تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 626 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Philadelphia

پيش فرض

من با رم 2 بعضی وقت ها بد جور تیک میزد.
    پچ رو که نصب کردم درست شد.تو هم بیخیال نشو. پچ رو روش نصب کن انشاا... درست میشه...
    بیخیال نشدم و بازی رو نصب کردم این ارور رو میده(dd3d50) حالا لطفا بگید چیکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خوزستان-اهواز

پيش فرض

بچه ها سلام .من گرافیکم یک گیگ 9600 هسستش ام بازی gta iv و قتی رو اجرا میکنم میرم تو بازی اما هیچی معلوم نیست.لطفا اگه میدونید کمکم کنید

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

4

سلام .....

من بازی رو دوباره امروز نصب کرد م! ( تاپیکو دیدم حوس کردم ! )

من سیو های قبلی رو با این جدیدا ریپیس کردم ولی بازم سیوی های قبلیم نیومد ...

من 3 تا فایل که از قبل داشتم رو ریختم جا جدیدا یکی XLIVE و دوتا Rockstar Games که یکیش تو یمای داکیومنت و یکی دیگه هم توی local
    حتی اسم اوون قستمت های یی که قبلا بازی کردم و سیو کردم توی منوی لود بازی هست اما وقتی میزنم روش از اونجا شرو نمیشه و از اول میآد ............

بنظرتون مشکلش چیه ؟!

ممنون ............
    برادر IOG شما که تاپیکو ترکوندی جواب مارو هم بده ........!

ممنون .........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 10 دقیقه. بازی با افت فریم شدیدی رو به رو میشه میدونید مال چی هست ؟ نمیدونم شاید بخاطر اینه که gpu یا cpu پیش از اندازه داغ میکنه! شما نمی دونید این مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت yashiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    hame ja

پيش فرض

واقعا متاسفم واستون یه مسلمون پیدا نشد جواب مارو بده مثه اینکه اینجا همه رفقا جواب همدیگرو میدن دو دفعه مشکلمو گفتم هر روز اومدم تو سایت ببینم کسی جوابمو داده یا نه ولی اصلا انگار اونا تو یه دنیای دیگن نوشته های مارو نمی بینن....... بد بختی نمی تونیم پیغام شخصی هم بفرستیم تا حداقل از اون بنده خدایی که این تاپیک رو شروع کرده مشکلمو بپرسم . اینارو گفتم واسه اونایی که مثه من مشکل دارن با هزار بدبختی اومدن این سایت رو پیدا کردن دو ساعت ثبت نام کردن تا بلکه مشکلشون حل بشه ............... ولی بدونید اینجا مارو تحویل نمیگیرن فقط وقتمونو میگیرن......................

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پچ ریختی یا نه؟!
    اگه نریختی بریز حتما" درست میشه...

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

برادر IOG شما که تاپیکو ترکوندی جواب مارو هم بده ........!

نوشته شده توسط hossein question [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام .....

من بازی رو دوباره امروز نصب کرد م! ( تاپیکو دیدم حوس کردم ! )

من سیو های قبلی رو با این جدیدا ریپیس کردم ولی بازم سیوی های قبلیم نیومد ...

من 3 تا فایل که از قبل داشتم رو ریختم جا جدیدا یکی XLIVE و دوتا Rockstar Games که یکیش تو یمای داکیومنت و یکی دیگه هم توی local
    حتی اسم اوون قستمت های یی که قبلا بازی کردم و سیو کردم توی منوی لود بازی هست اما وقتی میزنم روش از اونجا شرو نمیشه و از اول میآد ............

بنظرتون مشکلش چیه ؟!

ممنون ............
    یعنی تمام ماموریت ها از اوله؟
    هیچ اروری نمیده؟

چون من تو گرید همین مشکلو داشتم.ولی ارور میداد.

من فکر میکنم GTA IV چند فایل دیگه داشته باشه که همراه با سیو ها نباشه ولی سیو ها بهش احتیاج داشته باشه.بهترین کار اینه که سیو ها رو از اینترنت دانلود کنی.

سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 10 دقیقه. بازی با افت فریم شدیدی رو به رو میشه میدونید مال چی هست ؟ نمیدونم شاید بخاطر اینه که gpu یا cpu پیش از اندازه داغ میکنه! شما نمی دونید این مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هم همین مشکلو داشتم.کلا این بازی برای XB360 هست و برای سخت افزار PC مناسب نیست اما با دانلود پچ 1.4 این مشکل شما رفع میشه.
    بچه ها لطف داشتن تو پست های قبلی گذاشتن لینکشو.

واقعا متاسفم واستون یه مسلمون پیدا نشد جواب مارو بده مثه اینکه اینجا همه رفقا جواب همدیگرو میدن دو دفعه مشکلمو گفتم هر روز اومدم تو سایت ببینم کسی جوابمو داده یا نه ولی اصلا انگار اونا تو یه دنیای دیگن نوشته های مارو نمی بینن....... بد بختی نمی تونیم پیغام شخصی هم بفرستیم تا حداقل از اون بنده خدایی که این تاپیک رو شروع کرده مشکلمو بپرسم . اینارو گفتم واسه اونایی که مثه من مشکل دارن با هزار بدبختی اومدن این سایت رو پیدا کردن دو ساعت ثبت نام کردن تا بلکه مشکلشون حل بشه ............... ولی بدونید اینجا مارو تحویل نمیگیرن فقط وقتمونو میگیرن......................
    آواتارت داد میزنه خودتم داد میززنی
    حالا بگو ببینم سوالت چی بود؟

بیخیال نشدم و بازی رو نصب کردم این ارور رو میده(dd3d50) حالا لطفا بگید چیکار کنم
    خب شما باید DirectX3D رو نصب کنید.سعی کن جدید ترینشو بریزی.اگه مثلا 49 رو داشته باشه ولی 50 رو نداشته باشه بازم ارور میده.

بچه ها سلام .من گرافیکم یک گیگ 9600 هسستش ام بازی gta iv و قتی رو اجرا میکنم میرم تو بازی اما هیچی معلوم نیست.لطفا اگه میدونید کمکم کنید
    یعنی چی هیچی مهلوم نمیشه.سیاهه یا رنگا قاطین؟

8. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من مشکل texture load دارم یه بارم مشکلمو گفتم کسی راهنمایی نکرد . من سیستمم geraphic 9600 cpu 3full ram1gig هست یه نفر کمک کنه ثواب داره...................................
    دوست عزیز شما ظاهرا متوجه نیستی بازی GTA IV فوق العاده سنگین هست. اینکه شما با این سیستم مشکل لود تکسچر دارید کاملا طبیعی هست من با این سیستم توی کمترین رزولیشن (640 در 480) و کمترین تنظیمات و در حالت windowed بازی می کنم بعضا می بینی افت فریم هم دارم

این سیستم منه :

cpu من : Athlon +6000 x2 3.10 GHz
    رم 2 گیگ
    VGA من: GeForce 8600 GT 512

تازه cpu شما مگه تک هسته ای نیست؟
    با CPU تک هسته ای خوابش رو هم نمیبینی بدون مشکل و افت فریم و لود تکسچر بتونی بازی کنی.

در آخر باید بگم شما ما رو محکوم نکن شما اون پست اول رو می خوندی متوجه میشدی سیستمت برای اجرای این بازی ضعیفه حالا VGA خوبه ولی رم و cpu شما پایینه البته اگه تک هسته ای هست.
    اگه می خوای این بازی رو انجام بدی یا XBox360 بگیر یا یه حال اساسی به سیستم بده
    موفق باشی.

از جناب IOG خواهش می کنم این عادت دادن پست های متوالی در بازه زمانی کم رو بذارن کنار. (قبلا هم تذکر دادم که این برخلاف مقرراته)
    Last edited by Spaniuly; 24-08-2009 at 11:11.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی تمام ماموریت ها از اوله؟
    هیچ اروری نمیده؟

چون من تو گرید همین مشکلو داشتم.ولی ارور میداد.

من فکر میکنم GTA IV چند فایل دیگه داشته باشه که همراه با سیو ها نباشه ولی سیو ها بهش احتیاج داشته باشه.بهترین کار اینه که سیو ها رو از اینترنت دانلود کنی.
    بله میآد از اول !

نه از اول بازی میکنم ! ممنون .......

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

دوست عزیز شما ظاهرا متوجه نیستی بازی GTA IV فوق العاده سنگین هست. اینکه شما با این سیستم مشکل لود تکسچر دارید کاملا طبیعی هست من با این سیستم توی کمترین رزولیشن (640 در 480) و کمترین تنظیمات و در حالت windowed بازی می کنم بعضا می بینی افت فریم هم دارم
    کمترین رزولوشنش که 800x600 هست!!!
    تازه مگه میشه Windowed اجراش کرد؟
    ...............................................
    شما تو 800x600 تیک میزنه؟

از جناب IOG خواهش می کنم این عادت دادن پست های متوالی در بازه زمانی کم رو بذارن کنار. (قبلا هم تذکر دادم که این برخلاف مقرراته)
    دوست عزیز من فقط به بچه ها جواب میدم و جواب دادن به بچه ها برخلاف مقررات نیست.به علاوه بازه زمانی کم یک کمیت نسبی هست.از نظر هرکس این عبارت یک معنی میده.از 5 دقیقه بگیر تا 2 ساعت.من در مدت 1.5 تا 2 ساعت تو اینترنت هستم.
    وقتی کسی به بچه ها جواب نده من جوابشونو میدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •