به این که باگ نمیگن عزیز باگ یعنی چیزی که باعث بشه یه بازی یه مشکل خاصی داشته باشه که توی روند بازی مشکل زا باشه. این برنامه نویسی هست که خود راک استار انجام داده. مسلما از این کار هدفی داشته
به این که باگ نمیگن عزیز باگ یعنی چیزی که باعث بشه یه بازی یه مشکل خاصی داشته باشه که توی روند بازی مشکل زا باشه. این برنامه نویسی هست که خود راک استار انجام داده. مسلما از این کار هدفی داشته
سلام اینم سوالای من.خواهشا جواب بدین.
1:
شما یاد دارید به شماره هایی مثل
2423-555-265
زنگ بزنید.میخوام یک ماشین بخرم.
از تو کافی نت شماره رو برداشتم.
2:
تو کامپیوتر شما هم تیک میزنه؟
3:
من یه مشکل دارم و اینه که بعد از مدتی که بازی می کنم کلا بازی تیک دار میشه و CPU Usage میره تا 80 درصد.دمای سی پی یو هم 37.
مدتی پیش کلا CPU Usage رو 100 میرفت(تو ویندوز 7).حالا با XPهم همینجوری میشه.
4:
ممکنه CPU مشکل داشته باشه؟
لطفا راهنمایی کنید>>>
................................
سیستم:
رم:2
گرافیک:ATI Radeon HD4350 1GB
CPU:4000+(AMD Athlon dual core
Main:Giga GA-M52L-S3
Last edited by IOG; 22-08-2009 at 15:02.
با این کارت گرافیک نباید انتظار چندانی داشته باشید از بازیATI Radeon HD4350 1GB
من CoD5 رو راحت اجرا می کنم.یا GoWبا این کارت گرافیک نباید انتظار چندانی داشته باشید از بازی
3 - من شده بیش از 6-7 ساعتم تو بازی باشم ولی به همچین مشکلی برنخوردم!یعنی بازی اینه اولش اجرا میشه!
تو ویندوز 7 هم بازی میکنم...
شما از چه پچی استفاده میکنید؟
من از پچ استفاده نمی کنم.
در ضمن من موفعی که auto configure میکنم (برای گرافیک)بیشترین گرافیک رو تشخیص میده ولی تیک میزنه.
برای منم همین مشکل پیش اومده بود روی ویندوز 7.
پچ جدیدش رو زدم 1.0.0.4 باورم نمیشه بازی از این رو به اون رو شد،هم تیک نمیزنه هم تنظیمات گرافیکش کاملتر شد و گزینه هاش بیشتر شدن. در کل بازی روان شد.
![]()
امیدوار شدم.برای منم همین مشکل پیش اومده بود روی ویندوز 7.
پچ جدیدش رو زدم 1.0.0.4 باورم نمیشه بازی از این رو به اون رو شد،هم تیک نمیزنه هم تنظیمات گرافیکش کاملتر شد و گزینه هاش بیشتر شدن. در کل بازی روان شد.
![]()
حالا اینو از کجا دانلود کنم و برای نصب چکار کنم؟من بازی رو کرک کردم.حالا باید دوباره نصبش کنم؟
دانلد پچ از اینجا :
کرک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، بچه ها اصلاً راهی هست که بشه باهاش جی تی ای رو آنلاین بازی کرد ؟
من بازی رو تو ایکس باکس دارم ، اگه کمکم کنید ممنون می شم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)