تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ارتباط گوشي و لپ تاپ به صورت بيسيم...

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض ارتباط گوشي و لپ تاپ به صورت بيسيم...

با سلام...
    آيا ميشه گوشي هايي كه WLAN دارن (مثل P990) رو با همين تكنولوژي به لپ تاپي كه اين ويژگي رو داره وصل كرد ؟
    آخه با بلوتوث ميشه اين كارو كرد و بين گوشي و لپ تاپ اطلاعات(فايل) رد و بدل كرد...
    ميخواستم بدونم با WLAN هم ميشه اين كار رو انجام داد يا بيخيالش بشم ؟
    مر30...

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

میشه .
    به دو شرط.
    اولا که یک شبکه ی وایرلس موجود باشه .
    دوما گوشی انتقال اطلاعات رو از این طریق ساپورت کنه یا برنامه ای برای اینکار روش نصب کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض مر30 !

میشه .
    به دو شرط.
    اولا که یک شبکه ی وایرلس موجود باشه .
    دوما گوشی انتقال اطلاعات رو از این طریق ساپورت کنه یا برنامه ای برای اینکار روش نصب کرد.
    ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
    بايد چه وسايلي آماده كنم و چه كارايي بايد انجام بدم ؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

برای داشتن یک شبکه ی بیسیم شما به یه مودم وایرلس (یا اکسس پوینت یا ...)احتیاج دارید .حالا اگه این شبکه به اینترنت هم وصل باشه حالا چه دیال اپ چه dsl میتونید اینترنتو رو گوشیتون هم شیر کنید.

برای شرط دوم هم به تاپیک p990 برید.چون تا حالا با uiq کار نکردم ونمیدونم چه جوریه قضیش.

ولی رو گوشی خودم به این صورت بود که راه های مختلفی داشت.مثلا رو گوشی یه برنامه داشتم که یه وب سرور درست میکرد و یه ادرس http میداد. و من اینو تو مرورگر کامپیوترم وارد میکرد و به فایلای تو گوشیم دسترسی پیدا میکردم.اگه میخواستم دانلود میکردم رو کامپیوتر یا از کامپیوتر اپلود میکردم رو گوشی.

یا یه راه دیگه استفاده از پروتکل ssh (یه چیزی شبیه ftp هست).که برای وصل شدن از این برنامه های ftp منیجرو ... رو کامپیوتر استفاده میکردم و با یوزر و پس ورد
    مورد نظرم وصل میشدم.

حالا شما باید ببینی گوشیت با چه برنامه یا روشی میتونه اینکارو بکنه.

در کل بگم این روش اگه همه ی امکانات محیا باشه خوبه.یعنی شبکه رو داشته باشی .وگرنه ارزش نداره بخاطرش این کارا رو بکنی.
    چون هم دنگو فنگ داره هم سرعت انتقال دیتاش پایینه.مثلا من با کابل یو اس بی سرعت ترنسفرم بین ۶-۷ مگابایته در حالی که با وایرلس بین ۱-۲ مگ....

5. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض مر30 !

برای داشتن یک شبکه ی بیسیم شما به یه مودم وایرلس (یا اکسس پوینت یا ...)احتیاج دارید .حالا اگه این شبکه به اینترنت هم وصل باشه حالا چه دیال اپ چه dsl میتونید اینترنتو رو گوشیتون هم شیر کنید.

برای شرط دوم هم به تاپیک p990 برید.چون تا حالا با uiq کار نکردم ونمیدونم چه جوریه قضیش.

ولی رو گوشی خودم به این صورت بود که راه های مختلفی داشت.مثلا رو گوشی یه برنامه داشتم که یه وب سرور درست میکرد و یه ادرس http میداد. و من اینو تو مرورگر کامپیوترم وارد میکرد و به فایلای تو گوشیم دسترسی پیدا میکردم.اگه میخواستم دانلود میکردم رو کامپیوتر یا از کامپیوتر اپلود میکردم رو گوشی.

یا یه راه دیگه استفاده از پروتکل ssh (یه چیزی شبیه ftp هست).که برای وصل شدن از این برنامه های ftp منیجرو ... رو کامپیوتر استفاده میکردم و با یوزر و پس ورد
    مورد نظرم وصل میشدم.

حالا شما باید ببینی گوشیت با چه برنامه یا روشی میتونه اینکارو بکنه.

در کل بگم این روش اگه همه ی امکانات محیا باشه خوبه.یعنی شبکه رو داشته باشی .وگرنه ارزش نداره بخاطرش این کارا رو بکنی.
    چون هم دنگو فنگ داره هم سرعت انتقال دیتاش پایینه.مثلا من با کابل یو اس بی سرعت ترنسفرم بین ۶-۷ مگابایته در حالی که با وایرلس بین ۱-۲ مگ....
    آره درست ميگي شما ؛ ارزش نداره...
    بهرحال از راهنماييت بسيار ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •