بله خودم برای دوستم خریدم. اینم آدرسش:مطمئنی ارزونتره (اونم 48 تومن)
اون فاصله ی بین رو بردارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله خودم برای دوستم خریدم. اینم آدرسش:مطمئنی ارزونتره (اونم 48 تومن)
اون فاصله ی بین رو بردارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیفا برد خودم هم همینه ! مشکلاتی که ئداره رو دیدم بخاطر همین میگم !
بله 100 درصد ! برای کسی که بازی میکنه ارزش 20.000 رو داره !دوست عزیز مطمئنی! بنچمارکی چیزی دارید؟! حداقل تفاوت قیمتشون ارزش خرید رو نداره!
پس لطفا مشکلاتشو بگید (حالا پیغام دادی بهتره تا اینجا پر نشه الکی).دقیفا برد خودم هم همینه ! مشکلاتی که ئداره رو دیدم بخاطر همین میگم !
من که بنچ دیده بودم تفاتشون خیلی کمه فقط بعضی جاها 9500 بهتره. البته اگه گارانتی براشون مهمه، این 48 تومان گارانتی نداره!بله 100 درصد ! برای کسی که بازی میکنه ارزش 20.000 رو داره !![]()
بایوسش تنظیمات اولیه رو هم به زور داره چه برسه به اورکلاک ! بایوسش هم UP نمیشه ! چرا وقتی بایوستار و ام اس ای با همین قیمنا هستن الیت بگیره !پس لطفا مشکلاتشو بگید (حالا پیغام دادی بهتره تا اینجا پر نشه الکی).
فکر می کردم این مشکل رو بگید. اگه g31 همین قیمتند حرفی نیست.بایوسش تنظیمات اولیه رو هم به زور داره چه برسه به اورکلاک ! بایوسش هم UP نمیشه ! چرا وقتی بایوستار و ام اس ای با همین قیمنا هستن الیت بگیره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)