تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: چه جوری میتونم از ویندوز و نرم افزارهام یه بک آپ سریع تهیه کنم؟؟

در آغاز فعالیت faramarzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

14 تقدیر و تشکر / خواهش و سوال ؟

سلام ! جناب mehdi1368 ! فقط میتونم بگم ، مطلب و اموزشتون عالی بود ! اقا دست تون درد نکنه واقعا ممنونم از زحمت تون ! من خیلی وقته دنبال برنامه مشابهی هستم ، و مطالب بسیاری رو هم در فروم های مختلف دنبال کردم ، ولی بدلیل نبود توضیحات کافی ، نتونستم از هیچ یک استفاده کنم ! ولی اموزش شما بی نقص و کامل بود !

استاد گرامی ! چند سوال از حضورتون داشتم ! البته شاید بعضی هاشون خیلی پیش پا افتاده باشن ولی محض احتیاط و اطمینان خاطرم ، خواهشمندم پاسخ شون رو بفرمایید !

1- با استفاده از این برنامه ، ( با اینکه به توانایی بک اپ گرفتن از نرم افزارها اشاره کردید ولی ) ، ایا از درایورهای ( مربوط به سخت افزار ها و ) نصب شده هم ، بک اپ گرفته میشه ؟

2 - اگه ما روی یک سیستم ، 2 تا ویندوز داشته باشیم ( مثلا یک ایکس پی و یک سون ) ، ایا مراتب کار ، تغییری میکنه ؟ و ایا میشه از هر دو ویندوز ، در یک مرحله بک اپ گرفت ، یا باید بصورت مجزا بک اپ گرفته بشه ؟

3 - ایا این برنامه با ویندوز های ویستا و سون مشکلی نداره ؟ با نسخه های 64 بیتی ویستا و سون چطور ؟

4 - ایا این برنامه باید حتما در حالت خارج از محیط ویندوز انجام بشه ؟

5 - اگه روی ویندوزمون از نرم افزارهایی که قابلیت نصب ویندوز مجازی رو دارند ( همچون wm ware / vitual pc ) ، استفاده کنیم ، ایا بازهم تفاوتی در طی مراحل عنوان شده شما ، وجود نخواهد داشت ؟ و اصلا این برنامه ، چنین موردی رو هم ساپورت میکنه ؟

6 - میشه لینک دانلود این برنامه رو هم قرار بدید ؟ ( درسته که میشه با یه سرچ ساده گیر اورد ولی منظور من استفاده از همون برنامه مورد استفاده شماست ) ایا این برنامه نیازی به رجیستر کردن داره ؟ اگه داره ، لطفا لینک کرک و خلاصه طریقه رجیستر کردن شو هم بفرمایید !

7 - ایا میشه این برنامه رو بر روی فلش مموری ریخته و از ان طریق اجرا و استفاده کرد ؟

در پایان از تون خواهش میکنم اگه براتون مقدور بود ، سری به این لینک بزنید و حقیر رو راهنمایی بفرمایید !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونم که سوالاتم بسیار بوده و مطمئنا پاسخ شون ، نیازمند صرف زمان فراوانیه ! ولی باور بفرمایید چاره دیگه ای نداشتم و وقتی مطلب و اموزش شما رو خوندم ، واقعا به حل مشکلاتم امیدوار شده و مجبور به زحمت انداختن جنابعالی شدم !

راستش من دو تا مشکل اساسی دارم و مدت بسیاریه که برای رفع یا یافتن چاره انها ، تلاش میکنم ! ولی متاسفانه به نتیجه دلخواه و قطعی نرسیدم ! یکی از مشکلاتم همین گرفتن بک اپ هستش و مشکل دیگم که در لینک فوق بیان کردم هم ، مربوط به استفاده از برنامه ای برای نصب ویندوز مجازی ست ! و واقعا به رفع این دو مشکل نیاز دارم ! امیدوارم جنابعالی قبول زحمت فرموده و حقیر رو در حل این دو مشکل ، یاری بفرمایید !

مجددا از زحمات تون ممنون و سپاسگذارم ! ارادتمند شما / فرامرز
    Last edited by faramarzd; 11-08-2009 at 12:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم دوست عزیز این حرفها چیه!
    خوشحالم که این اموزش به شما کمک کرده!
    1:بله فایل Backup بصورت کامل گرفته میشه و دیگه نیازی به نصب مجدد درایوها نیست!
    2:تغییری در نظم ایجاد نمیشه!بله میتوان از هر دو ویندوز بصورت همزمان Backup گرفت!
    3:این برنامه کاری به نوع فایل نداره
    4:در محیط ویندوز هم میشه ولی بدلیل اینگه فایل های ویندوز در حالت اجرا میباشند احتمال دارد که فایل Backup بصورت ناقص گرفته بشه!
    5:این برنامه کاری به نوع فایل نداره
    6 :چشم لینک هم قرار میدم
    7:بله روی فلش هم میشه بوتیبل ساخت البته باید مادربرد شما قابلیت بوت فلش رو داشته باشه

سولات شما خیلی کامل و بجا بود
    هر سوال و مشکلی داشتی در خدمتیم
    موفق باشید.

3. 4 کاربر از mehdi1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

6-میشه لینک دانلود این برنامه رو هم قرار بدید ؟ ( درسته که میشه با یه سرچ ساده گیر اورد ولی منظور من استفاده از همون برنامه مورد استفاده شماست ) ایا این برنامه نیازی به رجیستر کردن داره ؟ اگه داره ، لطفا لینک کرک و خلاصه طریقه رجیستر کردن شو هم بفرمایید !
    برنامه رو از اینجا دانلود کنید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

5. 4 کاربر از mehdi1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برنامه رو از اینجا دانلود کنید!
    کد:
    موفق باشید.
    برنامه acronis خیلی برنامه مفیدی هستش مخصوصا این cd که mehdi زحمتشو کشیدن و لینکش رو گزاشتن
    من که یه عمر از ghos استفاده میکردم و این آخری یه دسته گل حسابی دستم داد که میتونین در لینک زیر مشاهده کنید:

کد:

7. این کاربر از free28333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم یه سوال داشتم : می خواستم بدونم اگه من از درایو C که مثلا حجمش 40 گیگه بک آپ بگیرم بعد دوباره پارتیشن بندی کنم و حجمشو تغییر بدم تاثیری توی بر گردوندن بک آپ نداره چون فکر کنم حجم پارتیشن هم یه جاهایی ذخیره میشه !!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟

سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !

یکی اینکه ایا این برنامه نیازی به رجیستر و کرک داره یا رایگانه کلا ؟

و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟
    اگه تنظیماتی داره هم لطفا بفرمایید !

مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !

در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !
    فلش مموری هم ocz / atv / 16gb هستش !

باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !

ارادتمند شما / فرامرز
    Last edited by faramarzd; 18-08-2009 at 20:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

14 تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟

سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !

و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟

مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !

در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !

باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !

ارادتمند شما / فرامرز

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فقط TeraByte Unlimited Image For Windows
    از این بهتر و راحت تر برنامه پیدانکردم برای این کار

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ارادتمند شما / فرامرز
    2:اموزشی کامل تهیه کردم اونجا بیشتر توضیح دادم!
    3:جاهایی که مهم بود توضیح دادم و بقیه جاها نیازی به دستکاری نیست!نه اون تنزیمات ربطی به سرعت برنامه نداره!
    موفق و پیروز باشی!

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان باز هم ممنون.

14. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •