تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نصب نشدن برنامه های مختلف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

13 نصب نشدن برنامه های مختلف

سلام
    من حدود 1 سال کامپیوترم رو عوض کردم و مشکل چندانی نداشتم باهاش تا حدود 2 یا 3 ماه پیش که نمیدونم چش شد!
    بیشتر مشکل توی نصب برنامه های سنگین مثل آفیس، یا بازیهای مختلف و حتی نصب ویندوزه.
    ارور ها توی xp و vista یه کمی فرق دارن مثلا موقع نصب آفیس تو xp بعد از حدود 10 درصد ارور میده و توی ویستا تو حدود 20 درصد!
    بازی هایی که قبلا نصب بودن و بازی میکردم الان حتی نمیتونم نصب کنم، تنها چیزی که نصب شد sims3 بود
    فکر میکردم مشکل از درایو دی وی دی باشه اما تست کردم مشکل این نبود!
    و حالا تنها فکری که به نظرم میرسه مشکل هارده میخواستم بدونم کسی تجربه ای مثل این رو داره؟
    من 8 ساله کامپیوتر دارم همیشه همه چی نصب میشد اجرا نمیشد حالا حتی نصب هم نمیشن!
    در ضمن یک بار هارد رو کلا فرمت کردم و از اول پارتیشن بندی کردم و کلی هم برنامه ی تست ریختم و هیچ اشکالی نگرفتن ازش!
    آخرین کاری که خواستم بکنم و نشد نصب ویندوز 7 بود که ارور داد باز!
    ممنون، ببخشید پر حرفی کردم.
    بای

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

دوست عزیز، من هم چنین مشکلی رو یک بار دیدم. البته چون خودم توی یک مغازه خدمات کامپیوتری کار می کردم، انواع و اقسام مشکل های مختلف رو تجربه کردم. تا اونجایی که یادمه وقتی این مشکل برای یکی از سیستم مشتری ها پیش اومده بود، RAM رو عوض کردم و دیدم که office بطور کامل نصب شد. الان هم به شما توصیه می کنم که RAM دستگاه رو عوض کنید، و ببینید که درست میشه یا نه. باز هم باید از تجربیات بقیه ی دوستان در انجمن، کمک بگیرید. موفق باشی

3. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •