ممکنه از میزان refresh تصویر باشه بگو یه کم کمش کنه ببینه بازم اخطار میده...
ممکنه از میزان refresh تصویر باشه بگو یه کم کمش کنه ببینه بازم اخطار میده...
فکر کنم مین بردش asus هستش اره؟
همونطور که حدس زدم دست کارت گرافیکش بود ... رفت کارت گرافیکش رو عوض کرد 9800 خرید.
چقدر بهش گفتم ATI نگیر ... گرفت اصلا به درد نمیخورد.
شماهام یادتون باشه ATI واسه بازی نگیرید
ولی من بدبخت که کارت گرافیکم سوخته تو حسرت این بازی موندم ...
از نسخه ی یکش کلی خاطره دارم ... یادش بخیر![]()
نه دوست من نمیخوام تبلیغ چیزی رو کرده باشم ولی کلا ati به خاطر رقابت با geforce(چون اسم و رسم بیشتری داره)مجبوره گرافیکهای در یک سطح رو نسبت به geforce ارزونتر بده تا جایگاه خودش رو توی بازار حفظ کنه به خاطر همین در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
(تقریبا همین نکته در مورد سی پی یوهای amd و intel هم وجود داره...)
ولی این که ارزون تر نبود ... رفیقم ATI رو خرید 210 تومان ولی 9800 رو خرید 150نه دوست من نمیخوام تبلیغ چیزی رو کرده باشم ولی کلا ati به خاطر رقابت با geforce(چون اسم و رسم بیشتری داره)مجبوره گرافیکهای در یک سطح رو نسبت به geforce ارزونتر بده تا جایگاه خودش رو توی بازار حفظ کنه به خاطر همین در رنج قیمت مساوی معمولا گرافیکهای ati قویترند!!
(تقریبا همین نکته در مورد سی پی یوهای amd و intel هم وجود داره...)![]()
دوست عزیز این حرف شما اصلا دلیل محکمی نداره!
من و تمام دوستان گیمرم از سری 4800 ، شرکت ATI استفاده میکنیم و تابحال با هیچ بازی مشکل نداشتیم.
من بازی را نصب کردم ولی هر وقط میخوام برم توی بازی انگار که مانتیتور خاموش باشه فقط صدا داره و یک علامت شبیع علامت سوال توی صفحه میچرخد وصدا داره ولی تصویر نه .
با سلام به قوله دوسته عزیزم این حرفه شما کاملا اشتباه من خودم ATI 4670 دارم تا الان هم جوابه تمامه بازیهای روز دنبا رو اخرین تنظیمات گرافیکی داشته پس خواهش میکنم یکم تحقیق کن بعد قضاوت![]()
همونطور که دوستان گفتند کاملا این حرف بی اساس است. من خودم NVIDIA دارم و 235 تومن هم پول گرافیک دادم، ولی موقع خرید به تنها چیزی که اصلا توجه نکردم همین ATI یا NVIDIA بودن کارتم بود! اگر ATI هم خوبش با قیمت خوب پیدا می شد می گرفتم.
ببخشید ها، ولی هر کس به شما این حرف رو گفته کاملا مبتدی بوده!
با سلام من این بازی رو تو 6 ساعت تمام کردم واقعا عالی بود من که خیلی حال کردم تو این بحران بی بازی بودن برای pcگیم پلی حرفه اول رو در این بازی میزد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)