سلام.منظور من از ابر رايانه اين بود كه گفتم شايد رو سيستم هاي قويتر درست اجرا بشه حالا كه شما اينجوري ميگي.در مورد gta iv ميدونم اخرين نسخه بازي منظورم اين بود قبلش san andreas بود بعد iv اومد.لينك كسي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون كه جواب دادين
سلام.منظور من از ابر رايانه اين بود كه گفتم شايد رو سيستم هاي قويتر درست اجرا بشه حالا كه شما اينجوري ميگي.در مورد gta iv ميدونم اخرين نسخه بازي منظورم اين بود قبلش san andreas بود بعد iv اومد.لينك كسي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون كه جواب دادين
دوست عزیز من از نسخه کنسول استفاده میکنم
ولی از cheat code زیاد استفاده کردم چون موقع سیو هم warnning میده
بازم میگم من تو مرحله madd dogg گیرکردم
ps2 هستش سیو هم نذارید
ممنون
نه داداش من اصلا تو این مونده بودم که چرا رایدر رو می کشیم ولی بیگ اسمک رو نه ولی من بعده اینکه پلیس سفید پوست رو کشتم دیگه هیشکی ماموریت نداد این چه کاریه؟>؟؟؟؟؟؟؟
چجوري ميتونم San Andreas رو بصورت شبكه اي بازي كنم ؟
ولی بگم من چون با ترینر بازی می کردم نمی تونستم Madd Dog رو تموم کنم شاید واسه همین دیگه ماموریتی نیومد
دوستان میشه یه ترینر صحیح واسه دانلود بذارید من 100 تا ترینر دانلود کردم ولی همیش مشکل داره با بازی اصلا نمیشه درست باهاش بازی کرد !!! .... ممنون میشم یک ترینر درست واسه دانلود بذارید ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندتا ترینر می خواستم
سلام بچه ها ، من یه نظری دارم .
ما می تونیم یه بخشی رو درست کنیم و هرکس عکس های جالبی رو که از بازی گرفته بذاره . نظرم چطوره ، بدرد می خوره ؟؟؟![]()
ببخشید من تویه مرحله هست ، رقص ماشین ها گیر کردم !!!
راهنماییم کنین باید چه کار کنم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)