دوستان یه كرك معتبر برا دو نسخه از ویندوز ویستا با اموزش بهم معرفی كنید
موفق باشید
دوستان یه كرك معتبر برا دو نسخه از ویندوز ویستا با اموزش بهم معرفی كنید
موفق باشید
امروز رفتم پایتخت دادم ویندوز xp 32 نصب کرد . مشکل حل شد.
راهنمایی شما خیلی کمک کرد.ممنون.
سلام به دوستان متخصص
مدتیه نمی تونم از قابلیت sleep و Hibernate کامپیوتراستفاده کنم. و زمانی که این کار رو انجام می دم. لپ تاپم ری استارت میشه. و این eror رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز رفتم یک رم 2 گیگ پتریوت خریدم و گذاشتم کنار 2 گیگ قبلیم که کینگ استون بودش
بعد حالا که رفتم توی Properties اینجوری شده
بعد توی گجت هام هم اونی که رم نشون می ده مقدارشو نگاه کنید جمع کنید 3 گیگ هم نمیشه در ضورتی که الان رم من 4 گیگ!
یه راهنمایی می کنید!
![]()
سلام
دوستان من امروز اسکنرمو ورداشتم تا تو ویندوز ویستا 64bit درایوشو نصب کنم اما اشکال از ویندوز گرفت و گفت درایو 64bit رو نداره و هر چی تو اینرنت گشتم فقط درایو 32 هست و 64 براش نساختن.
حالا میخوام ویندوز ویستا 64 رو به ویندوز ویستا 32 تبدیل کنم اگه میشه یک راهنمایی کنیم.
واگر هم بشه درایو 32 رو برای 64 تبدیل کرد که چه بهتر.
TANX
سلام . من زمان نصب برنامه microsoft windows inestaller روی vista خطایی نشون میده و میگه فضای کافی برای انجام این فرمان وجود نداره ! در حالی که هارد من خالیه و ویندوز هم تازه عوض کردم !
Help
سلام
من یه کاری کردم که به مشکل خوردم
cmd رو باز کردم و این دستور رو نوشتم : Net user administrator /active:yes
الان یوزر administrator فعال شده ... حالا هرچقدر دستور : Net user administrator /active:no رو میزنم
میگه :
system error 5 has occurred
access is denied
حالا چطوری یوزر administrator رو غیر فعال کنم ؟
======
پ .ن : مرسی خودم فهمیدم ... باید cmd رو run as administrator میکردم![]()
ممنون![]()
Last edited by officer; 21-08-2009 at 18:10.
شما ویندوز رو آپدیت کن ببین مشکل رفع میشه یا نه...
شما اخیراً درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردی؟ شاید مشکل به خاطر درایور جدید باشه...
اون عکس اولی رو من نمی تونم ببینم ولی ظاهراً شما به خاطر نداشتن اطلاعات با این مشکل رو به رو شدی!
کلاً ویندوز های 32 بیت (حالا چه 7 چه ویستا و چه ایکس پی) بیشتر از 3 گیگ رم رو ساپورت نمی کنن؛ یعنی اگه شما بیشتر از 3 گیگ رم رو بذاری روی مادربورد ویندوز 32 بیت فقط از 3 گیگ می تونه استفاده کنه...
حالا چاره چیه؟ چاره اینه که شما ویندوز 64 بیت رو نصب کنی؛ یعنی هرکس که بیشتر از 3 گیگ رم داره باید حتما ویندوز 64 بیت نصب کنه تا ویندوز بتونه از اون مقدار رم اضافه استفاده کنه... بهتر بود قبل از خریدن یه مشورتی در این مورد با بروبچه های انجمن سخت افزار می کردی...
حتما اینجا رو نگاه کن که:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین دوست عزیز ویستا بهترین کار اینه که بری توی انجمن سخت افزار و از بروبچه های اونجا درخواست درایور برای 64 بیت کنی ولی خودت هم می تونی بری به سایت همون شرکت سازنده ی اسکنر و از اونجا درایور رو دانلود کنی... که قطعا اگه چنین درایوری وجود داشته باشه همون جا توی سایت باید باشه...
در غیر این صورت شما باید 32 بیت رو نصب کنی و چاره ای هم نیست!
سلام. فونت ویندوز من عوض شده و تمام نوشته ها به صورت پر رنگ در اومدن!! می خواستم بدونم از کجا می شه تنظیمش کرد و به حالت عادی برش گردوند؟!
خیلی ممنون.
شما بهتره نرم افزار whocrashed رو دانلود کنید. استفاده از اون بسیار ساده ست . روی آنالیز کلیک کنید. بعد وقتی علت صفحه آبی رو آورد. میتونین با یه سرچ تو گوگل راه حلش رو پیدا کنید. اکثرا با دانلود یه فایل چند کیلوبایتی مشکل حل میشه.
check solution خود ویندوز رو هم امتحان کنید. کمک خوبی میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shadli_m7; 23-08-2009 at 20:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)