکم بزنن راجب این موضوع بازم جنس چینی چینیه

جنس آمریکایی هم آمریکایی!!!

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مزایای Sony Vaio FW نسبت به HP :

1- داشتن LCD بهتر و کیفیت بالاتر

2- عمر نسبتاً بالای قطعات و کیفیت بالای بدنه و استحکام بالاتر از HP

مزایای اچ پی 1225 نسبت به سونی :

1- داشتن light Scribe

2- داشتن ریموت کنترل

3- داشتن تکنولوژی imprint در طراحی یعنی طرح دار بودن نوت بوک و طراحی ویژه که بسیار جذاب شده

4- داشتن پورت e-Sata برای اتصالات پرسرعت ساتا II

5- وضوح صدای بیشتر با اسپیکرهای ویژه Altec lansing
    اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225
    شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
    حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225
    شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
    حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین
    آغای مهطرم !

این پست بنده یک مقایسه کوچک بود ... کسی نگفته چی خوبه چی بده ... این توهماتتون رو بزارید کنار ...! یا برای برندی تبلیغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چی گیر من و تو میاد ها ؟

در ضمن کسی از شما نظر نخواست ... بهتره به جای نظر دادن بیهوده مباحث فنی مطرح کنید !

داره خودمونی میشه aydin131's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه من پست هارو دنبال می کنم کاملا می بینم که پستهای آقای registered user کاملا بی طرف و پربار هست.
    من که خیلی استفاده می کنم، لطفا به نقد هاتون ادامه بدید

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آره یکم شک کردم که اینطوری قحطی شد اما 1800 ارزش نداره البته تا ببینیم چی میشه بازار!

در مورد گارانتی هم که گارانتی تو ایران همچین تضمینی نداره (البته ابن نظره منه!)

در مورد چینی و آمریکایی بودن

من تمام پست ها رو راجب این مسئله خوندم اما اگه هزارتا تاپیکم بزنن راجب این موضوع بازم جنس چینی چینیه

جنس آمریکایی هم آمریکایی!!!
    ایران رهجو بهترین گارانتی دهنده لپ تاپ تو ایران هست 3 سال گارانتی تعویض قطعه میده درضمن تنها نمایدنده رسمی سونی در ایران هست
    اخه اون امریکایی امریکایی نیست قطعات چین رو اسمبل میکنه

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آغای مهطرم !

این پست بنده یک مقایسه کوچک بود ... کسی نگفته چی خوبه چی بده ... این توهماتتون رو بزارید کنار ...! یا برای برندی تبلیغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چی گیر من و تو میاد ها ؟

در ضمن کسی از شما نظر نخواست ... بهتره به جای نظر دادن بیهوده مباحث فنی مطرح کنید !
    اقای محترم!
    نه اغای مهطرم
    منم یه جورایی تبلیغ 1225 رو از طرف شما میبینم منم 46 خودم رو تبلیغ میکنم!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !

اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟

در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]

خيلي جالب شد
    اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
    شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه
    اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.

حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
    با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
    حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !

اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟

در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]

خيلي جالب شد
    اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
    شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه
    اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.

حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
    با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
    حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقای محترم!
    نه اغای مهطرم
    خیلی باحال بوووود

11. این کاربر از D_z_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •