سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من یک دونه از این بلوتوث ها که با usb وصل میشن دارم امکانش هست که بشه دسته 360 رو به pc با این بلوتوث وصل کرد
ممنون![]()
سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من یک دونه از این بلوتوث ها که با usb وصل میشن دارم امکانش هست که بشه دسته 360 رو به pc با این بلوتوث وصل کرد
ممنون![]()
يه مدت دنبال اين بودم و آخر فهميدم كه هيچ جوری نميشه دسته ی بيسيم X360 رو به PC وصل كرد ولی يه راه داره كه اون هم گرونه
پيشنهاد ميشه شما يه دسته ی سيم دار بگيريد كه روی جعبش زده باشه For Window
اگه اين دسته رو تهيه كرديد به من بگيد تا ادامه ی كار رو بهتون بگم
دسته ی Xbox 360 از امواج رادیویی موج بلند استفاده میکنه مثل فرستنده ی FM در موبایل که بوردش محدود هست.
برای وصل کردنش هم همونطور که سعید جان گفت باید دسته با سیم رو پیدا کنی و بعد توسط درایوی که من در سایت قرار دادم
به PC وصلش کنی .
هر وقت دسته رو گرفتی بگو لینکشو بذارم.
سلام دوستان لطفا بازی های فکریه جدید xbox360 رو واسم معرفی کنید من رفتم تو تاپیک "درخواست معرفی بازیها " نوشتم جواب ندادن تا اینکه یکی گفت بیام اینجا بگم - حالا لطفا بازیهای فکریه بدون خشونت رو واسم معرفی کنید و منو دیگه پاس ندید به تاپیک های دیگه ...![]()
سلام دوستان يه سئوالي دارم
ايكس باكسمو از رو اجبار تو يه تي وي قديمي بازي ميكنم حالا...
امروز 2 تا از گيم هايي كه وقتي اجرا ميكردم يا نمياورد يا يعد از چن دقيقه ميزد كلين سي دي يا رستارت كنسول....مثل نينجا گاييدن و اويل 5 رو همراه كنسول بردم خونه دوستم كه ال سي دي داره
وصلش كه كرديم آقا ديدم اين گيم ها مياره بي هيچ پيامي چيزي اين جريانش چيه؟![]()
ممکنه که کنسول شما طی این جابجایی آب به آب شده باشه
تا حالا همچین موردی نداشتیم !!! چون Error Disk Clean و Restart Consol بر میگرده به DVD بازی و یا در صورت تکرار در هر DVD به لنز
درایو نوری کنسول.
مرسي عزيز ....نميدونم والا
از 20 تا گيم اين 2 تا گيم اينطوري ميشه واسم حتي اين نينجا گاييدن رو عوض كردم با يكي ديگه با صاحب مغازه كه خريده بودم بازم نشد...از كجا بفهمم لنز درايو نوري موردي داره يا نه؟و اگه داشت چطوري رفعش كنم؟
کاهش قیمت جهانی xbox360 از هفته آینده
تعجب کردید؟!!!!
بله درست خواندید باز هم کاهش قیمت 360
از هفته آینده Xbox 360 Pro همراه با یک دسته اضافه به قیمت 249.99 دلار فروخته خواهشد شد.
همچنین مدل Elite هم به قیمت 300 دلار عرضه خواهد شد.
احتمال اضافه شدن Wi-Fi adapter به محتویات این مدل و ارائه رنگ سفید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه دفعه مجانيش كنن بره ديگه !!
راستی Elite سفيد هم عرضه ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)